Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu czyli w ogóle już nie dajesz mleka Mikołajowi?? Ile waży Mikołaj skoro już macie rozmiar 92?
Kiedy się kupuje pierwsze buty? Jak dziecko stawia pierwsze kroczki czy jak już dobrze chodzi??12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Wik89 wrote:Hmmm to teraz mam zagwozdke czy kupowac te niechodki, czy nie
Jeszcze mysle o takich jakby ortalionowych, calkiem na deszcz/snieg, niektore moje znajome takie kupuja na jesien
Ale chyba tylko online mozna je dorwac, a ja zawsze wole stacjonarnie. Teraz bylam w galerii i sie rozgladalam za takimi, ale nigdzie nie bylo
Wik
przy Wiki od razu jak już zaczęła chodzić to kupiłam jej Befado, teraz przy Maksie też tak planuje.
Niechodków nie planuje, po domu goła stopa, do żłobka stabilne butki.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Małe kicki prześliczne ❤❤❤
Wik, ja zakupiłam takie butki:
Na ewentualne zimno, Leo i tak entuzjasta wozka nie jest ale sa ładne i tanie wiec nawet jak zalozy raz lub wcale to przezyje 😁😁😁 a potem planuje tak jak reszta dziewczyn zainwestowac w porzadne buciki do chodzenia, a przy tym temperamencis raczej biegania 🥴
Enigva, Malwi fryzurka wymiata ❤❤❤kic83 lubi tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:Bylam dzis na kawce u kolezanki, ma miesięczna coreczke. Wrozka mamnezja mnie co raz czesciej nawiedza 🙈🤪
A Malwinka jest cudowna! Niezmiennie zachwyca tymi włoskami 😍
Mart, mój Olek tak robił, tzn. tak jakby krztusił się śliną/wymuszał kaszel, ale nie taki głęboki, tylko bardziej chrząkanie to było. Często jeszcze się śmiał przy tym. Zaczął tak robić około 4 miesiąca, a niedawno mu to minęło. A potok śliny trwa dalej i pewnie jeszcze trochę potrwa
Anniu, trzymam kciuki za mieszkanie! 🍀Annia lubi tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:Aniu czyli w ogóle już nie dajesz mleka Mikołajowi?? Ile waży Mikołaj skoro już macie rozmiar 92?
Kiedy się kupuje pierwsze buty? Jak dziecko stawia pierwsze kroczki czy jak już dobrze chodzi??kic83, Ewa88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Pytanko do tych z Was, które mają suszarki do prania. Czy Wasze suszarki mają odpływ na wodę tak jak pralka, czy pojemnik w którym zbiera się woda po suszeniu i który należy opróżnić? I w ogóle jaką konkretnie firmę polecacie? Domyślam się, że temat był poruszany, ale nie mogę odszukać 🤔
-
Clover wrote:Pytanko do tych z Was, które mają suszarki do prania. Czy Wasze suszarki mają odpływ na wodę tak jak pralka, czy pojemnik w którym zbiera się woda po suszeniu i który należy opróżnić? I w ogóle jaką konkretnie firmę polecacie? Domyślam się, że temat był poruszany, ale nie mogę odszukać 🤔
Clover lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Mam Electrolux Perfect Care 800, jest to jeden z najbardziej polecanych modeli. Jest z pojemnikiem na wodę, u nas suszarka stoi w...siłowni w piwnicy 😂 więc na odpływ nie byłoby szans. Jakbys chciała coś jeszve wiedziec to pytaj
Suszarka, Clover lubią tę wiadomość
-
Ja nie wiem co to się u nas porobiło z tym snem nocnym 🤷♀️🤷♀️
Budzi się co dwie godziny i jest taki lekki płacz, jak wezmę na ręce to spoko, odloze- znowu płacz, trzeba lulac tak z 30mijut i wtedy można odlozyc. I tak cała noc co dwie godziny 😣😣
Nigdy czegoś takiego nie było. -
nick nieaktualnyZielonaHerbata wrote:Ja nie wiem co to się u nas porobiło z tym snem nocnym 🤷♀️🤷♀️
Budzi się co dwie godziny i jest taki lekki płacz, jak wezmę na ręce to spoko, odloze- znowu płacz, trzeba lulac tak z 30mijut i wtedy można odlozyc. I tak cała noc co dwie godziny 😣😣
Nigdy czegoś takiego nie było. -
ZielonaHerbata wrote:Ja nie wiem co to się u nas porobiło z tym snem nocnym 🤷♀️🤷♀️
Nigdy czegoś takiego nie było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2021, 22:38
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Clover wrote:Pytanko do tych z Was, które mają suszarki do prania. Czy Wasze suszarki mają odpływ na wodę tak jak pralka, czy pojemnik w którym zbiera się woda po suszeniu i który należy opróżnić? I w ogóle jaką konkretnie firmę polecacie? Domyślam się, że temat był poruszany, ale nie mogę odszukać 🤔
Moja suszarka ma pojemnik na wodę. Mamy electrolux perfect care 700. Bardzo polecam 😉Clover lubi tę wiadomość
-
Za 13 godzin i 1 minutę minie rok odkąd usłyszałam pierwszy krzyk mojego drugiego dziecka 😍 Nie mogę uwierzyć, że to już rok jak jest z nami i nie wyobrażam już sobie życia bez niej.
Annia, Lalia, AgataAgatka, kic83, Inga28, Meggi110818, Suszarka, Inaa89, Enigvaa, kiniusia270, Ewa88 , SzalonaOna, Clover, kar_oliv, Nowastaraczka, dmg111, emdar lubią tę wiadomość
-
Suszarka wrote:A nie zauważyłaś oznak ząbkowania? Pobudki co chwilę to u mojej córki znak, że są kolejne zęby w drodze. Aktualnie nie pamiętam kiedy przespałam ciągiem dłużej niż półtorej godziny, każda noc to wstawanie 7-10 razy. Stan na dziś to 6 zębów, ale ten 6 jeszcze nie do końca wyszedł i psuje nam krew nadal 😡
-
Dziewczyny, środa czyli dzień raportu u mnie, tak w skrócie:
6.01. 64,5 kg (3 tyg. po porodzie)
21.04. 60,6 kg (zaczynam ćw. w domu)
2.06. 59,2 kg (wracam na siłownię)
25.08. 55,3 kgIryska, kic83, Gagatka, Ladyo, Inga28, Meggi110818, Suszarka, Inaa89, Annia, Ewa88 , Zulugula, Ounai, SzalonaOna, Clover, kar_oliv, dmg111, emdar lubią tę wiadomość
-
Ounai, wszystkiego najlepszego dla Martusi 🎂
Uśmiechu, radosnych dni, cudownych marzeń, kochających ludzi i wspaniałych przygód ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2021, 07:38
Ounai, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Dziewczyny, środa czyli dzień raportu u mnie, tak w skrócie:
6.01. 64,5 kg (3 tyg. po porodzie)
21.04. 60,6 kg (zaczynam ćw. w domu)
2.06. 59,2 kg (wracam na siłownię)
25.08. 55,3 kg
Mega! Gratulacje!Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai
wszystkiego dobrego dla Martusi!
Żeby dobrze jej było w żłobku, samych radosnych chwil, dużo zdrówka, szczęścia, miłości!Ounai lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność