Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
madziulix3 wrote:Dziewczyny miała może któraś z was w ciąży zielone glutki śluzu przy podcieraniu? Już kiedyś miałam tak jednorazowo i przeszło a teraz znów zauważyłam. Nic nie piecze, nie swędzi 🤷🏻♀️42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Martt95 wrote:Dziewczyny czy miala któraś z was problem z wypadaniem włosów? Ale tak wypadaniem garściami... 😐
Biore witaminy dla mam karmiących. A od 2 tygodni jest tragedia... no jestem przerażona. Z natury mam gęste włosy a teraz ledwo co łapie 😳
Co powinnam zbadać oprócz tarczycy jeszcze?Martt95 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Co do przepisu jeszcze. Ja bardzo lubię alaantkowe bo ma szybkie, smaczne i zdrowe przepisy. I wcale nie trzeba kupować książki, na ich stronie są propozycje do rozszerzania diety 😄
Aaaaa i przedewszystkim robi się je szybko. Np z jedno moich ulubionych jeszcze to "bardzo leniwe pierogi" albo "sos szpinakowy" czy "sosik spaghetti"
Jednym słowem, warto sobie przejrzeć. Łatwo się tego nauczyć i wyrobić dobry nawyk. Ja już na pamięć jadę te przepisy 😃
Aaaa I na zdrowe słodkości dla statszaka tez sie cos znajdzie 😉
https://alaantkoweblw.pl/najszybszy-sos-do-spaghetti-dla-niemowlaka/
Ps. Nie mogę znaleźć tego przepisu na sos szpinakowy jest on w ich książce która mam u rodziców aktualnie ale jak będę mieć ja przy sobie to mogę wam porobić kilka zdjęć naszych must have. A sos robie na bazie tego beszamelu i robi się to błyskawicznie i jest smacznie 😃
https://alaantkoweblw.pl/sos-beszamelowy-i-jego-zastosowanie/
Edit. Znalazłam w starych zdjęciach 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2021, 06:09
Iryska, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Martt mi też mega wypadaly. Dosłownie garściami i dosłownie wszędzie były moje włosy. Odpływy wiecznie zatkane i co chwilę wjezdzal kret 😁 Byłam w szoku, że aż tak mogą wypadac.
Teraz też jeszcze coś tam wypadnie ale już zdecydowanie mniej.Martt95 lubi tę wiadomość
-
Cześć ☺️
Co jakiś czas zaglądałam, ale nie nadrobię Was😉
Widzę temat RD, ja też intuicyjnie robię jedzenie dla Oliwki, sloiczkow nie lubi więc sama jej robię wszystko.
5 dni temu miała zabieg plastyki wędzidełka w sedacji, tak strasznie się denerwowałam, ale nawet przez chwilę nie dała po sobie zobaczyć że czuję dyskomfort. Teraz przez miesiąc masaże i mam nadzieję że zapomnę już co to jest wędzidełko 😬
U Nas przydała jesień, w sumie to lato jeszcze 🥴 bardzo krótkie było lato w tym roku.
A że Winter is coming to pytanie o śpiworki do spacerówek (sanek też).
Jakie polecacie? Macie doświadczenie z cotton moose? Jaki model?O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Cześć ☺️
Widzę temat RD, ja też intuicyjnie robię jedzenie dla Oliwki, sloiczkow nie lubi więc sama jej robię wszystko.
5 dni temu miała zabieg plastyki wędzidełka w sedacji, tak strasznie się denerwowałam, ale nawet przez chwilę nie dała po sobie zobaczyć że czuję dyskomfort. Teraz przez miesiąc masaże i mam nadzieję że zapomnę już co to jest wędzidełko 😬
U Nas przydała jesień, w sumie to lato jeszcze 🥴 bardzo krótkie było lato w tym roku.
Jakie polecacie? Macie doświadczenie z cotton moose? Jaki model?
Spałam 4h dziś. Już miałam iść spać to Tymek wstał na siku. Kazala mu się położycie a on za 10 min przyszedł na kupę. Później nie mógł zasnąć więc czytaliśmy, a potem przyszedł do sypialni że go noga boli. Za to Marta o 6:30 juz się wyspała.
Ale ale... w 2 dni wyeliminowałyśmy jedno karmienie dzienne. Jeszcze jedno i Marta będzie gotowa na żłobek 😉BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Meggi110818 wrote:Cześć ☺️
Jakie polecacie? Macie doświadczenie z cotton moose? Jaki model? -
Martt, u mnie bardzo intensywne wypadanie trwało około 6 tygodni i mam wrażenie, że straciłam z 1/3 włosów... Dobrze to widać jak je zwiążę, kiedyś było ich o wiele więcej. Ale za to w ciąży nie wypadały mi praktycznie wcale, więc myślę, że po prostu to musiało się "wyrównać". Zrobiły mi się zakola, które teraz zarosły gęsto baby hair. Taka kolej rzeczy, ale rozumiem Cię, bo mi jest strasznie szkoda tych włosów, które straciłam 😔
-
KarolinaMaria dzięki, poszukam tego jogurtu. Z tego, co widzę to chyba w Lidlu można kupić 😁
Zulu, Lalia, dziękuję za wskazówki. W sumie nie wiem, czemu nie wpadłam na to żeby mu w słupki pokroić. Dzisiaj spróbujemy znowu
Lalia, ja chciałam ostatnio kupić chrupki kukurydziane, całą biedronkę obszukałam i nie znalazłam. Nie było nawet nikogo żeby zapytać, więc nie wiem, czy nie było ich po prostu, czy ja jestem jakaś ślepa 😒 Muszę zapytać szwagierki gdzie one leżą, ona czesto kupuje dla swojego synka. A u nas Olek pierwsze, co próbował samodzielnie jeść to takie małe okrągłe wafelki, tzn. nie są to chyba wafelki, tylko andruty, nie wiem jak to nazwać w sumie. Moja mama pracuje w piekarni i nam je kupuje, ja lubię z czarnuszką a Olek dostaje na razie takie bez niczego. Czasem uda mu się zjeść większość tego wafelka, a czasami prawie cały ląduje rozciumkany na ubraniu. Ale radość nie do opisania 😁Lalia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry. Ja niestety dzisiaj nie mam się czym pochwalić.
14.08 63 kg
22.08 60.2 kg
29.08 60.2 kg 😒
Miałam jeden cheat wieczór, a poza tym w tym tygodniu patrzyłam bardziej na kalorykę niż na indeks glikemiczny i efekt w postaci zatrzymania wagi, mimo przyjmowania takiej samej ilości kalorii od razu jest widoczny. Motylku może to też wskazowka dla Ciebie.SzalonaOna lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulu, oprócz tego co napisałaś dla mnie ważne było: czy mają swoją kuchnię czy catering ( w prywatnych niestety dość często catering) i czy mają plac zabaw. Powodzenia!
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Niech ten czas na trochę się chociaz zatrzyma... ❤
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2021, 04:01
Lalia, SzalonaOna, Annia, emdar, Inaa89, Suszarka, Zulugula, kic83, Ladyo, kar_oliv, Clover, kiniusia270, asias86, Enigvaa, Nowastaraczka, Belie lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Martt, cudna Asieńka ❤️❤️❤️
Dzięki za przepisy i podpowiedzi dziewczyny 👍👍👍
Enigva, zrobiłam Olkowi omlet z dwóch jajek i zjadł prawie cały 🤭💙Ounai, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnia wrote:Dzień dobry. Ja niestety dzisiaj nie mam się czym pochwalić.
14.08 63 kg
22.08 60.2 kg
29.08 60.2 kg 😒
Miałam jeden cheat wieczór, a poza tym w tym tygodniu patrzyłam bardziej na kalorykę niż na indeks glikemiczny i efekt w postaci zatrzymania wagi, mimo przyjmowania takiej samej ilości kalorii od razu jest widoczny. Motylku może to też wskazowka dla Ciebie.