Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Iryska, Ounai, kkasia, dmg111, Annia, Edyciak, Lalia, Zulugula, SzalonaOna, kic83, kar_oliv, doomi03, Koteczka82, Evelle28, patrycja92, Julik lubią tę wiadomość
-
Iryska wrote:Wow Sylwia, jaki ładny brzuszek już masz 🙂🙂 ja chyba taki dopiero w 30 tygodniu będę mieć🤔 a kopią już?🙂
Iryska, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kar_oliv lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iryska wrote:To fajnie, że tak bezobjawowo przechodzisz🙂ja ciągle czuję, że wszystko mi tam rośnie i się rozciąga😰
Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Annia wrote:Sylwia piękny brzuszek. ❤️ I myślę, że jak na bliźniaki to wcale aż tak duży nie jest.
-
Sylwia, tak patrzę sobie i wyobrażam, że tam dwie dziewczynki robią fikołki i machają do mnie i aż się rozczulam!
w ogóle nie wyglądasz jak w bliźniaczej ciąży, wyglądasz pięknie! :*
Sylwucha, dmg111, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Sylwia, u ciebie to już brzuchol konkret. 😊 Ja taki będę miała na dzień przed porodem. 😂
Edyciak, Zulugula, Lalia, dmg111, Annia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Sylwia, tak patrzę sobie i wyobrażam, że tam dwie dziewczynki robią fikołki i machają do mnie i aż się rozczulam!
w ogóle nie wyglądasz jak w bliźniaczej ciąży, wyglądasz pięknie! :*
Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwucha wrote:Nigdy nie mów nigdy, bo jak Ci wywali brzuchala, to się możesz zdziwić 😉
Moja mama miała mały brzuch, więc i ja pewnie pójdę po tej linii. 😊 Dopiero w trzeciej ciąży wyglądała jak potwór. -
Nie mam pojęcia gdzie ta dzidzią się u mnie chowa, nikt nie chce mi wierzyć że w ciąży jestem 😂😂
Sylwucha lubi tę wiadomość
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
28.10 ⏸️
04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
20.11.24 wydarzył się cud
1.10 cm kijanki z ❤️
28.12 prenatalne USG idealne
08.01 95% zdrowego synka 🩵👣