Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja dostałam od przyjaciółki spodnie dzinsowe ciążowe, są mega wygodne, i będę mi służyć do końca ciąży.
Wyglądam w nich zgrabnie bo są dopasowane, a na górze jest wysoki pas na brzuszek
Ounai
a ile do tej pory przytyłaś?Lalia, SzalonaOna, Ounai lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
SzalonaOna wrote:No właśnie, u mnie 11 tydzień i ciężko mi w każdych spodniach
może dlatego, że to już 3 ciąża? 🤔 Może jestem jakaś rozciagnieta 😂 no nic, muszę pomyśleć o legginsach, albo jeansach ciążowych po prostu...
Motyl, ja od początku nie noszę jeansów bo mnie cisną 🤣🤣🤣 w domu chodzę w leginsach i dresach 😎 a jak gdzieś wychodzę to albo spódnice /sukienki i rajtki opuszczone na podbrzusze, albo mam dwie pary spodni materiałowych na gumce i je noszę 😁SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna, Zulugula, Ounai, Lalia, Stokrotka027, dmg111, Nikaa92, Annia, kar_oliv, Ewa88 , Maniaaa., Edyciak, Sylwucha, doomi03, Koteczka82, Evelle28, Julik, Skrzydlata lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualnyLalia wrote:Motyl, ja od początku nie noszę jeansów bo mnie cisną 🤣🤣🤣 w domu chodzę w leginsach i dresach 😎 a jak gdzieś wychodzę to albo spódnice /sukienki i rajtki opuszczone na podbrzusze, albo mam dwie pary spodni materiałowych na gumce i je noszę 😁
Jutro z rana się ważę przed wizytą. Także zobaczymy, może coś jednak ruszyło. Albo tylko tyłek mi rośnie -
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Kic, ja niezmiennie jestem w Tobie zakochana 😍😍😍
Wyglądasz pięknie! Śliczny brzuszek!
😘❤️Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Annia wrote:Ounai w wielu miejscach jest problem z anestezjologami, bo niektóre placówki wprowadziły zakazy pracy w innych miejscach. 🤷♀️ I np jest anestezjolog na bloku operacyjnym, a nie ma na bloku porodowym bo już brakuje.
U mnie w województwie ŻADEN szpital nie przywrócił porodów rodzinnych... 🙄 Nawet z obostrzeniami z testem czy coś... Nie i koniec. Ale może to lepiej niż jakby mieli robić te głupie testy płytkowe, które mają niska specyficzność i później mieć niepotrzebne problemy, bo często dają wyniki fałszywie dodatnie. 😑
U mnie ale ja chodzę do gina prywatnie ja i on w maseczce, dezynfekcja rąk przy wejściu i ostatnio wprowadzili pomiar temperatury. Ale są sensowni bo można mieć 37.5 maksymalnie. Wiadomo że w upał pod grzywką na czole ma się więcej niż 36.6
Ja nie wiem jak to u mnie będzie, bo mój mąż chciał być przy porodzie, ale ma kolegę z pracy którego żona ma rodzic w lipcu, jest w 1 ciąży i powiedziała mu ze go nie chce przy porodzie bo bardziej pomogą jej położne i widzę, że mąż coś się zaczyna wycofywać i w ogóle mam wrażenie że zaczyna być pod wpływem tego kolegi co mi się nie podoba.
Motylek, ja się tak nie pieściłam tylko przeszłam na ciążówki. Noszę je do teraz z resztą. Tym bardziej, że jak mnie cisnęły zwykle to nasilały się mdłości i odruchy wymiotne.SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Kicuś, pięknie wyglądasz 😍😍😍 a jaki cudny brzusio 😍😍😍😍
Odnośnie jeansów ciążowych 🤣 ja mam z Lidla w rozmiarze 34, które super przylegają, ale są cienkie i rozciągliwe. To zdjęcie jest zrobione uwaga, uwaga : 4 tydzień + 2 dni 😂😂😂
Edit: a tak jest dzisiaj, 9 tydzień 😁😁😁
P. S nie cytujcieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2020, 12:21
dmg111, kic83, Annia, Ounai, SzalonaOna, kkasia, Edyciak, Sylwucha, doomi03, Dzudi, Koteczka82, Evelle28, Julik lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:A ja dostałam od przyjaciółki spodnie dzinsowe ciążowe, są mega wygodne, i będę mi służyć do końca ciąży.
Wyglądam w nich zgrabnie bo są dopasowane, a na górze jest wysoki pas na brzuszek
Ounai
a ile do tej pory przytyłaś?do TP mam jeszcze 14 tygodni, więc mogę naprawdę kiepsko wyglądać
-
Kiiiic 😍😍😍 nie mogę się na Ciebie i twoje ciało napatrzeć! 😍 Wpędzisz mnie w kompleksy 😂 i jak Ci biust urósł! 😎
Lalia współczuję nudności i wymiotów... Mi tak naprawdę pomagało tylko tyle, żeby nie być na czczo głodnym, wtedy dawało się wytrzymać i tyle...
Ounai a ile Tobie wolno przytyć w ciąży?Może jakbyś przypilnowała tej diety cukrzycowej mimo że jest ona łagodna u Ciebie? Albo po prostu znowu będziesz mieć dużego bobasa. ❤️
kic83 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Koc ło ale z ciebie laska.
Co do mdłości mi na przykład jeśli lepiej po kwaśnym typu sok (choć kiepsko się tym wymiotuję)
Dziś odezwał się mój żołądek i oprócz wymiotowania cała noc bali mnie koszmarne żołądek.
A i też znów czytam HarregoAnnia, Lalia, Edyciak lubią tę wiadomość
7.05.2020 ⏸
8.05 12 dpo beta 105
11.05 15 dpo beta 410
Progesteron 27.6
14.05 beta 1694
Progesteron 21
22.05 USG pęcherzyk ciążowy 10 mm z widocznym pęcherzykiem żółtkowym
26.05 USG z widocznym serduszkiem
Starania o 2 dziecko od styczeń 2024.
24.11.2024 ⏸️ cień na teście 10dpo
25.11. 2024 ⏸️ 11 dpo
27.11.2024 13 dpo beta 84.68
Próg 12.66
29.11.2024 15 dpo
Beta 191.7
Próg 17.8
-
Annia wrote:Kiiiic 😍😍😍 nie mogę się na Ciebie i twoje ciało napatrzeć! 😍 Wpędzisz mnie w kompleksy 😂 i jak Ci biust urósł! 😎
Lalia współczuję nudności i wymiotów... Mi tak naprawdę pomagało tylko tyle, żeby nie być na czczo głodnym, wtedy dawało się wytrzymać i tyle...
Ounai a ile Tobie wolno przytyć w ciąży?Może jakbyś przypilnowała tej diety cukrzycowej mimo że jest ona łagodna u Ciebie? Albo po prostu znowu będziesz mieć dużego bobasa. ❤️
-
Kic, o ja piernicze!!!
Ale petarda 🔥kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Edytowałam tamten post i dodałam zdjęcie z dzisiaj dla porównania 🤣🤣🤣 chyba ciut urosłam 😁
dmg111, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Edytowałam tamten post i dodałam zdjęcie z dzisiaj dla porównania 🤣🤣🤣 chyba ciut urosłam 😁
To została nam Sylwia jescze z fotka brzuszka? 😎Lalia, kic83, Sylwucha lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023