Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Gucio od stycznia idzie do zlobka. Mysle, ze bedzie oK
Annia, powodzenia!
Lalia, ja podaje mleko Bebilon Advance a butelki Avent Natural ze smoczkami 3+, takiej butelki od poczatku uzywalam (gdy karmilam Gucia sporadycznie swoim odciaganym mlekiem lub mm)
kic83, emdar, Lalia, Inaa89, Clover lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Gucio od stycznia idzie do zlobka. Mysle, ze bedzie oK
Annia, powodzenia!
Lalia, ja podaje mleko Bebilon Advance a butelki Avent Natural ze smoczkami 3+, takiej butelki od poczatku uzywalam (gdy karmilam Gucia sporadycznie swoim odciaganym mlekiem lub mm)
Wik
posylacie Gucia do prywatnego?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulugula my chyba roczek robimy w lokalu dla najbliższej rodziny, w sumie dla tych osób którzy byli na chrzcinach też. Jeśli będzie 4 fala to odpuścimy lokal i będzie tylko tort w domku 🙂
Jakie prezenty polecacie na roczek? Rodzina się mnie pyta a ja nie mam pojęcia co Michałek może chcieć 😁
Idą mu górne jedynki i dolne dwójki. Taki marudny jeszcze nigdy nie był 😛12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Moja córa skończy rok za niecały tydzień! To dopiero zleciało!
Znalazłam przyczynek bólu kręgosłupa. Niestety bieganie osłabiło mięśnie brzucha. Fizjo miała rację. Bieganie na koniec. Wracam do ćwiczeń pilatesowych, zostawię lekkie ćwiczenia na siłowni a do biegania wrócę na wiosnę jak brzuch się wzmocni. Bardzo chciałam, ale ciało nie jest gotowe.Suszarka, kic83, emdar, Ladyo, Inaa89, kiniusia270, kar_oliv, Clover lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla małych jubilatów.
Ja mam naprawdę ciężki czas mama jest chora i do tego trudna, z bratem się pokłóciłam chyba na amen a do tego wczoraj pękła nam prezerwatywa i nie to że nie chce bo bardzo chce ale jestem cztery miesiące po ccDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Czytam jak Wasze dzieci mają problem, żeby jeść z butelki, więc musiałam sprawdzić czy Jasiek będzie jadł, bo ostatnio z 4 miesiące temu mu podałam. Odciągnęłam z 30ml mleka i bez problemu zjadł, ale moje dziecko jest smoczkowe. Jak widzi smoczka to sam go sobie bierze🙈. Dzisiaj już narzekałam mężowi, że trochę mnie już meczy karmienie piersią, bo co chwila jak nie zastój to zapchany kanalik, jeszcze zaczął gryźć swoimi 2 zębami 🥴. Stwierdził, że powoli można dawać mu mm. Ale poczekam jeszcze 2-3 miesiące. Od początku nastawialam się, że do roku czasu będę karmić.
Lalia, Clover lubią tę wiadomość
-
Iryska wrote:Zulugula my chyba roczek robimy w lokalu dla najbliższej rodziny, w sumie dla tych osób którzy byli na chrzcinach też. Jeśli będzie 4 fala to odpuścimy lokal i będzie tylko tort w domku 🙂
Jakie prezenty polecacie na roczek? Rodzina się mnie pyta a ja nie mam pojęcia co Michałek może chcieć 😁
Idą mu górne jedynki i dolne dwójki. Taki marudny jeszcze nigdy nie był 😛
Rowerek biegowy, hulajniga 2w1, warsztat lub kuchnia. To takie prezenty troszkę na później Ale za to konkretne. Ja moim chrzesniakom takie coś kupiłam na roczek. Od roczkow minął rok a prezenty od jakiegoś czasu ciągle w użyciu;)Iryska lubi tę wiadomość
-
Irysko, my idziemy w niedzielę na roczek. Kupiliśmy taki jeździk drewniany ze Smyka (niby się nazywa rowerek biegowy ale jest malutki i ma 3 kółka a nie dwa), trochę ubranek i dwie książeczki o Puciu. Z tego co wiem od dziadków prezentem będzie autko na akumulator. Rozważaliśmy Lego Duplo, Domek Dumel lub Arkę Noego z tej firmy, tablicę manipulacyjną. Jak pytałam szwagierki co kupić to wspomniała o hulajnodze Scoot&Ride ale to już zdecydowanie prezent na który się trzeba złożyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2021, 14:05
ZielonaHerbata, Lalia, Iryska, Inaa89, Clover lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Po cięciu od razu lżej 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2021, 08:02
KarolinaMaria, Belie, kic83, Maminka89, Lalia, Iryska, Ladyo, Suszarka, AgataAgatka, ZielonaHerbata, SzalonaOna, Inaa89, emdar, dmg111, kiniusia270, Zulugula, Clover, Nowastaraczka, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Zielona, super są Twoje propozycje, ale te wszystkie Twoje pomysły to wielkie gabaryty, a ja nie chciałabym się zagracić na 1 urodziny 😂 choć o minikuchni z Ikei marzę ;P
Irysko, ja poproszę brata o Arkę Noego z Dumela. Myślę też o rowerku biegowym i hulajnodze, ale takimi za rozsądne pieniądze. A moze zestaw startowy z Duplo?
Suszarko, fajna ta hulajnoga, ale wg mnie trochę droga jak na prezentco innego składka
Iryska, Suszarka lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Super ta hulajnoga, ale faktycznie złożyć by się musiało parę osób. A ten domek dumel nie jest bardziej zabawką dla dziewczynki?
Zulugula dużo zdrowia dla Tomka i wszystkiego najlepszego z okazji 9 miesięcy!Zulugula lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Kar, ale Ty jesteś śliczna dziewczyna 😍😍😍 i ten piękny uśmiech 🥰🥰🥰 świetne cięcie 👌
kar_oliv lubi tę wiadomość
-
Zulu, wszystkiego najlepszego dla Tomcia 💙
Fajne pomysły na prezenty podesłałyście 👍 mi się jeszcze namiot Tipi podoba 😁
Ja dzisiaj dzwoniłam do pracy i wychodzi na to że prawdopodobnie wrócę dopiero 28 lutego 🤭 czyli Olek będzie miał 14 miesięcy i 10 dni 😁 i jakoś to mnie uspokoiło, bo mam poczucie, że wtedy to już będzie "dużym chłopcem" 😅Suszarka, SzalonaOna, Inaa89, kar_oliv, Zulugula, Clover lubią tę wiadomość
-
Szukam najbliższego okna życia… mąż szukał we wtorek jak poszłam na trening, dziś na trening nawet nie dojechałam. Jak wychodziłam z domu to Amelka słodko spała, najedzona! Tylko zamknęłam drzwi, jeszcze do windy nie wsiadłam już zaczął się ryk. Poszlam do sklepu pod blokiem żeby sprawdzić czy się uspokoi. Po 10 minutach zadzwoniłam do męża i jak usłyszałam to zawodzenie to napisałam trenerowi ze dziś mnie nie będzie
Tak mi smutno, tak naprawdę te treningi to jest taki czas tylko dla mnie, jedyna godzina bez dziecka, bez obowiązków, kiedy się relaksuje i robię coś dla siebie… z drugiej strony wiadomo ze kocham Amelkę i jak usłyszałam jak płacze to od razu wróciłam bo mi tak było jej szkoda
-
kar, Ty ślicznotko 😍
Mam dziewczyny identyczne zdanie. Nie kupiłabym prezentu na roczek za 500zł, a ta hulajnoga tyle kosztuje. Dlatego się trochę zdziwiłam jak szwagierka o tym powiedziała, zwłaszcza że wie o naszej budowie. Mnie by było głupio nawet prosić o taki prezent, chociaż wiem że nie miała nic złego na myśli.
Lalia, też miałam wracać do pracy na przełomie lutego i marca
Ladyo, przykro mi że trening się nie odbył i baaaardzo dobrze rozumiem potrzebę wyjścia z domu i zrobienia czegoś dla siebie. Mam nadzieję że to ostatnia taka sytuacja i Amelka już będzie wyrozumiała dla mamy ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2021, 14:49
kic83, kar_oliv, Ladyo lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022