Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie Ksawcia coś bierze ma temp 39.9 😒 jest osłabiony. Narazie nie idę do lekarza bo nic poza tym mu nie dolega. Nie boli gardło, nie kaszle. Więc stawiam narazie na 3 dniowke. Zobaczę co będzie się działo ale tak mi go szkoda 😔02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
ZielonaHerbata wrote:No właśnie nie wydaje mi się, że to zęby. Dziąsła są bez zmian, jakie były takie są.
Nadrabiam wiec jesli powtorze po kims to jeszcze sor ego nie doszlam. Po 4msc jest regres snu🔸28 lat
Anniu, kochana jesteś 🤭 myślę, że po mimo różnych momentów i sytuacji, każda z nas chociaż raz znalazła tu wsparcie, zrozumienie a przede wszystkim (zwłaszcza dla mnie) wszystkie jesteście ogromną skarbnicą wiedzy 💪Inaa89, Ounai, Suszarka, KarolinaMaria, SzalonaOna, Clover, Ladyo, Annia, Nowastaraczka, dmg111, emdar lubią tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:Nadrabiam wiec jesli powtorze po kims to jeszcze sor ego nie doszlam. Po 4msc jest regres snu
Chociaż dziś noc lepsza. Pobudka o 2 i 5:30. Tylko że za każdym razem po jedzeniu tak się wybudzala, że mąż musiał usypiac po 30 minut 🙈Ounai lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Suszarko, a probowalas dawac ibuprofen na noc czy bedzie jakas roznica? Ja do konca nie jestem przekonana czy to tylko zeby u Igi, bo w podobnym wieku Mikolaj mial okropny regres snu. W kazdym ukladzie mocno cie przytulam, bo WIEM jak sie czujesz i jaka frustracje to rodzi. Ale to kiedys naprawde minie. :*Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Inaa89 wrote:U mnie Ksawcia coś bierze ma temp 39.9 😒 jest osłabiony. Narazie nie idę do lekarza bo nic poza tym mu nie dolega. Nie boli gardło, nie kaszle. Więc stawiam narazie na 3 dniowke. Zobaczę co będzie się działo ale tak mi go szkoda 😔
Ojek bardzo wysoko:( chyba faktycznie zapowiada się na trzydniówke. Zdrówka i siły !💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualnyCześć mamuśki
Belie melduje się o połówkowych. Z synkiem wszystko ok, waży 263g.Suszarka, Meggi110818, Ounai, Zulugula, Iryska, SzalonaOna, Inaa89, Clover, Lalia, kic83, Ladyo, Annia, Maminka89, Enigvaa, kar_oliv, Ewa88 , asias86, dmg111, emdar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Za 13 godzin i 1 minutę minie rok odkąd usłyszałam pierwszy krzyk mojego drugiego dziecka 😍 Nie mogę uwierzyć, że to już rok jak jest z nami i nie wyobrażam już sobie życia bez niej.
Ale ten czas zlecial...Ounai lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Dziewczyny, środa czyli dzień raportu u mnie, tak w skrócie:
6.01. 64,5 kg (3 tyg. po porodzie)
21.04. 60,6 kg (zaczynam ćw. w domu)
2.06. 59,2 kg (wracam na siłownię)
25.08. 55,3 kgLalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLadyo wrote:U mnie raport taki w skrócie: 17.06 (3 tygodnie po porodzie): 84,5 07.07 (pierwszy dzień u trenera) 82,5 25.08. 77,0
ostatnio spada trochę wolniej, ale ważne ze spada i ze idę we właściwym kierunku ❤️
Ladyo lubi tę wiadomość
-
Lalia, Ladyo, gratulacje! Robicie kawał dobrej roboty. Możecie czuć dumę, bo to tylko Wasze samozaparcie.
Dziękuję dziewczyny za życzenia. Nie mogę uwierzyć, że ten rok tak szybko minął. Pamiętam jakby to było wczoraj jak weszłam na salę i położna powiedziała, że ma na imię Marta. I już wiedziałam, że ona pomoże mi to zrobić. Pamiętam jak dzwoniłam do męża i jak skurcze tak nabrały na sile, że moje życie zatrzymało się na radzeniu sobie z bólem między jednym a drugim. I pamiętam jak ją zobaczyłam i była taka niesamowicie piękna, nie była w ogóle poobijana ani opuchnięta, jakby siec urodziła przez cesarskie cięcie a nie naturalnie.
A teraz to mała charakterna dziewczynka. Straszna złośnica, która potrafi głośno krzyczeć, której nie da sie spuścic z oka ani na chwilęClover, Lalia, AgataAgatka, Ladyo, Annia, kar_oliv, emdar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:Sto lat dla Marty! 🥳🥳 niech rośnie zdrowa i szczęśliwa ❤
Suszarko współczuję, tym bardziej teraz kiedy Twoj organizm potrzebuje odpoczynku. Mnie tez się wydaję, że to przez nabyte umiejętności, układ nerwowy musi to poogarniac i to jest ogromny wysiłek dla takiego malucha.
U nas gile więc nocka tez średnia, totalnie mu zalegało i się wybudzal co ok 1,5h . Aromactiv chyba na dużo się nie zdaje. Podaje jeszcze nasivin. Ale dopiero drugi dzien spod znaku gila. oczywiście ja tez zlapalam. U nas to chyba ja będę tym rodzicem, który przechorowywuje wszystkie choroby dziecka 🤪
A dzis wybitnie mi się nic nie chce. Siedzę i kwitnę
Miłego!
U nas nasivin nic nie pomógł.
Teraz czytam pana tabletkę i chce dziś zamówić inhalator i robić Małej inhalacje.
Pediatra kazał tez robić rano i wieczorem irygacje. Ale strasznie przy tym biedna płacze 😣