Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak już taki dzisiaj dzień ze sie wszystkie pokazują, to i ja się pokażę, chociaż nie mam za bardzo z czym jeszcze xD
P. S. Normalnie idzie przy Was kompleksów złapać, takie jestescie wszystkie zgrabne hot mamuśkidmg111, kic83, Lalia, Sylwucha, Zulugula, Annia, Edyciak, Koteczka82, Evelle28, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:O, a miałaś liczne fosforany do tego? Bo poza tym jest ok.
No właśnie nie. Jedynie to podwyższone te ph i poza tym ph reszta parametrów moczu byla git.
Niedlugo mocz i morfo powtarzam to zobaczymy czy cos sie zmienia to ph.
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydoomi03 wrote:No właśnie nie. Jedynie to podwyższone te ph i poza tym ph reszta parametrów moczu byla git.
Niedlugo mocz i morfo powtarzam to zobaczymy czy cos sie zmienia to ph. -
Doomi
jaki zgrabny brzuszek! W ogóle bym nie powiedziała że jesteś w ciąży!
Sylwia
prowadzimy z brzuchami 😘Sylwucha lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia wrote:Edyciak wielkość brzucha u mamy nie ma jakiegoś wielkiego przełożenia na nas, moja mama twierdzi że miała duży brzuch i mnie straszyła, że też będę mieć wielki. A teraz patrzy na mój i mówi, że eee, to ona jednak na tym etapie co ja miała zdecydowanie większy (a w ciążach przybierała tylko 8/9 kg, więc to nie było tak że miała tłuszczu dużo).
Jak ten głupi wirus się skończy to się spotkamy! ❤️
Sylwia a widzisz jeszcze swoją Bożenkę? 😂 Bo dla mnie pierwsze strzyżenia przed lustrem były dziwnym doznaniem. 😂Annia lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Czytam że te fosforany to też od małej ilości picia. Prześladuje mnie to chyba 🤦♀️ gin po mojej morfo też stwierdziła, że za mało pije i jestem "zagęszczona". Ale już nie daje rady pić więcej. Obecnie wypijam ze 4 l wody i czuję się jak banka która pęknie przy dotyku 😂😂😂
Też mialam i dalej mam problem z piciem takich ilości wody jakie powinnam co bylo dobrze widać na wynikach pierwszej morfo, bo wszystkie parametry gdzie byly odchyly mogly byc od drobnego odwodnienia. Muszę się poprawić 😅SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Doomi
jaki zgrabny brzuszek! W ogóle bym nie powiedziała że jesteś w ciąży!
Sylwia
prowadzimy z brzuchami 😘kic83 lubi tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Anetka ślicznie wyglądasz ❤ Uwielbiam takie zadbane ciała, tym bardziej, ze wiem ile kosztuje utrzymanie takiej figury (przynajmniej u mnie 😉) Do końca pierwszego trymestru też mało co się zmieniłam. Bardziej wzdęcia mnie męczyły. Brzuszek zaczął rosnąć intensywnie od jakichś 2-3 tygodni. Ale nie przejmuję się tyciem 😉 Już raz schudłam 30 kg więc i po ciąży się uda 😉 To cud, że przy tych wszystkich, naszych kiepskich wynikach w ogóle udało nam się zajść w ciążę 😍
SzalonaOna, dmg111, kic83, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Dziewczyny, co znaczy wysokie pH moczu? Mam 8 - to już ponad normę.
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Motylek, pamiętaj, że dla większości z nas to pierwsza ciąża, a dla Ciebie trzecia! Ciekawe jak będziemy wyglądać później, skoro dzieci są wiecznie głodne i każą nam jeść 😂
Moja też trzecia 🙈Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Ula, następna laska 😍
Denerwujecie mnie z takimi ciałkami! A ja tu BMI 27 na starcie 🤦♀️
A co do wagi itp to na kazdej z tych wcześniejszych wizyt lekarz Was ważył? Bo mnie ten ignorant jeszcze ani razu nie ważył ani nie sprawdzał ciśnienia, pulsu dziecka tez mi nie mierzyl albo mierzyl a nic nie mowił, a ostatnio na tej dodatkowej wizycie w Ginemedica polozna pytała o wagę i zmierzyła mi ciśnienie.SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Dziękuję Sylwia. Masz rację, ja na początku trochę stresowałam się wagą A później uznałam że nie ja pierwsza i nie ostatnia która przytyje w ciąży A później schudnie. Wiemy jak to się robi, mamy pasję, mamy cel więc myślę że chwilą moment i będziemy sexi mamuskami jak Kicek
Anetka
ja Cię proszę, spójrz w lustro, a Ty jaka niby jesteś mamuśka jak nie hot!? 🔥💥🚒Lalia lubi tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Anet.kaa wrote:Ula Ty jesteś taka laska! Tylko pozazdrościć!
Właśnie miałam to pisać, trzecia ciąża i takie ciało!!!dmg111 lubi tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność