Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Suszarka, ale newsa zapodałaś!!! Gratulacje ogromne! Nudnej ciąży Ci życzę
Zulu, masz rację, druga rundka zaczęta 🤭😉Ale ja zdecydowanie odpadam. Ale za wszystkie trzymam kciuki✊✊✊❤Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Tez odpuszczam ale pewnie wrócę na kolejna kolejkę za rok 😂😍🙊
Wrzucam na chwilę mojego 10 miesięcznego zębolka 😎❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2021, 09:26
Zulugula, KarolinaMaria, SzalonaOna, Annia, Maminka89, Ewa88 , Ounai, Clover, kar_oliv, Martt95, Lalia, emdar, Inaa89, Ladyo, Suszarka, kic83, AgataAgatka, dmg111 lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
nick nieaktualnyOunai - neurolog nie stwierdził żadnych niepokojących rzeczy. Matylda rozwija się w prawidłowym tempie. Patrząc na wiek korygowany jest nawet do przodu do odrobinę. Skontrolował jej siad. Powiedział też, że nie każde dziecko siada tak super książkowo i że mam przestać czytać internety. Więcej kontroli u siebie nie zaleca, wszystko neurogicznie jest ok.
U mnie ostatnio jest gorszy czas, w sumie... Nie wiem od czego zacząć.Ounai, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj tesciowa napisała do męża ze może jutro Alusie przyprowadzić. Wiecie ucieszyłam się.... ale później sobie prsypomnailam ze przecież walczymy bez pieluchy i tak trochę szkoda zmarnować moje trzy dni 🙈
Wiec nie pójdzie 🥴😭Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Ja bym chciała dołączyć do Suszarki, ale na razie nic z tego, bo okres nie wrócił 😂 nigdy nie myślałam, że będę wyczekiwać tego dziada z taką niecierpliwością 🤣
Anniu, Karolina czekam na Wasze pierwsze potrawy z TM 🤩
Mój mąż dzisiaj na drugiej zmianie do 19, więc ja pojechałam z Olkiem do rodziców na wieś 😍 co to było za szaleństwo 😂 zabawy z psem, raczkowanie po trawie, czerwony barszczyk od babci, super dzień spędziliśmy ❤️Inaa89, Ewa88 , Suszarka lubią tę wiadomość
-
Ja ogolnie to mam plan taki, że zgodnie z zaleceniem mojej lekarki odczekam jakoś do końca roku potem mam iść na kontrolę i pewnie mi pozwoli na starania więc od razu po Nowym Roku ruszamy z tematem.
Chociaż np. Moja pani doktor przyznała mi się że ona ma troje dzieci z cc z tym że różnica między dwojgiem młodszych jest 15 miesiecy czyli pół roku po porodzie zaszłaDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Lalia wrote:Ja bym chciała dołączyć do Suszarki, ale na razie nic z tego, bo okres nie wrócił 😂 nigdy nie myślałam, że będę wyczekiwać tego dziada z taką niecierpliwością 🤣
Anniu, Karolina czekam na Wasze pierwsze potrawy z TM 🤩
Mój mąż dzisiaj na drugiej zmianie do 19, więc ja pojechałam z Olkiem do rodziców na wieś 😍 co to było za szaleństwo 😂 zabawy z psem, raczkowanie po trawie, czerwony barszczyk od babci, super dzień spędziliśmy ❤️
Nie musisz mieć okresu, owulacja wystarczy 😉 okres nie jest wyznacznikiem płodnościLalia lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
kar_oliv wrote:
Chodzi Ci o to że słabiej przybiera?
Moja od miesiąca od kiedy raczkuje, siada, staje i ciągle jest w ruchu, do tego nie ma czasu na jedzenie, bo w tej chwili ma inny zyciowy cel, to prawie w ogóle nie przybiera (waży prawie tyle samo co 3 tyg temu, może że 100gram więcej) a morfologia super. Więc chyba nie ma co się martwić tym.
Później dzieci już tak szybko nie przybierają na wadze.O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Chodzi Ci o to że słabiej przybiera?
Moja od miesiąca od kiedy raczkuje, siada, staje i ciągle jest w ruchu, do tego nie ma czasu na jedzenie, bo w tej chwili ma inny zyciowy cel, to prawie w ogóle nie przybiera (waży prawie tyle samo co 3 tyg temu, może że 100gram więcej) a morfologia super. Więc chyba nie ma co się martwić tym.
Później dzieci już tak szybko nie przybierają na wadze.
Tak to wygląda w sumie nasza też teraz szaleje to może dlatego stoi w miejscu ale też pomyślałam, że moje mleko już jej nie wystarcza. Ona się sama nie zgłasza jakby nie miala łaknienia ale kiedy jej dam to je. No nic i tak zobaczę co lekarz powieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2021, 18:35