Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia jaki kształtny piękny brzuszek! I jaka figura 😊
Edyciak nie znasz dnia ani godziny jak Ci wywali 😀 ale kto wie, niektóre dziewczyny mają malutkie brzuszki. Masz zgrabne cialo, będzie pasować taki mały bebeszek 🥰Edyciak, Sylwucha, dmg111, Annia lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Z resztą ja sama prawie tego nie czuję 😂😂😂 a jutro mamy swoje małe święto bo mamy pierwsze 100 dni ❤️😁
Edyciak, Lalia, SzalonaOna, Ounai, dmg111, Koteczka82 lubią tę wiadomość
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
28.10 ⏸️
04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
20.11.24 wydarzył się cud
1.10 cm kijanki z ❤️
28.12 prenatalne USG idealne
08.01 95% zdrowego synka 🩵👣
05.02 100 % zdrowego synka 🩵 🥹
👩🏼28l
👨🏼34l -
Maniaaa. wrote:Nie mam pojęcia gdzie ta dzidzią się u mnie chowa, nikt nie chce mi wierzyć że w ciąży jestem 😂😂
Maniaaa. lubi tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Brzusio masz jak sportsmenka ❤
Sylwucha lubi tę wiadomość
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
28.10 ⏸️
04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
20.11.24 wydarzył się cud
1.10 cm kijanki z ❤️
28.12 prenatalne USG idealne
08.01 95% zdrowego synka 🩵👣
05.02 100 % zdrowego synka 🩵 🥹
👩🏼28l
👨🏼34l -
Sylwucha wrote:Lalia, Ty to jesteś kochana dziewczyna 😘 Bardzo chciałabym Cie kiedyś poznać osobiście 😊
Sylwia, ja się bardzo chętnie spotkam z Tobą i Annią! Gdyby nie to zamieszanie z wirusem, to nawet na wakacjach bym przyjechała i ogarnęła sobie jakiś hotel :* ale pewnie trzeba będzie zaczekać do kolejnego roku, to wtedy spotkają się już na żywo nasze bobasySylwucha, Annia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Ale czemu Ci głupio? Nawet nikt nie zauważy tego jakie ty spodnie nosisz. Przed kim Ci głupio? Przed sobą? Bezsens
My chyba podobne BMI mamy
Głupio mi, bo nikt nie wie o ciąży. A chciałabym najpierw powiedzieć, a nie wyskoczyć w ciazowkach 😂moja matka zauważa wszystko. Łącznie z moim trądzikiem na dekolcie i czole (zawsze tak miałam w ciazach). Każdy nowy ciuch zauważa. Także... No nie wiem. Porozglądam się za jakimiś spodniami -
Dziewczyny, śliczne macie te brzuszki i figurki.
Sylwia tak jak mówi Laila to mega rozczulające że tam siedzą dwa robaczki tak blisko siebie ❤
Mania ale jesteś śliczna!
Karo, też jesteś mega szczuplutka jak Edyta
U mnie jakaś walka trwa od góry, ale ogólnie to też nic nie widać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2020, 22:50
Edyciak, SzalonaOna, Maniaaa., Sylwucha, dmg111, kic83, kar_oliv, Annia, Lalia, doomi03, Koteczka82, Evelle28, Ounai, patrycja92 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Sylwia, ja się bardzo chętnie spotkam z Tobą i Annią! Gdyby nie to zamieszanie z wirusem, to nawet na wakacjach bym przyjechała i ogarnęła sobie jakiś hotel :* ale pewnie trzeba będzie zaczekać do kolejnego roku, to wtedy spotkają się już na żywo nasze bobasy
dmg111, Annia, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:A jakie masz BMI?
Głupio mi, bo nikt nie wie o ciąży. A chciałabym najpierw powiedzieć, a nie wyskoczyć w ciazowkach 😂moja matka zauważa wszystko. Łącznie z moim trądzikiem na dekolcie i czole (zawsze tak miałam w ciazach). Każdy nowy ciuch zauważa. Także... No nie wiem. Porozglądam się za jakimiś spodniamiSylwucha, Annia lubią tę wiadomość
-
Anetka ślicznie wyglądasz ❤ Uwielbiam takie zadbane ciała, tym bardziej, ze wiem ile kosztuje utrzymanie takiej figury (przynajmniej u mnie 😉) Do końca pierwszego trymestru też mało co się zmieniłam. Bardziej wzdęcia mnie męczyły. Brzuszek zaczął rosnąć intensywnie od jakichś 2-3 tygodni. Ale nie przejmuję się tyciem 😉 Już raz schudłam 30 kg więc i po ciąży się uda 😉 To cud, że przy tych wszystkich, naszych kiepskich wynikach w ogóle udało nam się zajść w ciążę 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2020, 14:26
dmg111, Lalia, Anet.kaa, Ounai lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Sylwia, ja się bardzo chętnie spotkam z Tobą i Annią! Gdyby nie to zamieszanie z wirusem, to nawet na wakacjach bym przyjechała i ogarnęła sobie jakiś hotel :* ale pewnie trzeba będzie zaczekać do kolejnego roku, to wtedy spotkają się już na żywo nasze bobasy
I ze mną!!!Sylwucha, Annia, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia wrote:Edytowałam tamten post i dodałam zdjęcie z dzisiaj dla porównania 🤣🤣🤣 chyba ciut urosłam 😁
No ktoś tu się zaokrąglił 😍😁Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Powinnaś przestać się bać mamy. Ja bym mojej powiedziała a jak coś by zaczęła jęczeć to powiedziałabym że mi taki komentarz nie odpowiada, obróciła się na piecie i wyszła. Może idź do psychologa jeśli nie radzisz sobie z relacja z rodzicami? Ja tak planuję, bo moja mama jest wampirem energetycznym i chcę sobie poukładać pewne sprawy których jeszcze nie ułożyłam.
Ounai lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:I ze mną!!!
Ty jesteś dobrą wróżką moich dzieci 🌟kic83, Anet.kaa lubią tę wiadomość
-
Sylwia
ale masz piękny brzuszek ❤️
I tam sobie żyją dwie małe księżniczki 👸👸
Jak ja Ci zazdroszczę, wiem że to głupio brzmi, ale marzy mi się jeszcze córka.
Mi brzuch ruszył ok 3 tygodnie temu, więc spokojnie dziewczyny, Wam też urośnie
Anetka
wow ale Ty masz ciało dziewczyno!!! So hot 🔥no mega Ci powiem!Sylwucha, dmg111, Lalia, Anet.kaa lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
dmg111 wrote:Jak byłam w 13 tygodniu ciąży, to położna powiedziała, że dopiero macica zaczyna rośnieć, cała wypuklosc wcześniej to wzdęcia, progesteron podtrzymujący naszą ciażę wpływa fatalnie na trawienie i stąd tak jest ❤️ Ale to też taki trochę ciążowy objaw, więc i ciążowy brzuszek, tyle że nie bobas robi robotę, ale hormony go podtrzymujące ❤️
Edyciak, ja też tak myślałam, pol życia sport, wspinaczka, Chodakowska, bieganie, a nawet balet i karate, a jak nagle potem wybiło, tak już się nie schowało ❤️ I uwielbiam to, że mam ciążowy brzuszek! Serio! 😍 W pracy się jeszcze kitralam i nosiłam luźne bluzki i nie zauważyli, ale największą frajdę mi sprawia zakładanie tych spódnic z selfie room, które są mega obcisłe i pięknie prezentują brzuszek ❤️
Nawet mąż zawsze jest w szoku jak wychodzimy i zakładam te spódniczki czy inne obcisłe sukienki i nagle takie "łooo, kiedy to tak uroslo?!", bo tak to ginie pod luźnymi bluzkami 😂dmg111, Lalia lubią tę wiadomość