Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dostaliśmy pozytywna decyzje kredytowa 🎉 a wyglądało że będzie kiepsko bo wynikły problemy z przelewami od pracodawcy u mojego G.
Ladyo, AgataAgatka, KarolinaMaria, Suszarka, Annia, kar_oliv, Lalia, emdar, Ounai, Clover, Nowastaraczka, Ewa88 , kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Cześć Mamusie
my ostatnio trochę zamilklysmy na forum ale już wracamy wypoczęte.
byliśmy w naszym domku nad jeziorem, wyciszylismy się i odpoczelismy. Byłam rano na badaniach od endo, ciekawa jestem jak moja tarczyca po ciazy. Teraz nadaje do Was ze spaceru z Melcią, a o 11.30 mamy fizjo, w miedzy czasie mam spotkanie z kolega z pracy bo jedzie na urlop a został mu pozew do napisania wiec obiecałam ze mu napisze, a wieczorem spotkanie ze znajomymi. Tak wiec dziś dzień napiety do granic możliwości. A tej pomocy koledze boje się najbardziej, mam wrażenie ze po ciazy mój mózg działa na zupełnie innych obrotach 😂
dmg111 lubi tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Inaa, 2 mięsa na osobę i 2 kawałki ciasta na osobę, oprócz tego był tort. Mięsa zostało sporo, ciasta nikt nie jadł, rozdaliśmy gościom.
KarolinaMaria, Suszarka lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Inaa, ja bym brała tę tańszą. Nawet nie chodzi o kasę, ale o to, że potem jedzenie się marnuje, każdy dojada na siłę w domu. Faktycznie w święta nikt ciasta nie ruszy
Inaa89 lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Inaa, ja bym brała tę tańszą. Nawet nie chodzi o kasę, ale o to, że potem jedzenie się marnuje, każdy dojada na siłę w domu. Faktycznie w święta nikt ciasta nie ruszy
Inaa89 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Sylwucha wrote:Do mnie przedwczoraj dotarł thermomix. I jest to miłość od pierwszego użycia 😂
Jutro idziemy na wesele. Nie znoszę wesel. Mam nadzieję,że młode też 😂Ale zbieżność. Braliście na raty 0%?
Cieszę się, że wypłynął temat pralek i suszarek, też marzy mi się pralkosuszarka, ale jeśli kiedyś będziemy mieć miejsce miejsce dzięki Wam wiem, żeby celować w dwa osobne sprzęty.
Gratulacje za osiągnięcia ruchowe dla wszystkich dzieciaczków.
My właśnie w drodze z powrotem do domku duży ruch.Miki na szczęście śpi.
KarolinaMaria, Lalia uważam, że super, że Wasze dzieci będą mieć opiekę dziadków.
My nie dawaliśmy gościom żadnych prezentów za przybycie ma chrzest, ale ja jestem dzikus i nie lubię takich pierdolek.
Asiu gratuluję pozytywnej decyzji kredytowej!Lalia, KarolinaMaria, asias86 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Gratuluje decyzji o zakupie thermomixa dziewczyny
ja kupiłam 2 lata temu jak były raty 0%, jeszcze przez rok będę spłacać. Ale szczerze mówiąc mam ustawione zlecenie stałe i nawet tego nie odczuwam a termomixa kocham całym sercem! Najlepszy zakup w życiu!
Suszarka, Sylwucha, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny z Podkarpacia może i my zrobimy jakieś spotkanie np w Rzeszowie? Tzn wiem ze jestem ja i Lalia, ale może się to uda jakiś zgrać jak np Ounai tez będzie w pobliżu, Sylwia chyba tez stad pochodzi. Kto jeszcze?
Lalia, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
Ja chciałabym mieć kiedyś Thermomixa, ale na razie mamy masę innych wydatków, więc jakoś tak nie myślę o tym, żeby go kupić w najbliższym czasie. Chyba najpierw wolałabym kupić jakiś fajny ekspres do kawy. Ogólnie to na początku w ogóle byłam "anty" do Thermomixa bo ja uwielbiam gotować i używanie tego sprzętu uważałam za pójście na łatwiznę, ale teraz będąc czasem u koleżanek widzę, że naprawdę to duże udogodnienie, szczególnie jak się chce coś zrobić szybko albo jak nie ma pomysłów, co ugotować 😁
-
U nas na chrzcinach były po 1,5 porcji mięsa na osobę i trochę zostało. Ciasto organizowaliśmy we własnym zakresie, piekłam jedno ja i dwa teściowa, a moja mama zrobiła jeszcze małe babeczki z kremem dla dzieci. W sumie na chrzcinach było 20 osób i sporo ciasta zostało bo był jeszcze tort, więc spakowaliśmy do pudełek i rozdaliśmy gościom. Podziękowań żadnych nie mieliśmy, bo nawet o tym nie pomyślałam szczerze mówiąc. W sumie ja nie przepadam za tymi drobiazgami. Chociaż byliśmy kiedyś na chrzcinach, gdzie jako podziękowanie były takie malutkie aniołki zrobione ze wstążek i to mi się bardzo spodobało, można później powiesić coś takiego na choince 😁 Jeśli bym miała coś dawać gościom, to raczej zdecydowałabym się na coś, czego można "użyć" - np. na naszym weselu goście dostali ręcznie robione mydełka lawendowe
Inaa89, Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Gratuluje decyzji o zakupie thermomixa dziewczyny
ja kupiłam 2 lata temu jak były raty 0%, jeszcze przez rok będę spłacać. Ale szczerze mówiąc mam ustawione zlecenie stałe i nawet tego nie odczuwam a termomixa kocham całym sercem! Najlepszy zakup w życiu!
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Też polecam thermomix 😍
Mam go od prawie 3 lat i za nic w świecie nie oddam 😊 zawsze marzyłam o takim sprzęcie, a kiedy mogłam sobie pozwolić finansowo na zakup, to nie czekałam ani chwili
Jesli chodzi o suszarkę to na początku chcieliśmy wziąć pralkosuszarkę, ale popytaliśmy użytkowników i jednak zdecydowaliśmy się na oddzielną suszarkę. Mamy electrolux perfect care 700. Tego sprzętu też nie oddam 😄
Suszę w niej wszystko. Ubrania nie niszczą się, nie kurczą. Ręczników tak miękkich nie miałam nigdy dotąd 😉 także polecamSuszarka, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Inaa ja wzięłam 36 rat 0%, raz w roku, właśnie w sierpniu zazwyczaj, jest taka promocja. Dwa rży w roku jest tez raty 0% ale chyba 10 i 20 rat tylko. Mi wychodzi 148 zł miesięcznie wiec nie jest to jakoś dużo
Inaa89, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:Dziewczyny które już organizowały chrzciny w knajpkach ile porcji mięsa i ciasta miałyście na os ?
U mnie były dwa dania główne serwowane, nie na ilość porcji. Zupka i danie, i później pod koniec też danie ciepłe, do tego owoce i 6 przekąsek. Za ciasta też płaciłam ogólnie. Cena była za pakiet. Ciasta bardzo dużo poszło, z 5 razy uzupełniali tacę, a było tylko 20 osób. Ale było bardzo dobre. Śmiałam się z mężem że jak zobaczą ile poszło cista to będą kazali dopłacić. O dziwo poszło dużo i owoców, ciasta i przekąskami nawet. Deszcz padał i było dość chłodno, możliwe że dlatego.Inaa89 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Ladyo wrote:Inaa ja wzięłam 36 rat 0%, raz w roku, właśnie w sierpniu zazwyczaj, jest taka promocja. Dwa rży w roku jest tez raty 0% ale chyba 10 i 20 rat tylko. Mi wychodzi 148 zł miesięcznie wiec nie jest to jakoś dużo02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Inaa89 wrote:A nie mając prezentacji też można kupić? Czy musi na początku być? Bo gdzieś słyszałam że tylko w ten sposób można zakupić 🤔
Ja myślę o lidlomixie, myślę że do końca roku go kupięte raty 0% na Thermomix są spoko, i 150zl to niewiele, ale w tym momencie sobie nie możemy pozwolić na jakieś stałe zobowiązania.
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022