Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje Ula! Cudny Juluś!
Emdar super stylówka i wyglądasz na prawde dobrze!
Dziękuje za miłe słowa, ja mam 3kg więcej niż na ślubie ale czuje się maprawde dobrze ze sobą
Mi się marzy na chrzest biały kombinezon ale szkoda mi wtdawać kasy ma raz, chyba że na vinted znajdę.
Dziś nareszcie jedziemy do.mojej mamy na kilka dni, bardzo się cieszę bo miesiąc się nie widziałyśmy.Lalia, Ulaa, Nowastaraczka, dmg111, kic83, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Julianku, witaj na świecie 💙 Ula, ogromne gratulacje dla całej Waszej rodziny 🥰🥰🥰
Ulaa lubi tę wiadomość
-
Inaa, polubiłam za zasypianie i noc Tymusia 😘
Olek wypija zdecydowanie za mało MM na noc 😅 bo ok. 30-50ml 🤣 ale staramy się dawać mu dobrą kolację albo cyca na kolację 😂 i wczoraj dzięki temu zasnął w wózku po 20 a pierwsze karmienie było po północy 👍 później chyba jeszcze dwa razy ale pospalismy do 8 więc nie narzekam 🤭
Po śniadaniu wybraliśmy się na spacer i właśnie Olek sobie robi pierwszą drzemkę 👌 jak wrócimy to dostanie na drugie śniadanie cyca, bo dzisiaj jeszcze nie było 😁Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Ula, gratulacje 🥰🥰🥰
Maja ma chyba zegarek w tyłku, bo codziennie o 5.30 oczy otwarte i nie ma spaniaA w dzień drzemki po równo pół godziny....I ani minuty dłużej 🤦♀️
Ulaa lubi tę wiadomość
-
Ja rozpoczynam maraton produkcji mleka
tzn przez kilka dni w nocy karmie jedna piersią a rano druga odciągam, bo kończą się nam zapasy w zamrażarce a ja we wtorek mam Zanzibar tzn fryzjera- farbowanie, podcięcie, to myśle ze z 4 godziny zejdzie. Z tej okazji nawet teściowa do nas przychodzi we wtorek żeby wspomóc męża i żebym się nie stresowała ze sobie nie da rady, a ja właśnie znalazłam na swoim koncie 500 zł od męża z dopiskiem „od męża na fryzjera”… nie wiem czy już tak źle wyglądam czy co, ze wszyscy tak chcą mi pomoc 😂!
Zulugula, Ounai, Lalia, Clover, Nowastaraczka, KarolinaMaria, dmg111, Enigvaa, Inaa89, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Nowastaraczka moja siostra jak była mała to połknęła pierścionek i wymiotowała. Pojechaliśmy z nią na pogotowie i lekarz właśnie powiedział, ze jak ma zaszkodzić to organizm w 99% sam sobie poradzi właśnie wymiotami. Jak nie wymiotuje to wyjdzie z 💩
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
U nas wjeżdża cyc i drzemka i następny będzie za 5h dopiero.
Emdar w sumie nawet Ci nie powiedziałam. Wyglądasz świetnie w tym kombinezonie. Myślę, że jeśli będzie zimno możesz dorzucić żakiet w jakimś jaśniejszym kolorze jeśli masz ale na dobrą sprawę poza dodatkami nic więcej nie potrzeba. Ładnie może wyglądać jakiś złoty łańcuszek do tego bo masz piękny dekolt ale nie jest konieczny. Będziesz świetnie wyglądać!Zulugula, Lalia, Clover lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Ja tez kiedys polknekam pierścionek, mialam może z 6lat. Tata mi zrobil ten jakis chwyt na brzuch co się łapie od tyłu i uciska rytmicznie i wyplułam 💍
Ogólnie jeśli dziecko polknie coś ostrego wtedy warto jechać do szpitala, żeby nie doszło do uszkodzenia w przewodzie pokarmowym. Warto też poczytać sobie co dać dziecku do wypicia jeśli polknie kwas, a co jeśli zasadę, żeby zneutralizować ich działanie do momentu dojechania do szpitala lub przyjazdu karetki. I polecam opłacić sobie kurs pierwszej pomocy. Ale wszystkie miękkie rzeczy przejdą przez układ pokarmowy i prawdopodobnie wyjdą bez szwanku:)Nowastaraczka lubi tę wiadomość