Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Inaaa z tego co wiem to tylko prezentacja, ale możesz się pewnie jakoś umówić na skrócona prezentacje. Wiem ze jest tez termowizja czyli prezentacja online
Chociaż dla mnie prezentacja była fajna, przyjechała do nas Pani domu, mąż siedział w sypialni bo powiedział ze nie będzie z siebie robić głupka 😂 a my z J. z panią w kuchni. Nagotowała nam mnóstwo rzeczy: caly obiad, sorbet truskawkowy, upiekla bułeczki itp. Wszystkie składniki miała swoje
i wcale nie przymuszala nas do zakupu.
Suszarka, Lalia, Clover, Inaa89, KarolinaMaria, Annia, Nowastaraczka, emdar, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
-
Haha Ladyo, to odwrotnie jak mój mąż, on by pewnie chętnie oglądał, zadawałby więcej pytań niż ja i chciałby czynnie uczestniczyć w pokazie 😂 Mi czasem głupio o coś zapytać, a ten wali z grubej rury zawsze. Jak przychodziła do nas położna po urodzeniu Olka to sobie robił całą listę pytań 😂
Lalia, KarolinaMaria, Ladyo, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Clover ja słyszałam, że Thermomix podoba się osobom słabo ogarniającym kuchnię, a takim debeściakom w kuchni to niezbyt.
Więc jeśli jesteś bardzo wprawna w gotowaniu to może podobno nie być to dla Ciebie takim hitem jak dla innych.
Dziewczyny, jutro owulacja... Aż mnie kusi, weźcie palnijcie mnie w łeb. 😂Ladyo, Lalia, Sylwucha, Suszarka, KarolinaMaria, Ounai, kar_oliv, Nowastaraczka, Clover, Zulugula, Inaa89, asias86, emdar, SzalonaOna, Ewa88 , kic83, dmg111, suzi1994 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anna, ale jaja z tym thermomix em 😉 Wzięliśmy na raty 0%. Czekałam na te 36 rat. Trochę zmienilismy umeblowanie, teraz czeka nas zmiana fotelików więc te raty są ekstra. Od dawna marzyłam o tej maszynie. Nienawidzę gotować, a tu rach ciach, prowadzi jak dziecko, nawet filmiki są 😂
-
Sylwucha wrote:Anna, ale jaja z tym thermomix em 😉 Wzięliśmy na raty 0%. Czekałam na te 36 rat. Trochę zmienilismy umeblowanie, teraz czeka nas zmiana fotelików więc te raty są ekstra. Od dawna marzyłam o tej maszynie. Nienawidzę gotować, a tu rach ciach, prowadzi jak dziecko, nawet filmiki są 😂Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Inaa89 wrote:A nie mając prezentacji też można kupić? Czy musi na początku być? Bo gdzieś słyszałam że tylko w ten sposób można zakupić 🤔
Ja kupiłam bez prezentacji. Znalazłam już możliwości tm i nie potrzebowałam, aby ktoś pokazywał mi jak się nim obsługiwać 😉Inaa89, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Clover ja słyszałam, że Thermomix podoba się osobom słabo ogarniającym kuchnię, a takim debeściakom w kuchni to niezbyt.
Więc jeśli jesteś bardzo wprawna w gotowaniu to może podobno nie być to dla Ciebie takim hitem jak dla innych.
Dziewczyny, jutro owulacja... Aż mnie kusi, weźcie palnijcie mnie w łeb. 😂
Ejj 😄 podobno bardzo dobrze gotuję i piekę, a tm mi tą przyjemność tylko przyspiesza i ułatwia więc nie zgodzę się z tą opinią 😊
Co więcej, znam też kilku szefów kuchni, bardzo dobrych restauracji, którzy mają na stanie w kuchni restauracyjnej thermomix np do szybszego robienia sosów itp -
Ladyo, w sumie jakby być rasową Grażyną to można zamawiać prezentację co jakiś czas i obiad z deserem z głowy 😂
Mnie przed zakupem powstrzymuje mało miejsca w kuchni. Mamy kuchnię po poprzednich właścicielach, która jest mocno niefunkcjonalna, mamy mały blat roboczy, ekspres zajmuje dużo miejsca (Clover jak kupisz sobie ekspres życie stanie się piękniejsze, gorzej, że kawa u ludzi niemających ekspresu nie będzie Ci smakować 🤭). Jak się wprowadzaliśmy, to kuchnia miała 4 lata i żal było ją ot tak wymienić (kasy też było szkoda, bo urządzaliśmy resztę mieszkania), jeszcze trochę się przemęczymy i za 2-3 lata zrobimy taką po swojemu od A do Z. Miejsca jest sporo, a meble tak spartolone, że szkoda gadać.
Ale myślę o tym TM, może mnie to zmotywuję do gotowania.
Matylda kończy dziś 7 miesięcy, nie mam jeszcze zdjęcia, dziś byłyśmy na 1 dawce Bexero, czuje się super, ale nie chciałam jej męczyć sesją.
Annia, rozśmieszyłaś mnie tą owulacją 😂 też mam mamnezję, bo ostatnio ciągle oglądam zdjęcia, gdy Mati była noworodkiem...Inaa89, Ladyo, kiniusia270, Clover, dmg111, Suszarka, Lalia lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ja wiem o czym piszes Annia; nie jestem zupełnie fanką Thermomixa. Dostaliśmy go, i używam naprawdę sporadycznie. Powiem nieskromnie,że sama z siebie gotuję szybciej i prościej. Ale to podobno rzadkie,że ktoś nie jest nim zauroczony.
Annia, Lalia lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Anna, jeszcze nie wybraliśmy fotelików, dopiero mam zamiar pojechać. O ile Oliwka jeszcze w miarę dobrze w aktualnym, to Lence jest już trochę ciasno.
Byzkasz coś dziś? 😈😉 jakaś siostrzyczka może wyskoczy 🤠 Tak w ogóle chciałabyś chłopca czy dziewczynkę? Czy bez znaczenia?Annia, Lalia lubią tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:Dziewczyny które już organizowały chrzciny w knajpkach ile porcji mięsa i ciasta miałyście na os ?
Zwykle liczy się 2 kawałki mięsa na osobę, co do ciasta to zależy, czy będziesz chciała rozdawać do domu 😊12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Annia, ja może jakimś debeściakiem w kuchni nie jestem, ale w sumie gotowanie chyba sprawia mi najwięcej przyjemności ze wszystkich prac domowych, lubię też sama wymyślać dania i modyfikować przepisy, które znam. Dlatego nie uważam na razie żeby TM mi był niezbędny, ale jednak rozważę w przyszłości zakup, bo czasem faktycznie przydałaby się pomoc kiedy chcę coś zrobić szybko albo nie mam pomysłu na obiad. Ale mam koleżankę która nie cierpi gotować i słabo jej to idzie i tak jak mówisz, dla niej TM to hit
Annia lubi tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:A jak to wygląda w zakupie na raty? Ile wynosi taka rata miesięcznie jeśli oczywiście mogę spytać 🤔? Też myślę o termomixie ale szkoda mi wydać jednorazowo tyle kasy.
Ok 150zl na 36 rat 😉 my właśnie tak kupiliśmy rok temu, szczerze mówiąc sprzęt super ale nie wiem czy do końca wart ceny 🤔 napewno nie polecam dla większych rodzin, gdyż ta misa jest stosunkowo mała i większość dań wystarczy dla 3 osóbWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2021, 21:41
Inaa89 lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Dziewczyny, nawet nie mamnezja ale wiecie po 11 miesiącach bez cyklu to jak mi ruszyło libido to, że ho ho ho...
Sylwia, chciałabym siostrzyczkę, ale wewnętrznie czuje, że będę raczej mama chłopców.
Ale musze poczekać, bo wracam 1 października do pracy. Z rok muszę popracować. Zresztą pewnie Mikołaj da mi w nocy tak popalić, że wszystkiego mi sie odechce. 😬
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
No w końcu coś o bzykaniu!
Annia
dajesz! 💥dmg111, KarolinaMaria, Suszarka, emdar, Lalia, suzi1994, Annia, Inaa89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność