Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja polecam:
Odkurzacz pionowy z podświetleniem LED, niesamowicie zachęca dziecko do raczkowania 🤣
Zestaw łyżek drewnianych z Pepco, 10 min z głowy, a jak ekologicznie! 😂
Doniczkę pełną ziemii, dziecko tak się zabawia cichaczem że ani się obejrzycie a dwie garści ziemii zjedzone 😅
Czy Wasze dzieci też najchętniej bawią się artykułami gospodarstwa domowego? 🙈
A tak na poważnie, to i nas z zabawek sprawdza się:
Osiołek Dave
Szczeniaczek Uczniaczek
Zestaw wiaderko plus foremki plastikowe
Bączek do puszczania
Książeczki z twardymi stronami (najlepiej ze zwierzętami i pojazdami i trzeba naśladować odgłosy)
Wszelkiego rodzaju piłki, pudełka
Wieza z okręgami
kiniusia270, AgataAgatka, Ladyo lubią tę wiadomość
-
asias86 wrote:My też chcielibyśmy mieć drugie dziecko, ale raczej nie będzie to prosta sprawa. Napewno konieczne będą wizyty i badania a z dzieckiem to ciężko zgrać, jak wrócę do pracy to będzie łatwiej.
albo jedzie jedno z Was, albo można dziecko zabrać ze sobą. Ale też nie zakładaj, że będą potrzebne wizyty, bo często o pierwsze dziecko ludzie starają się latami a drugie bez problemu. Znam osobiście dwie pary gdzie pierwsze dziecko było poczęte in vitro a drugie to wpadka.
-
Lalia wrote:Ja polecam:
Odkurzacz pionowy z podświetleniem LED, niesamowicie zachęca dziecko do raczkowania 🤣
Doniczkę pełną ziemii, dziecko tak się zabawia cichaczem że ani się obejrzycie a dwie garści ziemii zjedzone 😅
Osiołek Dave
Szczeniaczek Uczniaczek
Bączek do puszczania
Książeczki z twardymi stronami (najlepiej ze zwierzętami i pojazdami i trzeba naśladować odgłosy)
Wieza z okręgamiLalia lubi tę wiadomość
-
Inga, Gustaw wygląda tak z gustem, że większość facetów na ulicy powinna się schować 🤩🤩
Annia, super mieszkanie! Ja bym chciała takie, tylko na parterze żeby był ogródek 😁 tęsknię i marzę o trawie! Wtedy żadna szeregówka czy bliźniak mi niepotrzebne 😁 a oddzielenie strefy dziennej od tej bardziej prywatnej to świetna opcja 👌👌
Edit
I jeszcze to co mój brat zawsze powtarza:
Oddzielenie sypialni od pokoju dzieci 😂😂 i dla rodziców i dla (później) nastolatków ogromny komfort 🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2021, 10:47
Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Annia bardzo podoba mi się to mieszkanie. Zgadzam się z tym co napisala Ounai i Lalia. Od siebie jeszcze dodam, że jest sporo miejsca na przechowywanie, a nie zawsze jest to oczywiste w dzisiejszych mieszkaniach- chodzi głównie o miejsce w przedpokoju a'la wiatrołap i potem w korytarzu. Swoją drogą też mi się to podoba, że wchodzi się we "wnęke" a nie prosto z buciorami i calym syfem do glownego korytarza. Fajne, przemyślane mieszkanie, brałabym
Annia, Lalia lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Lalia wrote:Ja polecam:
Osiołek Dave
Szczeniaczek Uczniaczek
Bączek do puszczania
Wieza z okręgamikiniusia270, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Annia bardzo podoba mi się to mieszkanie. Zgadzam się z tym co napisala Ounai i Lalia. Od siebie jeszcze dodam, że jest sporo miejsca na przechowywanie, a nie zawsze jest to oczywiste w dzisiejszych mieszkaniach- chodzi głównie o miejsce w przedpokoju a'la wiatrołap i potem w korytarzu. Swoją drogą też mi się to podoba, że wchodzi się we "wnęke" a nie prosto z buciorami i calym syfem do glownego korytarza. Fajne, przemyślane mieszkanie, brałabym
Ounai, pokoje dzieci wydawały mi sie ustawne i wystarczajace. Moze dlatego ze obecny pokoj dzieciecy jest wkelkosci schowka na miotly, wiec wszystko większe wydaje mi sie juz duze.
Dzieki dziewczyny za opinie.
Lalia, moi rodzice maja dom z ogrodem 400m od tego budynku, wiec zakladam, ze trawke i ogrod bedziemy miec u nich.Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ania, ale piękne mieszkanie i dwa duże balkony. Mega 😍😍
Ounai, Anetka, byliśmy u lekarza. W badaniu lekarskim nic nie wyszło, nawet gardło nie jest zaczerwienione. Albo 3 dniówka, a wtedy najpóźniej dziś wieczorem powinien dostać wysypki, albo ZUM (mocz poszedł na badania), albo szukamy dalej przyczyny, jeśli gorączka będzie się utrzymywać. Bo jest nadal - mniejsza i ładnie reaguje na leki, ale jest już 3 doby.Annia lubi tę wiadomość
-
Dobijcie mnie drugi dzień umieram z bólu głowy aż jest mi nie dobrze a muszę jakoś funkcjonować bo jak dzisiaj przy kawie powiedziałam to głośno to matka skwitowała że cyt. Co ja mam powiedzieć! Czyli ja mam być jak robot zero chwil słabości bo matkę trzeba obsłużyć. Czyli stoję przy garach bo za raz do braciszka zadzwoni że nie miała co jeść bo jej nie podałamDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Ounai wrote:Asia, wszystko da się zgrać z dzieckiem
albo jedzie jedno z Was, albo można dziecko zabrać ze sobą. Ale też nie zakładaj, że będą potrzebne wizyty, bo często o pierwsze dziecko ludzie starają się latami a drugie bez problemu. Znam osobiście dwie pary gdzie pierwsze dziecko było poczęte in vitro a drugie to wpadka.
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Ounai wrote:Asia, wszystko da się zgrać z dzieckiem
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Anniu, zgadzam się z Zulu, miejsce do przechowywania rewelacja 💪💪💪 my mamy 60 m a miejsce do przechowywania to porażka 😵
Super że tak blisko do rodziców, no i te balkony ❤️Annia lubi tę wiadomość
-
Olek ma dopiero pół roku, więc większością zabawek nie bawi się jeszcze tak, jak jest to przewidziane przez producenta 😆 Ale uwielbia te "puste w środku" piłeczki Oball (ma dwie), podoba mu się też młotek grający, lubi szczeniaczka uczniaczka (chociaż na razie to głównie mu ciumka łapki i uszy). No i hitem jest u nas mata ze zwierzątkami z FP, dostał ostatnio od chrzestnej. Na razie bawi się na leżąco, pociąga za te paski ze zwierzakami, czasem też cofa sobie na matę leżąc na brzuszku, dlatego śmiejemy się, że to garaż na Olka 🤣 Jak będzie większy i będzie już stał, to górą można wrzucać piłeczki i wtedy się włącza muzyka. Na razie piłeczki służą głównie do prób ich konsumpcji 😁 https://m.ceneo.pl/35951006
-
Dziewczyny termomixowe dajcie znać jak już dostaniecie sprzęty i czy jest miłość
ja właśnie je robię pierogi leniwe z tm, wszyscy u mnie je kochają
do tego sos pieczarkowy 😍 Aniu mamy taki sam układ mieszkania tylko zamiast tej sypialni obok kuchni mamy garderobę. Ja jestem zadowolona, wszystko jest tak jak powinno być, nic bym nie zmieniła
Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
U nas ostatnio główna atrakcją do zabawy są piloty od tv, moje kapcie domowe i łyżki drewniane jak u Lalia 😅 zabawki póki co poszły w kat 🤣
Kabli na szczęście żadnych nie mamy na wierzchu.Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualnyWpadam dziewczyny tylko na chwilke, nadrobie was pozniej.
Suszarko co za cudowne wiesci, gratulacje😍😍😍😍😍😍😍😍. Niech ciaza bedzie nudna.
My zaraz wyruszamy do londynu na kilka dni, I juz mi jest nie dobrze, bo nie wiem jak ja siostra meza zniose. Dobrze ze w sobote spotykam sie z moja przyjaciolka. Nie widzialysmy sie 2 lata przez lockdowny, ale sobie odbijemy.
Tajka Majeczka jest przepiekna, sliczny z niej cukiereczek.
Ula pieknie wygladasz w ciazy.
Dziewczyny trzymajcie ze mnie kciuki bym ja kogos na wyjezdzie nie ubija.
Suszarka, Annia, Ulaa lubią tę wiadomość