Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
My też dziś pierwszy dzień. Kuba najmłodszy w grupie. dziś dwie godziny, zjedliśmy śniadanie w żłobku . Pobawił się, tylko kilka razy przybiegł się przytulić.
https://zapodaj.net/00f39ffe74c8e.jpg.html
https://zapodaj.net/aabbe31e93b63.jpg.html
Ale powiem wam że ciężko będzie mi bez tego szkraba przez cały dzieńkic83, KarolinaMaria, Lalia, kiniusia270, Annia, Ania81, Maminka89, Ewa88 , Zulugula, emdar, Nowastaraczka, Clover, Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Widziałam żłobkowicza Julka, jest przesłodki! I bardzo mi przypomina mojego siostrzeńca Julka, taki sam blondasek 😁
Lalia, tak to można szaleć 😂
Clover, gratki dla Olka, jak włączy piąty bieg to nie nadążysz 😂 na Igę też najlepiej działają kapcie, ewentualnie paproszki z podłogi 🙈
Zdjęć Mikołaja nie mogę się doczekać, mam nadzieję Anniu że się pochwalisz 🥰
Dzisiaj chyba pojedziemy do mojej siostry na kawę, bo mąż w pracy do 18, a ja po dzisiejszej nocy potrzebuję kroplówki z kofeiny 🙈Annia, Ania81, emdar, Clover lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
emdar wrote:Ulaa, jak Julianek?
U Julianka jest duża poprawa 🙏 dalej schodzą z tlenu, teraz dostaje 43%. Rozmawiałam też z lekarzem, plan jest taki, że dzisiaj w nocy zaczną odstawiać mu leki usmierzające ból i jutro rano podejmą próbę rozintubowania ❤️
Reaguje bardzo dobrze na leczenie, antybiotyk działa 🙏
Twój Julek super wygląda, jak prawdziwy żłobkowicz 😍
Życzę każdemu dziecku, które rozpoczęło dzisiaj swoją przygodę ze żłobkiem, aby każdy dzień był pełen uśmiechu i radości z pobytu w żłobku 😊
Trzymam mocno kciuki też za wszystkie nasze mamusie, które po raz pierwszy przeżywają emocje związane z przekroczeniem kolejnego etapu dzieciaczków! Jesteście bardzo dzielne, choć wiem, że emocje są ogromne ❤️SzalonaOna, Lalia, asias86, kiniusia270, emdar, Suszarka, Nowastaraczka, Ania81, Belie, Annia, kic83, Inaa89, Wik89, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Współczuję problemów z piersia na urlopie, bardzo źle się czujesz?
Ogólnie powiem Wam, że jestem gruba i mam to gdzieś. Nawet nie myślę o tym żeby wciągać brzuch. Jesteśmy w rodzinnym hotelu, połowa kobiet wygląda gorzej niż ja i chodzi w strojach dwuczęściowych, 1/4 w burkini ale wszyscy przede wszystkim skupiają się na tym żeby spędzić dobrze czas z rodziną a nie jak wyglądają.
Dla mnie jedyny minus, że to niestety nadal jest masówka. Świetnie sie bawimy, ale w godzinach obiadowych jest taki harmider że trzeba prawie krzyczeć do siebie. Niby pełno barów, ale za wszystko trzeba dopłacać. Np rum i wódka z cola są za free, ale kolorowe drinki juz po 6€. 3 smaki soków za free a pomarańczowy 1€ . Lody są za darmo ale tylko od 14 do 16 i to na samym koncu aquaparku czyli ok 500m od naszego domku. -
Emdar, Asia86
mam nadzieję, że wszystkie dni dla nowych żłobkowiczów będą łaskawe, pełne uśmiechu i że dobrze im będzie w żłobku 😚emdar, asias86 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Asia Emdar dużo radości dla Chłopaków w żłobku 😘
Dziewczyny hit…🙈 Szukamy lokalu na roczek około 30 osób z dziećmi do lat 4.
Chcemy postawić obiad (2-3 kawałki mięsa na osobę), kawę z ciastem i drobna kolacje. Cena 140 zł za osobę to teraz standard oczywiście bez tortu i alkoholu ale dzisiaj hit poszliśmy na wycenę do lokalu średniego z wyglądu i babka zaśpiewała 177 zł 🙊 aż migreny dostałam i wypieki do teraz mi nie chcą zejść 🙈😳Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2021, 20:29
emdar, KarolinaMaria, asias86, Clover lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
nick nieaktualnyUlaa duzo zdrowka dla Julianka❤️❤️❤️. Prawdziwy zuch z niego ❤️❤️❤️.
Moje starszaki zaczynaja jutro szkole, nowe klasy. Bardzo przezywam(jak co roku🤦♀️😂). Ciekawe tez jak Haris zareaguje na pusty dom. Normalnie az sie trzesie caly, zeby ze starszakami porozrabiac. A jutro bedzie pustka i cisza.Ulaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj zlobniaczek byl tak grzeczny, ze Panie sobie takie dzieci zycza! Otoz Matylda ani razu sie nie zajaknela nawet. Bawila sie, brala udzial w zabawach, jadla wszystko co podstawili pod nos 💖 mleczko dostala tylko na drzemke, bo chciala. Drzemke miala turbo - 20 min 🤣 dzis byla 8-13 a jutro zostaje 8-14. Tak Panie mowia zeby ja zostawic, bo nie ma zadnego problemu z nia
mam DOROSLE dziecko!!! 😎
(zdjecie z serii "Panie do mamy nie zadzwonily, to ja zadzwonie") 🤣
Kornelka w przedszkolu super, chciala zostac dluzej, no ale musialam ja wziac na ta rehabilitacje. Zmienili nam godzinke na jutro i pojutrze na 10,wiec rano nie daje jej do przedszkola, tylko po rehabilitacji kolo 11.30 do 15.
Filip cieszy sie z powrotu, ma 4 nowe osoby w grupie. Ale kest podjarany, ze ma zajecia w szkole. Bo szkola kest polaczona z przedszkolem i ma teraz swoja sale w sali lekcyjnej i mowi, ze on chodzi do szkoly, a nie do przedszkola 🤣
Zuzia na rozpoczeciu spoko, plam ma taki sobie. Codziennie ma gimnastyke i wf. No ale zobaczumy jak to w praniu wyjdzie. Babskie popoludbie tez poszlo calkiem fajnie, mam nadzieje, ze cos tam jej pomoglam
Fifi u dentysty mial ostaytnia wizyte - teraz w grudniu ma przeglad, poki co wszystkie zeby wyleczone. Kornelia stchorrzyla, ale zapisalam ka na przeglad za 2 tyg. Wiec zobaczymy
Jutro o 6 pobudka, o 7 jade ich porozwozic, pozniej rehabilitacja z Kornela i po 13 zaczynam icj wszystkoch odbierac 🙊
Czuje sie jak taksowka.
P.s. U Was tez ceny paliwa takie z kosmosu?! Co 2 dzien musze tankowac auto.
Suszarka, Annia, kic83, Enigvaa, kiniusia270, KarolinaMaria, Inaa89, Wik89, Clover, asias86, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ania81 wrote:Moje starszaki zaczynaja jutro szkole, nowe klasy. Bardzo przezywam(jak co roku🤦♀️😂). Ciekawe tez jak Haris zareaguje na pusty dom. Normalnie az sie trzesie caly, zeby ze starszakami porozrabiac. A jutro bedzie pustka i cisza.
Hehe, moj brat jak byl maly to do 14 wojował a jak reszta rodzenstwa wracala do domu to szedl na drzemke. Potrzebowal tego halasu 😁Ania81 lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Ounai przykro mi, ze Cie zlapalo na wakacjach. Mam nadzieje ze ibuprom pomoze i raz dwa bedziesz mogla sie cieszyc spokojnie wakacjami.
My w tym tygodniu mamy troche pracy, malujemy dom bo zaraz zaczynamy podlogi klasc. Maly piknik w salonie:
Ciesze sie ze wszystkie nasze dzieciaczki żłobkowe i przedszkolne tak dzielnie zniosły pierwszy dzien 😍 nas to czeka w styczniu (mam nadzieje ze sie dostaniemy).Lalia, kic83, Wik89, Clover, SzalonaOna, Ania81, Ladyo, KarolinaMaria, Annia, Ounai, Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
-
Gratulacje i powodzenia wszystkim nowym żłobkowiczom i przedszkolakom 🥰
Enigva, my tez w styczniu ruszamy ze zlobkiem!
Jakos to bedzie
Jak czytam opis Motylka z dzisiejszego pobytu Matyldy, to sobie mysle, ze moze moglabym nawet wczesniej niz w styczniu poslac Gucia. No ale juz tak zdecydowalam, mamy jak mu zapewnic opieke do tego czasu, wiec niech tak zostanieale mam postanowienie chodzic z nim na jakies zajecia i do klubokawiarni dzieciecych na zabawe, bo widze jak juz jest zainteresowany dziecmi na placu zabaw, jak fajnie wchodzi w interakcje
SzalonaOna, Zulugula lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Gratulacje i powodzenia wszystkim nowym żłobkowiczom i przedszkolakom 🥰
Jakos to bedzie
Jak czytam opis Motylka z dzisiejszego pobytu Matyldy, to sobie mysle, ze moze moglabym nawet wczesniej niz w styczniu poslac Gucia. No ale juz tak zdecydowalam, mamy jak mu zapewnic opieke do tego czasu, wiec niech tak zostanieale mam postanowienie chodzic z nim na jakies zajecia i do klubokawiarni dzieciecych na zabawe, bo widze jak juz jest zainteresowany dziecmi na placu zabaw, jak fajnie wchodzi w interakcje
SzalonaOna, KarolinaMaria, Wik89 lubią tę wiadomość
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
nick nieaktualnyWik89 wrote:Gratulacje i powodzenia wszystkim nowym żłobkowiczom i przedszkolakom 🥰
Jakos to bedzie
ale poki co idzie fajnie i oby tak zostalo! Bede trzymac za Was kciuki. Ja gdyby nie to, ze wchodza mi telefony w oracy, to pewnie bym jej nie puscila na razie. A tak.. Nie mialam wyjscia.
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Gratulacje i powodzenia wszystkim nowym żłobkowiczom i przedszkolakom 🥰
Jakos to bedzie
Wik
A nie wierzysz, że się Gucio dostanie do państwowego? Wiesz, zawsze jest nadziejaWik89 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Super się czyta wasze relacje z 1 września. Też mnie rozczuliły buciki Julka 😭
Ounai miała rację z pieluchami na basen. Nigdzie nie ma! Jutro zaczynamy zajęcia dla bobasów, myślałam, że na luzie kupię w rossmanie, a w apce pokazuje, że są głównie w Wawie 😳 byłam dziś m.in. w auchan, smyku, toys4us (tam akurat były ale inny rozmiar) i pustki! Głupia ja, mogłam zamówić wcześniej przez neta. W końcu weszłam na olx i znalazłam babeczkę, które ma do sprzedania napoczęte opakowanie. Jutro jadę do dzielnicy obok odebrać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2021, 23:42
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Te pieluchy to naprawdę jest towar deficytowy. W rossmanie, w którym robię zakupy już od dawna wisi kartka na drzwiach "brak pieluch do pływania". Chyba mnóstwo osób musi o nie pytać, że aż kartkę wywiesili.
Ounai, ja miałam podobne obserwacje co Ty, kiedy byliśmy w tym roku nad morzem. Ja specjalnie kupiłam strój jednoczęściowy bo źle się bym czuła w dwuczęściowym, a widziałam babki na pewno po ponad 100 kg w strojach dwuczęściowych. Oczywiście nie neguję tego, bo każdy ma prawo ubrać na siebie co chce, ale chodzi mi o to, że ja się tak przejmowałam żeby dobrze wyglądać w stroju, a niektóre kobietki się tym nie przejmują tylko po prostu skupiają się na tym, żeby się cieszyć wakacjami. Ogólnie mało widziałam kobiet z naprawdę idealną figurą.
Motylku, ja ostatnio tankowałam ON za 5,48zł/l, a benzyna 95 była jakoś po około 5,70zł... Nawet mi się nie chce tego komentować.SzalonaOna lubi tę wiadomość