Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Suszarka wrote:Irysko, ja od miesiąca próbowałam nauczyć Igę "papa", i guzik z tego wychodziło, a w piątek moja mama ją nauczyła robić "brawo" w jakieś 5 minut 😂😂
W niedzielę idziemy na roczek, przedwczoraj zamawiałam prezent i jeszcze nie przyszedł. Mam nadzieję że zdążymy.Miesiąc temu Iga nie była gotowa, a twoja mama trafiła , że już była.
Suszarka, Lalia, Maminka89, Inaa89 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Maminka, jaki Jasio jest fajny 😍 Słodziak z niego! Najlepszości z okazji ukończenia 8 miesięcy 😊
Lalia, gratulacje z okazji rocznicy ślubu! I wszystkiego najlepszego dla Olusia z okazji ukończenia 8 miesięcy 😊
Suszarko, dla Ciebie też gratulacje z okazji rocznicy ślubu! I brawo dla Igusi! 🤩Suszarka, Lalia, Maminka89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, muszę Wam coś powiedzieć 😁
W zeszły czwartek zobaczyłam na teście dwie kreski. Beta w poniedziałek 399, dzisiaj 907.9. Trzymajcie proszę kciuki żeby wszystko było dobrze. Ja nie mogę uwierzyć własnemu szczęściu ❤️Zulugula, Ladyo, Iryska, KarolinaMaria, kiniusia270, Lalia, Maminka89, ZielonaHerbata, Agaciorka, Ewa88 , Meggi110818, Tajka, Ounai, Ulaa, Clover, Annia, Wik89, Martt95, Inaa89, emdar, AgataAgatka, Siskaa, Belie, kar_oliv, asias86, Dzudi, Nowastaraczka, Gagatka, kic83, Pcosik_2, Karenira, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnySuszarka wrote:Dziewczyny, muszę Wam coś powiedzieć 😁
W zeszły czwartek zobaczyłam na teście dwie kreski. Beta w poniedziałek 399, dzisiaj 907.9. Trzymajcie proszę kciuki żeby wszystko było dobrze. Ja nie mogę uwierzyć własnemu szczęściu ❤️Suszarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Suszarka wrote:Dziewczyny, muszę Wam coś powiedzieć 😁
W zeszły czwartek zobaczyłam na teście dwie kreski. Beta w poniedziałek 399, dzisiaj 907.9. Trzymajcie proszę kciuki żeby wszystko było dobrze. Ja nie mogę uwierzyć własnemu szczęściu ❤️
Co Ty mowisz ale extra gratulacje!!!! 🙉🥳Suszarka lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Suszarka wrote:Dziewczyny, muszę Wam coś powiedzieć 😁
W zeszły czwartek zobaczyłam na teście dwie kreski. Beta w poniedziałek 399, dzisiaj 907.9. Trzymajcie proszę kciuki żeby wszystko było dobrze. Ja nie mogę uwierzyć własnemu szczęściu ❤️
Wooow, ogromne gratulacje!! Pierwsza, która nie wraca z macierzyńskiego
Edit Suszarko wszystko będzie dobrze. W razie potrzeby obstawisz się żelazem od 2 trymestru i będzie super.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2021, 14:42
Suszarka lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Zulugula wrote:To co dziewczyny, kolejna runda rozpoczęta 😃🤰
Mi się spóźnial okres dwa dni, ja już byłam cała w nerwach ale dzisiaj ku mojej radości się pojawił 😁Zulugula, KarolinaMaria, Annia, Suszarka, Nowastaraczka, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Suszareczko, co za nowina, co za radość!! Wierzę, że będzie wszystko dobrze! Ogromne gratulacje dla Was 😍😍😍😍
Suszarka lubi tę wiadomość