Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Phi tam brzuszki, jakie Wy macie piękne biusty dziewczyny! Pozazdrościć. U mnie zero zmian w rozmiarze ani w tej ani w poprzednich ciążach, dopiero w czasie karmienia robiły się pełne 🤦♀️
A brzuszki wszystkie piękne! 🤰🤰🤰
Motylek, powodzenia jutro, trzymam kciuki za wizyte!Lalia, dmg111, SzalonaOna lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Mamusie ale się pięknie u Was brzuszki zaokrąglają 😍🥳
Przepraszam ze tak mało się udzielam.. mam za dużo na głowie w pracy, wykańczanie mieszkania i jak już padam to jest 22..
Motylku wizyty mam 28.05 i 4.06
Prenatalne miałabym jutro i to byłby piękny prezent na dzień matki No ale niestety musiałam przełożyć, ponieważ zdecydowałam się iść na pogrzeb a to godzinowo mi nie pasowało..
Jutro Wam życzę wszystkiego najnajnaj ❤️ Za rok już będziemy w ten dzień tulić dzidziutka dzięki któremu będziemy obchodzić takie cudowne święto 🌸SzalonaOna lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
kic83 wrote:Ounai
podobno mogą być bardzo bolesne, nawet ze snu mogą wybudzać.
Ja tak nie miałam z córką więc nie wiem co to za ból.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2020, 22:58
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy 💐💐💐
Ja wczoraj miałam totalny kryzys 🤦♀️ ból głowy nie do wytrzymania, więc wzięłam 2 t. Apapu. Było mi niedobrze, więc się położyłam o 18:40, zasnęłam i obudziłam się o 22 z bólem żołądka 😓 nie miałam na nic sił więc przebrałam się tylko w piżamę i wróciłam do łóżka, przez godzinę się kręciłam, ale żołądek mnie strasznie bolał, więc wstałam i zrobiłam sobie herbatę miętową. Zabrałam do łóżka termofor i leżałam z kim na mostku i żołądku, pilnowałam żeby nie na brzuchu i gdzieś przed północą zasnęłam ☹️ oby dzisiejszy dzień był lepszy...Maniaaa., Ounai, Zulugula, kar_oliv, dmg111, Fragaria lubią tę wiadomość
-
casteam wrote:Dzień dobry dziewczyny!
Właśnie zaczęłam 4ty dzień bez 💩💩💩ja zaraz się wykoncze. Bola mnie wszystkie bebechy. Zaczęłam pic kawe! Pierwszy raz od lutego. Nie smakuje mi ale też nie pomaga
Mi gin poleciła na zaparcia laximama 😉 to jest środek specjalnie dla kobiet w ciąży12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Lalia wrote:Dziewczyny, wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy 💐💐💐
Ja wczoraj miałam totalny kryzys 🤦♀️ ból głowy nie do wytrzymania, więc wzięłam 2 t. Apapu. Było mi niedobrze, więc się położyłam o 18:40, zasnęłam i obudziłam się o 22 z bólem żołądka 😓 nie miałam na nic sił więc przebrałam się tylko w piżamę i wróciłam do łóżka, przez godzinę się kręciłam, ale żołądek mnie strasznie bolał, więc wstałam i zrobiłam sobie herbatę miętową. Zabrałam do łóżka termofor i leżałam z kim na mostku i żołądku, pilnowałam żeby nie na brzuchu i gdzieś przed północą zasnęłam ☹️ oby dzisiejszy dzień był lepszy...
A my dzisiaj mamy małe święto pierwsze 100 dni ❤️❤️Lalia, Ounai, dmg111, SzalonaOna, Koteczka82 lubią tę wiadomość
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
28.10 ⏸️
04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
20.11.24 wydarzył się cud
1.10 cm kijanki z ❤️
28.12 prenatalne USG idealne
08.01 95% zdrowego synka 🩵👣
05.02 100 % zdrowego synka 🩵 🥹
👩🏼28l
👨🏼34l -
Ewa88 wrote:Dziewczyny od kilku dni biorę luteinę dopochwowo 2x1 i od kilku dni boli mnie brzuch i jest mega wzdęty 😐
Czy to może być właśnie przez luteinę? Czy któraś tak miała? 😐
Ewa wzdęty brzuch od luteiny jak najbardziej może być, natomiast bóle brzucha nie bardzo. Ale boli Cię brzuch miesiaczkowo czy może jelitowo? Bo miesiaczkowo po luteinie to nie ale może Ci wiercic w jelitach , bo progesteron spowalnia prace jelit💙 11.2020
💗 11.2023 -
casteam wrote:Dzień dobry dziewczyny!
Właśnie zaczęłam 4ty dzień bez 💩💩💩ja zaraz się wykoncze. Bola mnie wszystkie bebechy. Zaczęłam pic kawe! Pierwszy raz od lutego. Nie smakuje mi ale też nie pomaga
Casteam u mnie 4 dni to norma, a przed odstawieniem dupka to nawet 6dni było.. mi kawa pomogła w weekend, może sprobuj tego kefiru ze sliwkami co dziewczyny ostatnio pisaly. Powodzenia, wiem jaka to trauma i ból czasem...💙 11.2020
💗 11.2023 -
Wszystkiego najlepszego gorące mamuśki ❤️❤️🤰🏼🌹🌷
Natisz, kar_oliv, Zulugula, kic83, Iryska, dmg111, SzalonaOna, Lalia, Koteczka82, Fragaria, Maniaaa., Sylwucha, Ounai, Julik lubią tę wiadomość
-
Maniaaa. wrote:Współczuję Ci kochana, u mnie ból głowy był często nawet bez ciąży, niestety migrena nie wybiera, na przyszłość wam powiem że zimne okłady bądź posmarowanie skroni amolem to zbawienie 🙂
A my dzisiaj mamy małe święto pierwsze 100 dni ❤️❤️
Drogie mamy, wszystkiego najlepszego z okazji Waszego Święta 😘
Ja dziś z tej okazji idę na pazury. Mężowi powiedziałam żeby dał sobie spokój z prezentami i wystarczy jak przyciśnie młodego żeby mi laurkę narysowałkar_oliv, KarolinaMaria, Koteczka82, Maniaaa. lubią tę wiadomość
-
Miłego dnia dziewczyny, przyszłe mamusie ❤️😘
kar_oliv, Zulugula, kic83, Iryska, dmg111, SzalonaOna, Lalia, Sylwucha lubią tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Ja też ostatnio czuję się jak skacowana. Szkoda tylko, że bez przyjemności picia wina dnia poprzedniego ;P Idę zaraz zrobić sobie kawę, bo problemy 🚽 tez mnie nie omijają. Liczę, że po odstawieniu dupka będzie lepiej.
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm