Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Motylku zmień mi proszę wizytę
właśnie dzwoniła moja pani dr, mam USG polowkowe zamiast 3.06 -> w dzień dziecka, 1.06 o 12:30 równo na 20 tygWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2020, 18:56
Iryska, SzalonaOna, dmg111, doomi03, Koteczka82, Edyciak, Sylwucha, Wik89, Ounai, kar_oliv, Lalia, Julik lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyLola - no weź daj znać po wizycie!!
A jutro tylko ja się wizytuje? Trzymajcie kciuki za mnie, czekam już żeby zobaczyć tego maluszka ❤️doomi03, Iryska, dmg111, kic83, Wik89, Ounai, kar_oliv, Fragaria, Stokrotka027, Koteczka82, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, bierzecie magnez w ciazy? Moj gin nic nie mowil wiec nie biore ale przyjaciolka mi dzis poradzila, zeby brac, sama nie wiem
Wizyte kolejna mam 16.06 o 10.00
Motylku, kciuki za jutro!!!!! Ale to szybko leci ✊✊✊
Nie nadrobie Was teraz, bo dzis bylam od samego rana w pracy i potem w biegu ogolnym
Kupilam dzis dzinsy ciazowe h and m ale przymierzalnia byla zamknieta, ciekawe czy w nie wejdei staniki
I tyle slicznych ciuszkow tam widzialam dla noworodkow 🥰🥰🥰SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja mam dziewczyny jakaś podlamke. Myślałam, że dziś się wyjaśni co z tymi cukrami, a ja nadal stoję w miejscu
jeszcze się na czytałam, że ten test OGTT wcale nie jest taki zdrowy, a już w ciąży to ogólnie nie powinno się tak powtarzać. I już sama nie wiem o co tutaj chodzi
ech, tam cukier taki, tu taki. Nie wiem już sama co o tym myśleć...
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Ounai jakie piękne kolorowe 😍
Wyszły po 5zl za sztukę, zamówiłam na próbę. Kolejne będę kupować już pod kolor ubrań które mam.
Motylek, z tego co ja czytałam to ten Twoje glukometr zawyża konkretnie wyniki i to by się zgadzało. Też mam contour plus ale ten większy i on jest podobno super, a ten mały im nie wypalił.
Właśnie miałam swój pierwszy skurcz. Strasznie bolesny. Z synem nie miałam przepowiadających. One mogą tak boleć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2020, 21:26
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Motylek, z tego co ja czytałam to ten Twoje glukometr zawyża konkretnie wyniki i to by się zgadzało. Też mam contour plus ale ten większy i on jest podobno super, a ten mały im nie wypalił.
Właśnie miałam swój pierwszy skurcz. Strasznie bolesny. Z synem nie miałam przepowiadających. One mogą tak boleć? -
Motylku, ja bym poszła do jeszcze jednego diabetologa. Moim zdaniem dziwne podejście. Ja w pierwszej kolejności dałabym pacjentce nowy glukometr, kazała pomierzyć 2 tygodnie i wtedy kazała powtarzać krzywa a nie obciążać organizm kolejną krzywa. Bardzo dziwne podejście. Rozważ to, bo szczerze mówiąc większe prawdopodobieństwo, że glukometr jest zepsuty niż to, że wyniki są złe. Siedziałaś na krzywej? Trzymałaś dietę przed? Jadłaś normalnie?
Iryska, SzalonaOna, Edyciak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Motylku, ja bym poszła do jeszcze jednego diabetologa. Moim zdaniem dziwne podejście. Ja w pierwszej kolejności dałabym pacjentce nowy glukometr, kazała pomierzyć 2 tygodnie i wtedy kazała powtarzać krzywa a nie obciążać organizm kolejną krzywa. Bardzo dziwne podejście. Rozważ to, bo szczerze mówiąc większe prawdopodobieństwo, że glukometr jest zepsuty niż to, że wyniki są złe. Siedziałaś na krzywej? Trzymałaś dietę przed? Jadłaś normalnie?
Jutro mam wizytę, to zapytam jeszcze mojej gin co ona na to... -
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:Wyszły po 5zl za sztukę, zamówiłam na próbę. Kolejne będę kupować już pod kolor ubrań które mam.
Motylek, z tego co ja czytałam to ten Twoje glukometr zawyża konkretnie wyniki i to by się zgadzało. Też mam contour plus ale ten większy i on jest podobno super, a ten mały im nie wypalił.
Właśnie miałam swój pierwszy skurcz. Strasznie bolesny. Z synem nie miałam przepowiadających. One mogą tak boleć?
Ounai
podobno mogą być bardzo bolesne, nawet ze snu mogą wybudzać.
Ja tak nie miałam z córką więc nie wiem co to za ból.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Wik
ja ostatnio pytałam doktor o magnez B6, powiedziała że nie tylko doraźnie, ale że można brać codziennie przez całą ciążę, i że nic nie zaszkodzi.Wik89 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Ja bralam asmag forte od 5 tyg, 2x dziennie, bo mnie bardzo brzuch bolał, potem bolal juz mniej ale nadal bralam. ponad tydzien temu zredukowalam do 1tabletki plus mamadha gdzie tez jest ciut magnezu. Teraz juz nie mam takich bóli więc odstawilam zupełnie asmag, ale takto nie ma przeciwskazan do brania. Minus taki , że ciężko się je łyka, mnie za kazdym razem cofa 🤢💙 11.2020
💗 11.2023