Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Iryska wrote:Oj tak, ona ma podejście do dzieci, chociaż im większy Michałek tym trudniej jej zapanować było nad nim😁 super , że możecie już w antilopie się karmić! Macie już kupiony? Nasza fizjo poleca antilopa 😉 Dzwoniłam do Ikei, dostawa nożek do Katowic zaplanowana jest pod koniec września 😶
Mamy od czerwca, czeka w paczkach pod łóżeczkiem. Dobrze, że kupiłam skoro teraz nie ma'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Emdar, rewelacja 🤩 mega klasycznie i ekegancko 👌 i masz piękne proporcje ciała!
Anetko, ślicznie wyglądasz 😁❤️
Tajka, piękna Majeczka 🥰
Jeśli obecna próba ma Ci pomóc i dać święty spokój to zrób wg siebie, ale poinformuj najbliższych że to już ostatni raz tak żeby w razie czego Ci o tym przypomnieli 😘
emdar lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Tajka, uważam, że źle robisz. Mogłabyś naprawdę fajnie spędzić czas z Mają a znowu wisisz na laktatorze, za to ten czas spędza z nią babcia. Ale to oczywiście Twoja decyzja.
A Maja jest cudowna 😍
Tylko to nie jest tak, że tylko laktator, bo normalnie się zajmuję Mają, często leży przy mnie i ją zabawiam. Ręce mam wolne, bo mam stanik do laktatora, wiec nawet mogę z nim chodzić. A babcia wyjdzie na spacer, ponosi czy pomoże w ogarnianiu czystości laktatorapóki co świetnie mi się to wszystko zgrywa w czasie, z jedzeniem czy drzemkami Mai
A relacja babcia wnuczka też jest ważna
Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Emdar, świetna figura, fajna stylówka,jest ok 👍
Anetka, śliczne jesteście;)
Ja sprzedała swoją suknię po prawie dwóch latach 1 stycznia i też był smuteczekemdar lubi tę wiadomość
-
Annia, zaczęły Ci się robić zastoje jak Mikołaj zaczął więcej w dzień jeść??
Kurcze, ja wczoraj tak się cieszyłam, bo:
7:00 prawy cyc
8:30 śniadanie i drzemka
10:00 lewy cyc
12:30 obiad i drzemka
15:20 prawy cyc
18:00 kolacja
19:00 trochę MM
I miałam pisać Wik że dziękuję za podpowiedź z rozdzieleniem cyca od spania, Tobie podziękować za patent z wózkiem na drzemki i wieczorem chciałam ululać Olka a tu lewy cyc dwa razy większy od prawego i twardy jak bomba.. więc stwierdziłam że trudno i przystawiłam Olka żeby to ściągnął..
Ale mimo to Wik i Annia dziękuję, bo po tym jednym dniu myślę że jest szansa że zaskoczy nam zasypianie bez cyca i w wózku😘Wik89 lubi tę wiadomość
-
Ja swoją suknię ślubną sprzedałam...3 tygodnie po ślubie. Znajoma teściowej oglądała zdjęcia, i strasznie jej się spodobała, pokazała swojej przyszłej synowej, a ta kupiła od razu. I teraz uwaga, teściowa Grażka roku, podała jej cenę ( ja nawet tego nie wiedziałam, potem się dowiedziałam) o 200 zł wyższą niż ja za nią zapłaciłam. Tym sposobem jestem chyba jedną z bardzo niewielu osób,które zarobiły na sprzedaży swojej sukni ślubnej 🤭.
Iryska, Annia, Zulugula, Ounai, KarolinaMaria, AgataAgatka, Clover, kic83, Suszarka, dmg111, kiniusia270, Ewa88 , Enigvaa, SzalonaOna, Ladyo lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Lalia wrote:Annia, zaczęły Ci się robić zastoje jak Mikołaj zaczął więcej w dzień jeść??
Kurcze, ja wczoraj tak się cieszyłam, bo:
7:00 prawy cyc
8:30 śniadanie i drzemka
10:00 lewy cyc
12:30 obiad i drzemka
15:20 prawy cyc
18:00 kolacja
19:00 trochę MM
I miałam pisać Wik że dziękuję za podpowiedź z rozdzieleniem cyca od spania, Tobie podziękować za patent z wózkiem na drzemki i wieczorem chciałam ululać Olka a tu lewy cyc dwa razy większy od prawego i twardy jak bomba.. więc stwierdziłam że trudno i przystawiłam Olka żeby to ściągnął..
Ale mimo to Wik i Annia dziękuję, bo po tym jednym dniu myślę że jest szansa że zaskoczy nam zasypianie bez cyca i w wózku😘
Tajka, życzę Ci powodzenia, ale nie obraź się, myślę, że to nie jest ostatni raz kiedy w nocy zamiast spać tylo siedzisz na laktatorze, bo już tyle razy to miała być ostatnia próba...
Emdar, laska, z czego ty chcesz się odchudzać? Wygladasz bombowo! 🤩Lalia, Ounai, emdar lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulu, Anniu że tak powiem, dzisiaj tego problemu nie było już bo dzisiaj totalna mamoza i cycotęsknota, w ogóle dzień pod hasłem "Mamo, ciężko lekko żyć" 😂 ale będę próbować wrócić do tego schematu co wczoraj, tylko chyba zamiast z jednego cyca do dna będę karmić po trochę z dwóch 👍 bo przy takim układzie jak wczoraj to nie dość że ładnie rokowało na to że może samoistnie by się Olek odstawił z dziennych karmień, a po drugie będzie opcja ululania go na drzemki dzięki wózkowi 💪
-
Tak, to już ostatnia próba, już nic innego wymyślić się nie da, bo wszystko sprawdzone.....
I teraz bardzo mało ją przystawiam, bo jak tak często odciągam, to dla niej nic nie ma, i powiem wam że nawet trochę lżej przy prawie samej butelce...
Polecacie otulacz do fotelika? Myślę czy nie kupić na jesień /zime -
Tajka wrote:Tylko to nie jest tak, że tylko laktator, bo normalnie się zajmuję Mają, często leży przy mnie i ją zabawiam. Ręce mam wolne, bo mam stanik do laktatora, wiec nawet mogę z nim chodzić. A babcia wyjdzie na spacer, ponosi czy pomoże w ogarnianiu czystości laktatora
póki co świetnie mi się to wszystko zgrywa w czasie, z jedzeniem czy drzemkami Mai
A relacja babcia wnuczka też jest ważna
Suszarka lubi tę wiadomość
-
Tajka, Maja cudowna jak zawsze ❤ A co do próby rozkręcenia laktacji....Myślę, że sama czujesz podskórnie,że małe są szanse na powodzenie w 100%( czyli Maja jest tylko na KP). Pytanie,czy masz w sobie wewnętrzną zgodę na to że się nie uda,albo że sukces będzie jedynie (albo aż) połowiczny. Nie musisz odpowiadać nam tu na forum, sama sobie odpowiedz,bo tak jak napisała Ounai, tutaj chodzi o Ciebie. Nie obraź się ,ale Maja da sobie radę bez KP; pytanie czy Ty poradzisz sobie jeśli znowu się nie uda? Ściskam mocno!
Suszarka lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Hej, Lalia, tez tak mialam z piersiami, jak zaczelam rzadziej karmic, bo wiecej innych posilkow doszlo. Czasem przystawialam po prostu do uczucia ulgi i tyle. A jak juz chcialam w ogole przestac kp to raczej laktatorem sie posiłkowalam.
Z czasem chyba piersi sie przyzwyczajaja do zapotrzebowania dzieckaLalia lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023