Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny macie jakieś mega hity jeżeli chodzi o zabawki? Co się teraz u was sprawdza?
Ja ostatnio zamówiłam klocki B. Toys, są fajne bo są gumowe i miękkie, na razie faza burzenia, ale potem sprawdzą się do budowania, każdy klocek ma literę alfabetu i inne zwierzę. Jakościowo na prawdę super.
Wiadomo, że nie istnieje zabawka którą na ten moment zajmie się dłużej niż 10 minut 😅
A to nasze ostatnie zdjęcia na 8 miesięcy 😊
emdar, edyciak., kar_oliv, kiniusia270, KarolinaMaria, Zulugula, Suszarka, Annia, Maminka89, Ladyo, Lalia, Inaa89, ZielonaHerbata, SzalonaOna, asias86, kic83, AgataAgatka, Nikaa92, dmg111, Martt95, Nowastaraczka, Wik89, Ewa88 , Ania81 lubią tę wiadomość
-
Inga, Gustaw jak na sesji dla Zary ❤😍 u nas rządzi roler z Dumela. Pierwsza zabawka, która wzbudziła większe zainteresowanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2021, 10:02
Inga28 lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Tajka jestescie śliczne:) nie byłabym sobą gdybym znów po raz setny nie napisala, że Mała to Twoja kopia😁
Edyciak, fajnie że dalas znac co u Was, Olek to fajny farmer:)
Ula ale ślicznie wyglądasz ahhh te ciężarówki 😍
Annia Kic, pokażecie rzut mieszkania? Uwielbiam grzebac w takich rzeczach no i zboczenie zawodowe 😀
Lalia, dmg111, Ulaa lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Inga to chyba ten regres snu, u nas tez w tym czasie było jeszcze gorzej.
Co do zabawki, to u nas teraz ta książeczka to hit, mi uratowała życie w szpitalu. Ostrzegam że wkurza, bo piosenki są beznadziejne 🙈
https://m.ceneo.pl/40905146;pla?se=YxWbm1iqQxdyrhZALD2q02WnsAqEsNg5&shop=147421594&gclid=CjwKCAjwgviIBhBkEiwA10D2jxRd3lTcSkydz3PTvDUBXEZU2hWvFJ2zzuHoeyI_Ox6P6iCVFTkrXBoChPsQAvD_BwEInga28 lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Inga28 wrote:Suszarka gratulacje! 💚💚💚 spokojnej i nudnej ciąży😊
Edyta super, że się odezwałaśale Olek wyrósł! 😍
My się pewnie kiedyś zdecydujemy na drugie, chociaż ja na ten moment tego nie czuje 😅
Ja akurat cc zniosłam mega dobrze, wiadomo bolało w pierwszą noc jak cholera i w kolejne również, ale na przeciwbólowych dawałam radę bez problemu funkcjonować. Myśle, że dopóki Gustaw nie zacznie spać normalnie to nie ma szans na drugie 😅🙈 Teraz od dwóch dni mamy pogorszenie snu, chociaż myślałam że gorzej się nie da 🙄 ale to chyba przez katar który dopadł i mnie i małego
Aktualnie starczy mi.jedno, fajnie z Polą można spędzać czas, zostawić z babciami - z dwójką już nie byłoby tak łatwo.
Pokecam Ci na katar Isonasin Septo,.nas już drugi raz uratował choć sposób aplikacji nie jest zbyt przyjemny.
U nas ostatnio sprawdza sie taka duża kostka edukacyjna drewniana, zajmie się nią czasami na 5 minut co jest u nas sukcesem
https://allegro.pl/oferta/drewniana-skrzynka-kostka-edukacyjna-8w1-sorter-7197598515Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2021, 09:47
Inga28 lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Tajka jestescie śliczne:) nie byłabym sobą gdybym znów po raz setny nie napisala, że Mała to Twoja kopia😁
Edyciak, fajnie że dalas znac co u Was, Olek to fajny farmer:)
Ula ale ślicznie wyglądasz ahhh te ciężarówki 😍
Annia Kic, pokażecie rzut mieszkania? Uwielbiam grzebac w takich rzeczach no i zboczenie zawodowe 😀
Nie cytujcie. Napisz mi co myslisz.mi podoba sie oddzielenie stefy dziennej od nocnej.
Lalia, KarolinaMaria, Ounai, edyciak., Ladyo, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulugula wrote:Inga to chyba ten regres snu, u nas tez w tym czasie było jeszcze gorzej.
Co do zabawki, to u nas teraz ta książeczka to hit, mi uratowała życie w szpitalu. Ostrzegam że wkurza, bo piosenki są beznadziejne 🙈
https://m.ceneo.pl/40905146;pla?se=YxWbm1iqQxdyrhZALD2q02WnsAqEsNg5&shop=147421594&gclid=CjwKCAjwgviIBhBkEiwA10D2jxRd3lTcSkydz3PTvDUBXEZU2hWvFJ2zzuHoeyI_Ox6P6iCVFTkrXBoChPsQAvD_BwE -
Wdyciak Oluś śliczny. Z tą gorączką to ostatnio coś panuje, już kilkoro dzieci w okolicy właśnie tak zaczynało chorować więc moze złapało go przeziębienie. Podobno gorączka od zębów nie jest taka wysoka nigdy.
Tajka, ale z was kloniki. Piękne dziewczyny! -
Nowastaraczka wrote:Haha to powiem jak wszystkie ciotki dookoła "jak powiedzial pierwsze tata to nastepny bedzie braciszek a jak mama to siostrzyczka" 🤣🤣🤣
Ta rozpłakana "mama" to sie czasem zamienia w mamłe 🤣 jak tam Gucio teraz? I jak sobie radzisz z łaczeniem macierzyństwa z pracą? ❤
Dzień dobry. Jak tam u Was? U nas paskudny nop. Wczoraj poszły 4 dawki przeciwbólowych, w nocy biedna spać nie mogła. Ale dziś już wróciło pogodne dziecko. Ogarniam chatę i o 12 przychodzi kolega do Tymka 😁 -
Ulaa, masz sliczny zgrabny brzuszek, az mnie mamnezja lapie jak na Ciebie patrze! 🤩
Inga, Gustaw to prawdziwy model! Jak z reklamy.
Ina wspolczuje ciezkiej nocy.
Ounai, biedna Marta. To Bexsero jej tak dało do wiwatu?Ulaa lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Nie cytujcie. Napisz mi co myslisz.mi podoba sie oddzielenie stefy dziennej od nocnej.
[/QUOTE]
Mam tak oddzieloną strefę nocną i jest super, bo jak dzieci idą spac a u nas ktoś jest to ich nie budzimy. Fajnie że są dwie łazienki, przyda się przy starszych dzieciach jeśli uda Wam się zmieścić prysznic w mniejszej. Dodatkowo jeśli wpadają szybko goście wystarczy wysprzątać toaletę a do łazienki ukryć cały bałagan. Duży salon to ogromny plus. Dobrze, że większa część balkonu jest od strony gdzie mniej wieje, bo nie będzie zacinać deszczem. Na Duży plus jest to, że macie 3 kierunki świata, mieszkanie będzie jasne. Pokoje dzieci niewielkie, ale jeśli weźmiecie meble na wymiar to powinno się wszystko zmieścić. Bardzo fajne mieszkanie
Marta tak, po Bexero tak. Ale ona gorzej znosi szczepienia niż Tymek. Zawsze ma większe nopy. A w dodatku ma katar i nie wiem czy nie od tego taki ostry nop. W nocy ja leżałam na plecach, ona na brzuchu na mnie, trzymała cycka w buzi, drugiego w ręce i dopiero tak zasnęła. Żeby nie było zbyt latwo syn przyszedł jeczac że go boli kolano 😂
Widziałam zdjęcia dzieciaków, wszystkie słodkie 💗
Edyciak, idz do lekarza. Taka gorączką nie bierze się z zębów.
Ula, taka idealna figura powinna być w ciąży zakazana. Wyglądasz lepiej w 37tc niż ja rok po porodzie 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2021, 13:15
Annia, Ulaa lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny! 💚 właśnie tą kostkę co wstawiłaś Aneta to mam w koszyku dodaną, bo wydaje się być ciekawa, więc ją pewnie zamówię 😅
Kolejny regres snu? Wymiękam 😅😅🙈 teraz tez pierwsza drzemka i 30 minut a zawsze ponad godzinę spał 🙄 myślałam, że może to przez zęby, ale na razie wyszła górna jedynka i w sumie na razie są trzy zęby i odpukać przechodził łagodnie.