Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Iryska, Ounai, kkasia, dmg111, Annia, Edyciak, Lalia, Zulugula, SzalonaOna, kic83, kar_oliv, doomi03, Koteczka82, Evelle28, patrycja92, Julik lubią tę wiadomość
-
Poza rosnącym brzuchem i uczuciem naciągającej się skóry, to nic nie czuję. W ogóle nie czuje się ciążowo 😉 no może poza tym, że ciągle jestem głodna i baaaaaardzo chce mi się słodkiegoIryska wrote:Wow Sylwia, jaki ładny brzuszek już masz 🙂🙂 ja chyba taki dopiero w 30 tygodniu będę mieć🤔 a kopią już?🙂
Iryska, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale Wy piękne jesteście!👩🏻🦰40🧔🏻38
👦🏻2015
👱🏻♀2020
Starania od czerwca 2025 (5cs po usunięciu jajowodu)
CP 2025 💔 7tc - 5.08.2025
Usunięcie lewego jajowodu
AMH (4dc) 1,83 ng/ml
Glukoza 98 mg/ml
Insulina 8,70 µIU/ml
TSH 1,47 µIU/ml
FT4 0,94 ng/dl
FSH (4dc) 4,67 mIU/ml
LH (4dc) 2,21 mIU/ml
Estradiol (4dc) 43,00 pg/ml
Prolaktyna (4dc) 6,87 ng/ml
Progesteron (8dpo) 32,27 ng/ml
Wymazy MUCHa negatywne -
kar_oliv lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pierwszy trymestr był tragiczny 😑 Najgorszy czas ever. Teraz nabieram energii, bo trzeci pewnie będzie ciężki z dwójką brzdąców na pokładzie 😉Iryska wrote:To fajnie, że tak bezobjawowo przechodzisz🙂ja ciągle czuję, że wszystko mi tam rośnie i się rozciąga😰
Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Myślę, że dziewczyny się rozkręcają 😂 Tym bardziej, że szybko rosną 😉Annia wrote:Sylwia piękny brzuszek. ❤️ I myślę, że jak na bliźniaki to wcale aż tak duży nie jest.

-
Sylwia, tak patrzę sobie i wyobrażam, że tam dwie dziewczynki robią fikołki i machają do mnie i aż się rozczulam!
w ogóle nie wyglądasz jak w bliźniaczej ciąży, wyglądasz pięknie! :*
Sylwucha, dmg111, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Nigdy nie mów nigdy, bo jak Ci wywali brzuchala, to się możesz zdziwić 😉Edyciak wrote:Sylwia, u ciebie to już brzuchol konkret. 😊 Ja taki będę miała na dzień przed porodem. 😂
Edyciak, Zulugula, Lalia, dmg111, Annia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lalia, Ty to jesteś kochana dziewczyna 😘 Bardzo chciałabym Cie kiedyś poznać osobiście 😊Lalia wrote:Sylwia, tak patrzę sobie i wyobrażam, że tam dwie dziewczynki robią fikołki i machają do mnie i aż się rozczulam!
w ogóle nie wyglądasz jak w bliźniaczej ciąży, wyglądasz pięknie! :*
Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha 😂 nie to, że się z ciebie śmieję, bo nie, po prostu wyglądasz cudnie 😘Sylwucha wrote:Nigdy nie mów nigdy, bo jak Ci wywali brzuchala, to się możesz zdziwić 😉
Moja mama miała mały brzuch, więc i ja pewnie pójdę po tej linii. 😊 Dopiero w trzeciej ciąży wyglądała jak potwór.