Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggi, jak byłam w czerwcu u gin to wszystko jeszcze spało 😅 więc chyba nawet owu jeszcze nie ma 😂
-
nick nieaktualny
-
kar_oliv wrote:Tak to wygląda w sumie nasza też teraz szaleje to może dlatego stoi w miejscu ale też pomyślałam, że moje mleko już jej nie wystarcza. Ona się sama nie zgłasza jakby nie miala łaknienia ale kiedy jej dam to je. No nic i tak zobaczę co lekarz powie
Ja moja już 7 miesięcy karmie na wyczucie, bo ona nigdy nie płakała z powodu głodu 🙈kar_oliv lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Lalia wrote:Meggi, jak byłam w czerwcu u gin to wszystko jeszcze spało 😅 więc chyba nawet owu jeszcze nie ma 😂
Ja mam takie bolące owulacje, że na proszkach jadę, przed ciąża tak nie miałam. Nie wiem czy to jajniki bolą czy blizna po cc.
U mnie ruszyło jakoś jak Oliwka miała 5 miesięcy, ale ja karmiłam tylko 4.5O ❤️
Z ❤️ -
kar_oliv wrote:Mi ostatnio przeszło przez myśl jeszcze jedno dziecko ale... bez porodu to chętnie 😁😁😁😁
Ja od razu pisze się na CC, bez tego nie rodze🙈Annia, kiniusia270, kar_oliv, Ewa88 , emdar, Suszarka, Nowastaraczka, kic83 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Lalia, zjadlam sobie do kawy na podwieczorek plasterek strucli serowej, wyliczylam sobie ile moge zjesc, odcielam plasterek 30g (a nie pol strucli...) i w sumie mialas racje. Ze trzeba troche tego jesc, ale z rozwaga.
Clover, Lalia, Suszarka, Ladyo lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Uwaga padło pierwsze mama ❤️ Staszko się rozgadał 🙊Pewnie nie do końca świadomie ale matka ryczy ze wzruszenia 😭❤️
Dziękujemy za komplementy 😘 powiem Wam, ze On wydaje się duży na zdjęciach… w rzeczywistości jest drobny, nosi rozmiar 74/80 i w większości spodni 80 jeszcze się topi 😅Meggi110818, kar_oliv, KarolinaMaria, Inaa89, Annia, Clover, AgataAgatka, Ewa88 , Lalia, Zulugula, emdar, Suszarka, Ladyo, Nowastaraczka, Karenira, dmg111 lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Annia wrote:Lalia, zjadlam sobie do kawy na podwieczorek plasterek strucli serowej, wyliczylam sobie ile moge zjesc, odcielam plasterek 30g (a nie pol strucli...) i w sumie mialas racje. Ze trzeba troche tego jesc, ale z rozwaga.
Annia, Lalia lubią tę wiadomość
-
Clover wrote:Ja dziś sobie zjadłam 40g chipsów Lays paprykowych z pieca, bo moją słabością są z kolei słone przekąski 🤭 Kiedyś bym zjadła całe opakowanie naraz i to co wieczór, a teraz sobie pozwalam raz na jakiś czas i paczkę mam na trzy wieczory 😁
Ja jestem fanką chipsów ale nie jadłam już długo żadnych...mam ochotę na te ostre strong by mnie sponiewierało no ale wiem ile tam chemii xD więc... jem lody xDLalia, Ladyo lubią tę wiadomość
-
Kiniusia, Stasiu przystojniak 😍 Super chłopak! I brawo za pierwsze "mama" ❤
U nas tylko w kółko "tata" i "dada". Dobrze, że nie "baba" 🤭🤣 Swoją drogą, moja teściowa była mega zazdrosna, że mój chrześniak, a jej wnuk nauczył się mówić "ciocia" mając 10 miesięcy, a "baba" dopiero kiedy miał 16 🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2021, 19:53
Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
kar_oliv wrote:Ja jestem fanką chipsów ale nie jadłam już długo żadnych...mam ochotę na te ostre strong by mnie sponiewierało no ale wiem ile tam chemii xD więc... jem lody xD
Annia, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Suszarko!!! Gratuluję! Co za świetna wiadomość 👏👏❤❤❤🥳🥳
Stasiu jest takim słodziakiemmmmmm ❤❤❤
Ja to wam zazdrodzczę trochę chęci posiadania drugiego lub kolejnego dziecka, mi jeszcze nigdy nie włączyła się mamnezia, i nie chodzi o to że mam ciężkie dziecko bo absolutnie nie mam. W sumie sama nie wiem o chodzi ale zdecydowanie na razie nie chcę 🙄Suszarka lubi tę wiadomość
-
Kar, wydaje mi się że ten spadek spowodowany jest ruchliwością którą teraz zdobyła.
Ja bym przypilnowała jej posiłków + RD i ewentualnie zrobiła morfologie + żelazo i ferrytynę bo w tym wieku to żelazo lubi spowodować spadki wagi. A jak wyjdzie wszystko ok to bym się nie stresowała.kar_oliv lubi tę wiadomość
-
Ja bym bardzo chciała dzieci z różnicą wieku max 3 lata, ale mój mąż na razie nie myśli w ogóle o drugim dziecku, a to jednak musi być wspólna decyzja. No i jesteśmy na razie w trochę skomplikowanej sytuacji mieszkaniowej, nie wiadomo też jak będzie z moją pracą. Ale nie zmienia to faktu, że mam mocną mamnezję od jakiegoś czasu 😅
Lalia, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Kurde A u mnie pediatra nigdy nie nanosi pomiarów na siatki centylowe.
Tylko obserwuje wagę 🤔🤔
Możesz sama nanosić w aplikacji, ja tak właśnie robię 😉kar_oliv lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Kar, po narodzeniu napewno nie jest wskazany spadek chyba właśnie powyżej dwóch kanałów centylowych ale nie wiem czy to dotyczy dalej starszych niemowląt w sensie kilkumiesięcznych 🤔🤔
kar_oliv lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo