Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Emdar, co do ciast, my mamy opcję obiad + deser i zamawiam tylko tort do tego. Wydaje mi się, że jakby były ciasta byłoby za dużo słodkiego już.
Btw. Ile płaciłyście za osobę na chrzcinach w podobnej opcji? -
Inaa89 wrote:Hej, dziś mieliśmy kontrolę u neurologa. Pani Dr jest mega zadowolona z postępów Tymka. Nie ma śladu po asymetrii. Mówiła że od naszej ostatniej wizyty u niej w maju widzi ogromną różnice u niego. Teraz chce go zobaczyć w grudniu jak skończy rok. A potem jeszcze jak skończy korygowany rok czyli w lutym i na tym skończymy wizyty u neurologa 😊
Dziś kończymy 8 miesięcy. Jutro zrobię fotkę i wrzucę 😊Inaa89 lubi tę wiadomość
-
Tajka wrote:Dziewczyny, też tak macie, że tęsknicie za noworodziem? Ja tęsknię za tymi pierwszymi dniami, dzisiaj się poryczałam mężowi jak wspominałam pierwsze dni, jak Maja byla tylko na piersi, pierwsze dni w domu....jak wróciłyśmy ze szpitala, jak było super, a zarazem dziwnie....moze to wynika z tego, że chciałabym cofnąć czas i nie popełnić błędów, które popełniłam i cały czas rozpamiętuje ten czas....A o porodzie to codziennie myślę...i mówię sobie , że mogłabym jeszcze raz ją urodzić.. mimo, że myślałam, ze umre, to jakoś najgorzej tego nie wspominam....te uczucie, jak polożyli mi Majczke na klatę niesamowite 😍 nawet ten połóg jest do przeżycia...
Może jestem dziwna 🤔 -
Anetka, dzięki,ja Ci nie powiem ile za osobę bo ja nie robię typowo w kanapie Chrztu, a wynajmuję przestrzeń i tam zamawiam catering na prawie cały dzień ( gdzieś od 12:00 do 20:00). Wiem już, że na pewno wyjdzie nas sporo drożej niż po prostu obiad ( z deserem) i swoim tortem w knajpie, no ale coś za coś.
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Mamy samodzielny siad! Jestem taka dumna 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2021, 14:37
emdar, Zulugula, ZielonaHerbata, AgataAgatka, Maminka89, KarolinaMaria, Inaa89, Iryska, Ounai, Martt95, kiniusia270, Lalia, Ladyo, Annia, Clover, Ewa88 , Karenira, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Laila wszystkiego najlepszego dla Was z okazji rocznicy i dla Olka 🥰
Gratulacje dla Igi😀
Pola dzisiaj spała cała noc w swoim łóżeczku bez budzenia się. Co prawda dzień rozpoczął się o 5, ale tak jest od kilku dni nawet jak jest z nami w łóżku.Suszarka, Lalia lubią tę wiadomość
02.2021 Apolonia 🩷
11.2023 będzie synek 👣 -
Ja w ogóle nie tęsknię za tym jak Pola była noworodkiem. Teraz jest taka fajna. Śmieje się, pełza, ładnie się bawi sama. Lubię patrzeć jak się fajnie rozwija i uczy się nowych rzeczy. Jeżeli kiedyś będę za czymś tęskniła to właśnie za tym czasem. Niedługo jak zacznie chodzić to zacznie się bieganie za nią 🙈 A teraz jeszcze tak szybko się nie przemieszcza
KarolinaMaria, emdar, Clover lubią tę wiadomość
02.2021 Apolonia 🩷
11.2023 będzie synek 👣 -
Anet.kaa wrote:Emdar, co do ciast, my mamy opcję obiad + deser i zamawiam tylko tort do tego. Wydaje mi się, że jakby były ciasta byłoby za dużo słodkiego już.
Btw. Ile płaciłyście za osobę na chrzcinach w podobnej opcji?02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Anet.kaa wrote:Lalia, samych cudowności i dla Olusia i dla Was! Piękne jest to co piszesz! Kochajcie się jeszcze mocniej!
My jutro mamy 5 rocznice poznania. Tradycyjnie wybieramy się do Baru PRL na shota(tam się poznaliśmy przypadkowo pijąc shoty) a w weekend gdzieś na kolację .
Wy jak spędzacie rocznicę?
My z racji że nie mamy nikogo do pomocy, to przez najbliższe kilka lat nigdzie sami nie wyjdziemy i zamówiliśmy pizze do domu na wieczór z nadzieją ze Oliwka pójdzie spać do 20 i zjemy ją razem, bez pośpiechu - oczywiście nie poszła 😁O ❤️
Z ❤️ -
Ja bym nie pozwala na zabawę w nocy. Wiem każda z nas zrobi po swojemu i jak będzie chciała 😉 ale widzę po siostrze jak tak pozwala synkowi na zabawę, bo się budził w nocy. I teraz co? Mały tak do tego przywykł ze teraz ma 2latka i budzi się każdej nocy o 2-3 wychodzi z łóżeczka i zaczyna zabawę na całego do 5 rano 🤷♀️ wydaje mi się że dziecko w ten sposób wyszło z rutyny że noc jest całkowicie od spania i skoro mogl się bawić to uważa że to normalne.02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Tymka nowa umiejętnością to świadome bicie brawa 😄
emdar, Lalia, Meggi110818, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Meggi110818 wrote:My z racji że nie mamy nikogo do pomocy, to przez najbliższe kilka lat nigdzie sami nie wyjdziemy i zamówiliśmy pizze do domu na wieczór z nadzieją ze Oliwka pójdzie spać do 20 i zjemy ją razem, bez pośpiechu - oczywiście nie poszła 😁
dmg111 lubi tę wiadomość