Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje dla dzielnych małych żłobkowiczów i przedszkolaków i dla równie dzielnych Mam
Powodzenia! 🍀
Ja dzisiaj dostałam sms-a od kierowniczki (myślę, że mogła raczej zadzwonić, no ale ok...), że w związku ze zbliżającym się końcem umowy informuje, że umowa nie będzie przedłużona. Jednocześnie poinformowała mnie jeszcze, że gdybym po zakończeniu urlopu chciała wrócić do pracy, to żebym kontaktowała się bezpośrednio z nią i wtedy podpiszemy nową umowę, bo ogólnie to jest zadowolona ze współpracy ze mną. Ale w sumie to sama nie wiem, czy bym chciała, bo musiałabym znów pracować w systemie czterobrygadowym, a mój mąż też tak pracuje i nawet gdybyśmy się mijali zmianami a Olek chodziłby do żłobka, to w weekendy wypadałyby prawie dwie godziny "okienka" i nie byłoby z kim wtedy go zostawić, poza tym u mnie w pracy często są nadgodziny, na które nie mogłabym sobie już teraz pozwolić - oczywiście nie są obowiązkowe, ale jak ktoś w ogóle nie chodzi to kierownictwo krzywo patrzy. Raczej będę rozglądać się za pracą na dniówki. U mnie w labie raczej to niemożliwe, ale u mojego męża na wydziale czasem szukają dziewczyn do labu na same dniówki. Zobaczymy, na razie jest jeszcze trochę czasu.asias86, SzalonaOna, Ania81, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla naszych pierwszych małych zlobkowiczow 🥰 tak fajnie się czyta, że adaptacja idzie tak super 😊
Motylku Panie maja troszkę racji z tym, że mniejsze dziecko adaptuje się o wiele lepiej, wiem z doświadczenia w pracy 😉
Co do benzyny u nas tez ponad 5zl, jedno auto mamy w diesel drugie benzyna także na oba trochę idzie na tankowanie... Ale cóż takie życie niestety jak ktoś bardzo dużo jeździ musi się s tym liczyć.. Ja akurat jeżdżę bardzoo dużo moim autem.
Kic piękne mieszkanie 😍
Ulaa to super wiadomości 😍 mam nadzieję, że z dnia na dzień z Juliankiem będzie o wiele lepiej i za chwilę będziecie się tulic 🥰 czy mogłaś już kangurowac?
U mnie dzieci już w szkole i przedszkolu także zostaliśmy sami z Tymkiem. Trochę będzie mi brakować tego harmidru w domu 😅 już się przyzwyczaiłam do tego 😁
Wczoraj pojechałam z chłopcami na zakupy dokupić resztę wyprawki, wszystko co nam brakowało. Takze portfel uszczypnęło 😜 I kupiliśmy buty, w geox były fajne promocje z 340zl kupiłam buty za 110zl.asias86, SzalonaOna, Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Gratulacje dla naszych pierwszych małych zlobkowiczow 🥰 tak fajnie się czyta, że adaptacja idzie tak super 😊
Motylku Panie maja troszkę racji z tym, że mniejsze dziecko adaptuje się o wiele lepiej, wiem z doświadczenia w pracy 😉
Co do benzyny u nas tez ponad 5zl, jedno auto mamy w diesel drugie benzyna także na oba trochę idzie na tankowanie... Ale cóż takie życie niestety jak ktoś bardzo dużo jeździ musi się s tym liczyć.. Ja akurat jeżdżę bardzoo dużo moim autem.
Kic piękne mieszkanie 😍
Ulaa to super wiadomości 😍 mam nadzieję, że z dnia na dzień z Juliankiem będzie o wiele lepiej i za chwilę będziecie się tulic 🥰 czy mogłaś już kangurowac?
U mnie dzieci już w szkole i przedszkolu także zostaliśmy sami z Tymkiem. Trochę będzie mi brakować tego harmidru w domu 😅 już się przyzwyczaiłam do tego 😁
Wczoraj pojechałam z chłopcami na zakupy dokupić resztę wyprawki, wszystko co nam brakowało. Takze portfel uszczypnęło 😜 I kupiliśmy buty, w geox były fajne promocje z 340zl kupiłam buty za 110zl.
Chlopcy zadowoleni, ze poszli, czy niekoniecznie? -
nick nieaktualny
-
Inaa89 wrote:Gratulacje dla naszych pierwszych małych zlobkowiczow 🥰 tak fajnie się czyta, że adaptacja idzie tak super 😊
Kic piękne mieszkanie 😍
Wczoraj pojechałam z chłopcami na zakupy dokupić resztę wyprawki, wszystko co nam brakowało. Takze portfel uszczypnęło 😜 I kupiliśmy buty, w geox były fajne promocje z 340zl kupiłam buty za 110zl.
Niestety jeszcze nie mogliśmy się kangurować, ze względu na ciężki stan Julka i dużą nadwrażliwość na dotyk, unikaliśmy przebodźcowania go.
Ale dzisiaj dobre wiadomości!
Dzielny Julian jest już na 21% tlenu, wybudzony, ewidentnie przeszkadza mu ta rurka w gardle, ale dzisiaj już ją wyciągną 😍 Super sobie radzi, saturację ma prawidłową, gazometria dzisiaj rano także wyszła prawidłowa, ciśnienie krwi i puls w normie ❤️Zulugula, Lalia, kiniusia270, Maminka89, Inaa89, Belie, Ounai, SzalonaOna, Ania81, Annia, Clover, Suszarka, Ladyo, emdar, Wik89, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Wik, Enigva, to w trzy będziemy przeżywać, bo Tomuś też od stycznia zaczyna 🙉 w grudniu adaotacja...
Zulugula, Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
nick nieaktualny
-
Od 3 dni Jasiek śpi z nami bo odłożony do łóżeczka płacze, ale dzisiejszą noc to pierwszy raz tak miałam, że cały czas musiał mieć cyca, bo inaczej się budził. Nawet smoczka nie chciał. Zwalam to na skok albo na zęby.😂
A i wczoraj obciełam mu włosy. No na fryzjerkę się nie nadaję 😂😂😂. Razi mnie to jak obciełam, ale nie będę poprawiać, bo będzie jeszcze gorzej😂
Ladyo lubi tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:Tak! Wszystko co nie jest zabawkami jest ekstra. A jak hałasuje to juz w ogole niebo 🤣
Ja z desperacji ostatnio dałam Olkowi taki mały garczek i metalową miseczkę bo ciągle mi do zmywarki wchodził. Myślę że cały blok słyszał jak walił o siebie tą miska i garczkiem, ale on był zachwycony 😂Clover, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlaa super wiesci. Julian to prawdziwy wojownik. Juz zaraz bedziecie sie tulic bardzo wam tego zycze❤️❤️.
Moje starszaki juz w szkole. Lezka mi sie zakrecila w oku, jak szly do swoich klas. Brakuje mi ich w domu. Haris byl bardzo zdziwiony, ze one gdzies tam ida. I wkurzony ze musi ich tam zaprowadzic, wstac rano. Jego mina byla z pod tytulu "matka przegielas, obudzilem sie za wczesnie, musialemnzjesc kaszke, a teraz do wozka mnie wkladasz i gdzies z reszta pedzisz". Zeby nie bylo swoje nie Zadowolenie okazal opluwajac mnie kaszka w polowie jedzenia😂🤦♀️. Teraz ma pierwsza drzemke.
A to moje starszaki gotowe do szkoly :
I HarisWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2021, 18:34
Clover, Maminka89, Inaa89, Ulaa, Suszarka, Ounai, Lalia, Ladyo, Zulugula, asias86, kic83, Wik89, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:No my tez na 2 auta. Ja jezdze wiekszym, maz mjlniejszym. Oba w benzynie i kest dramat ostatnio. A do miasta do szkoly mamy raptem 15-20km 🤦♀️
Chlopcy zadowoleni, ze poszli, czy niekoniecznie?Ania81, SzalonaOna, Wik89 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g