Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
SzalonaOna wrote:No tak tak, tu masz rację... Oczywiście. Tylko jakoś tak mi głupio już w tym tyg przechodzić na ciążowe 🤦♀️
Ja sie przerzuciłam na ciążowe leginy spory kawałek czasu temu, a brzucha dalej nie mam przecież zbyt widocznego, prawie wcale xD Nie ma co się krępować, ma Ci byc wygodnie i tyle, a pod bluzka kto tam widziSzalonaOna, dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
-
Laila
zaokrągla się powoli brzuszek, wypuść go następnym razem, żeby można było go lepiej zobaczyć 😘
Widać różnicę, powoli 👸lub 👦 sobie rośnie!Sylwucha, dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:Sylwia
ale masz piękny brzuszek ❤️
I tam sobie żyją dwie małe księżniczki 👸👸
Jak ja Ci zazdroszczę, wiem że to głupio brzmi, ale marzy mi się jeszcze córka.
Z chłopcem też będzie wesoło, zobaczysz 😊
Ja się nie mogę doczekać tych moich gwiazdek 🌟🌟
Co do brzuszka potwierdzam, ruszył jakieś 2-3 tygodnie temu jak szalony 😉kic83, dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaggi110818 wrote:Ja ważę 50 kg, ale mam wrażenie że mój brzuch mi spuchł 😬
-
Edyciak wielkość brzucha u mamy nie ma jakiegoś wielkiego przełożenia na nas, moja mama twierdzi że miała duży brzuch i mnie straszyła, że też będę mieć wielki. A teraz patrzy na mój i mówi, że eee, to ona jednak na tym etapie co ja miała zdecydowanie większy (a w ciążach przybierała tylko 8/9 kg, więc to nie było tak że miała tłuszczu dużo).
Jak ten głupi wirus się skończy to się spotkamy! ❤️
Sylwia a widzisz jeszcze swoją Bożenkę? 😂 Bo dla mnie pierwsze strzyżenia przed lustrem były dziwnym doznaniem. 😂Lalia, dmg111, Zulugula, Edyciak lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
dmg111 wrote:Kic, może jeszcze będzie trzeci bobas i córeczka? ❤️
Ja teraz mam jak Ty, że kolejną chce córkę, bo wiem, że nie ma silniejszej więzi niż siostrzana ❤️
Mimo, że tak bardzo chciałam chłopczyka, oczywiście mój mąż nadal marzy o chłopczyku, by mu ród przeżył 😂
No nie wiem, czy za stara nie jestem na trzecie dzieckoi tak długo zwlekaliśmy z drugim bo córa nam nieźle w kość dała.
Zobaczymy co los przyniesie ❤️Lalia, dmg111, Sylwucha lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:I ze mną!!!
Kicuś, zwiedzanie stolicy z Tobą mam już dawno zapisane w kalendarzu 😁kic83 lubi tę wiadomość
-
Maggi110818 wrote:Mam pytanie do dziewczyn, które kupowały spodnie ciążowe w lidlu. Rozmiar większy brałyście czy ten co nosicie zawsze? 😉
Ja mam jedne w swoim rozmiarze i jedne większe. Te w moim sa teraz super i jeszcze dlugp poużywam na pewno. Te większe może sie przydadzą dopiero w 3 trymestrze jak ciaza już będzie sporo zaawansowana bo teraz wiszą bardzo na brzuchu.Maggi110818 lubi tę wiadomość
-
Chłopcy zadowoleni po pierwszym dniu w przedszkolu ☺️
Mało dzieci, ale ulubieni koledzy byli więc luzik ☺️
Ja po powrocie zjadłam serniczek na zimno w kształcie serduszka, wypiłam kawkę i poszłam spać 🙈 dopiero się obudziłam przed chwilą i lecę obiad pichcić 😅
A tu mój brzuszek z przed chwili (nie cytujcie)
dmg111, doomi03, SzalonaOna, Lalia, Sylwucha, Zulugula, kic83, Annia, Edyciak, Koteczka82, Evelle28, Ewa88 , kar_oliv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdyciak wrote:Moj mi "puchnie" bardzo na wieczór. Od zawsze miałam problem ze wzdęciami, a w ciąży nasiliło się to dwa razy bardziej. Dlatego te zdjęcia robię sobie rano przed śniadaniem. Tak na pamiątkę będę miała. 😊
Wlasnie ja nie mam wzdęć, mało jem bo ciągle mnie mdli, a brzuch jakby wody nabrał. Jedyny plus to łatwiej mi fałd zrobić do heparyny 😁 -
SzalonaOna wrote:Dziewczyny, co znaczy wysokie pH moczu? Mam 8 - to już ponad normę.
Ja miałam 8,5... Lekarz nie kazał się niepokoić, więc tego się trzymam. -
nick nieaktualny