Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:Moti, Tobie to każda z nas już chyba mówiła że Ty świetnie wyglądasz :*
A co do wagi itp to na kazdej z tych wcześniejszych wizyt lekarz Was ważył? Bo mnie ten ignorant jeszcze ani razu nie ważył ani nie sprawdzał ciśnienia, pulsu dziecka tez mi nie mierzyl albo mierzyl a nic nie mowił, a ostatnio na tej dodatkowej wizycie w Ginemedica polozna pytała o wagę i zmierzyła mi ciśnienie.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnydmg111 wrote:Motylek, pamiętaj, że dla większości z nas to pierwsza ciąża, a dla Ciebie trzecia! Ciekawe jak będziemy wyglądać później, skoro dzieci są wiecznie głodne i każą nam jeść 😂
P. S. Spodnie zamówione, ale nie typowo ciążowe. Na razie zamówiłam takie same jak miałam w ciąży z córką, tylko większy rozmiar. Wtedy przechodziłam w nich na luzie do końca, więc może i tym razem się udazamówiłam w carry i uwaga! Jest promocja - 50% na wszystko. Za jeansy zapłaciłam 75 zł
warto zajrzeć jak któraś coś potrzebuje
Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:A przy Tobie wyglądam jak potwór! 😂 Ale spokojnie, ja już kończę reprodukcje 😂 za rok na lato będzie forma... No może na lato nie, ale na kolejne Boże Narodzenie na pewno
Wcale nie wyglądasz jak potwór!
Jesteś śliczna ❤️
Jak u mnie będzie trzeci syn to pokuszę się o czwarte! 😄
SzalonaOna, Lalia, kic83, Julik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzalonaOna wrote:Czytam że te fosforany to też od małej ilości picia. Prześladuje mnie to chyba 🤦♀️ gin po mojej morfo też stwierdziła, że za mało pije i jestem "zagęszczona". Ale już nie daje rady pić więcej. Obecnie wypijam ze 4 l wody i czuję się jak banka która pęknie przy dotyku 😂😂😂[/QUOTE chyba Lalia miała podobny problem.
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:A przy Tobie wyglądam jak potwór! 😂 Ale spokojnie, ja już kończę reprodukcje 😂 za rok na lato będzie forma... No może na lato nie, ale na kolejne Boże Narodzenie na pewno
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyJestem po konsultacji z diabetologiem.
No więc tak.. W ogóle pierwszy zonk jest taki, że mi wyniki z krzywej nijak się nie pokrywają z tym, co mi codziennie wychodzi na glukometrze 🤦♀️ tam mam za niskie wartości, a z tych co tu mierze w domu, to mam już początek cukrzycy. Zalecenie mojej diabetologa razie jest takie, że mierzyć cukry ale tak idealnie calodniowo. Ze na czczo i 1h po każdym posiłku. A w przyszłym tygodniu mam powtorzyc krzywa Cukrową. Jeśli nadal wyniki będą niskie na krzywej, to kolejnym krokiem będzie wymiana glukometru od niej, choć mówi, że to aż niemożliwe, bo niby mam jeden z lepszych. Także zobaczymy co wyjdzie w przyszłym tyg na krzywej... Na razie mam jeść tak jak do tej pory, nic nie zmieniać w diecie. Żeby był obraz tego jak jest póki co.
Bleeeee kolejny raz krzywa 😷🤪Edyciak lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Anetka
ja Cię proszę, spójrz w lustro, a Ty jaka niby jesteś mamuśka jak nie hot!? 🔥💥🚒Ty jesteś Kicku przykładem, że da się wyglądać rewelacyjnie więc wierzę że formę życia to ja zrobię już z dzieckiem na pokładzie:D
Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Ważą mnie i mierzą ciśnie na każdej wizycie od 7tygodnia czyli od założenia karty ciąży. Nie sprawdza ile FHR wynosi? 😲 Ech, dziwny ten lekarz twój...
Ja nie mam.karty ciąży to gdzie on to ma wpisywać
Wkurza mnie ten typ, nie rozumiem czemu aż tak bardzo go wszędzie chwalą. Zobaczę za tydzień jak sytuacja będzie wyglądać, ale już w razie W mam klikniętą wizytę u tego drugiego na koniec czerwca.SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Może on sobie coś tam pomierzył, choć nie kojarzę aby pojawił się na monitorze ten wykres bicia serca jak u tego drugiego. Może uważa się za takiego mądrego że liczy to w głowie:D
Ja nie mam.karty ciąży to gdzie on to ma wpisywać
Wkurza mnie ten typ, nie rozumiem czemu aż tak bardzo go wszędzie chwalą. Zobaczę za tydzień jak sytuacja będzie wyglądać, ale już w razie W mam klikniętą wizytę u tego drugiego na koniec czerwca.
Powiem Ci tak, musisz szukać nie tylko takiego co Ci polecają, ale takiego też co Tobie podpasuje. Czasami ktoś jedzie już na swojej sławie... Ja zanim trafiłam do ginekologa u którego jestem, to byłam u 2 innych też mega polecanych w tym jeden naprawdę przez bliska znajomą... I obaj mi średnio podpasowali. A teraz gdzie jestem to od pierwszej wizyty nadawaliśmy na 'tych samych falach' i po prostu czułam się zaopiekowana.
Trzymaj ta wizytę do tego drugiego na razie, myślę że to dobra strategia.Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Motyl, wyniki moczu miałam takie jak Ty, lekarz kazał tylko więcej pić 😘
Mi 6+4 zmierzył tętno dziecka i było 141,
A 8 +4 założył kartę ciąży, wpisał wszystkie wyniki, wagę i ciśnienie krwi i tętno bobo 169 😉
-
Hej dziewczyny nadrobiłam was. Bardzo się cieszę że wszystko dobrze na wizytach i macie fajne zdjęcia bąbelków 😊
Popatrzyłam na zdjęcia waszych brzuszków i wszystkie jesteście śliczne!!!
A mnie jest smutno dzisiaj miałabym 12+5 i prenatalne...
Generalnie fizycznie czuję się do dupy wszystko mnie boli, brzuch, plecy, biodra a nawet piersi ☹️ właściwie czuję się tak samo jak w ciąży ☹️ nawet wieczorem brzuch mam tak samo wypukły co bardzo mi przeszkadza emocjonalnie ☹️
Plamienie które myślałam że zaczyna @ było tylko jeden wieczór i sobie poszło, teraz mam takie niewielkie i przypominające fusy tyle że beżowe. Mogłoby się już skończyć to plamienie albo mogłabym dostać @ i poczuć się lepiej...
Psychicznie jest w miarę ok pod warunkiem że nic mi się nie skojarzy tak jak ten wypukły brzuch bo wtedy nie jestem w stanie powstrzymać płaczu ☹️Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Moje Piękne Mamuśki 😍😍
Ale się cieszę że coś podkusiło mnie dziś tu zajrzeć i pooglądać Wasze brzuszki. Jesteście piękne 💕
U mnie wspaniały weekend z moim K.myśli o ciąży rozwiane, mam nadzieję że tak pozostanie i nie zacznę schizowac w czasie owu i po... 😂😂😂
Mam mnóstwo pracy i nawet nie mam czasu na rozmyślanie o ciąży i o tym czemu sie nie udaje...
Kiedyś się uda 💕
Pozdrawiam Was i Wasze dzidziole 😍💕😍👋😍💕😍Edyciak, Lalia, kic83, Zulugula, Sylwucha, Koteczka82, dmg111, Ewa88 , SzalonaOna, doomi03, Ounai, patrycja92, Julik lubią tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Chwilę mnie nie było a Wy tyle nastukałyście 😱
Mąż mamy biuro dla 4 osób. Jeden kolega ma 2 dzieci, drugiego żona rodzi w lipcu a trzeci się dziś pochwalił ze żona jest w 7tc. Chyba nie wyrobią na prezenty 😂
A taka paczuszkę przyniósł mi dziś ze skrzynki
Lalia, SzalonaOna, Zulugula, Sylwucha, kic83, dmg111, doomi03, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIryska wrote:SzalonaOna powtarzasz znowu krzywą? Dużo napisałyscie, ale coś mi się przewinęło. Podobno tak często nie można powtarzać krzywej, słyszałam że min. co 3 miesiące.
tak mi kazała diabetolog
w poniedziałek mam iść zrobić...