Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia wrote:No właśnie, Ksawciu!! 💙
Inaa, masz takie ładne imiona dla chłopców że każde jedne wybrałabym dla drugiego syna 😁Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Inaa89 wrote:Dziękuję kochana 😘 nigdy jakoś tak nie mieliśmy problemu z wyborem, przeważnie odrazu pierwsza myśl zostawała ☺ tylko do Tymka myśleliśmy jeszcze nad Maksem ale ostatecznie został Tymon ( mąż tylko postawił warunek że musi być Tymon a nie Tymoteusz bo jemu się dłuższą wersją nie podobała).
Maks bardzo piękne 😚😂Lalia, Inaa89, Nowastaraczka, Ania81, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Inaa89 wrote:Dziękuję kochana 😘 nigdy jakoś tak nie mieliśmy problemu z wyborem, przeważnie odrazu pierwsza myśl zostawała ☺ tylko do Tymka myśleliśmy jeszcze nad Maksem ale ostatecznie został Tymon ( mąż tylko postawił warunek że musi być Tymon a nie Tymoteusz bo jemu się dłuższą wersją nie podobała).
U nas dużo ładnych imion jest już wykorzystane w bliskiej rodzinie 🥴
Kuba, Bartek, Michaś, Maciek, Rafał, Kamil, Dominik, Ignaś, Antoś 😂
Nasz Olek przez chwilę miał być Tomkiem, ale chyba drugi chłopczyk jak będzie to będzie Tomusiem 😁
Dla dziewczynki zawsze Zuzia, chociaż mi się ostatnio mega podoba Anielka i Rozalia 🤭
Mieliście typ dla dziewczynki?Jednorożec89, Inaa89, Nowastaraczka, Ania81, Clover lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:U nas dużo ładnych imion jest już wykorzystane w bliskiej rodzinie 🥴
Kuba, Bartek, Michaś, Maciek, Rafał, Kamil, Dominik, Ignaś, Antoś 😂
Nasz Olek przez chwilę miał być Tomkiem, ale chyba drugi chłopczyk jak będzie to będzie Tomusiem 😁
Dla dziewczynki zawsze Zuzia, chociaż mi się ostatnio mega podoba Anielka i Rozalia 🤭
Mieliście typ dla dziewczynki?
Ja na trzeciego chłopca już bym nie miała pymysłu, chociaż baardzo mi się podoba Staś ale mój mąż w zyciu się nie zgodzi:)
Natomiast dziewczynka to byłaby Rozalka właśnie albo GabrysiaLalia, Nowastaraczka, Ania81, Clover lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Dziewczyny, jesteśmy po komisji ws. WWR. Matylda dostała opinię o potrzebie wczesnego wspomagania rozwoju. Oznacza to dodatkową rehabilitację do czerwca 2022 r. Cieszę się, a równocześnie mi przykro, że mój maluch musi chodzić po fizjoterapeutach ;( wiem, że zaburzenia rozkładu napięcia mięśniowego to pikuś przy innych chorobach, ale jakoś mi dziś smutno 😐
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2021, 15:18
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Zulugula wrote:Ania ale masz super dzieciaki! I te mundurki szał!
Zdrówka dla Igi!
My tez po lekarzu, bo już 2tyg ciągnie się kaszel plus tydzień katar. Na szczęście bez szmerow, mamy zlecone inhalacje, spray na gardło i kropelki do nosa.
Pediatra mowila, że teraz duzo wirusów rsv krąży, także trzeba ostrożnie
Zulu, u mojego Gucia to samo, tez dziś u pediatry maz z nim był (bo ja tez chora) i takie leki dostał. Czy Tomcio pozwala sie inhalować? Jak Gucio był malutki, to nie było problemów, a teraz wywija się/ucieka, wyrywa te maseczkę. Masakra
Zdrowia dla wszystkich maluchów!
Kicku, no mam jakaś nikłą nadzieje na ten państwowy, ale podpisałam juz umowę i wpłaciłam wpisowe w prywatnym, bo balam sie, ze zostaniemy na lodzie. Jak sie coś zmieni, to bede szczęśliwakic83 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Karolina, rozumiem że jest Ci przykro, ale myślę że lepiej mieć wczesną diagnozę i szybko zorganizowaną pomoc, to za parę lat nawet nie będziecie pamiętać o tej rehabilitacji 😘
A jeśli coś nie jest w porę wykryte to później się ciągnie nawet latami.
Więc głowa do góry, poćwiczycie i będzie wszystko dobrze 💪
Dziewczyny, zdrówka dla Waszych maluchów i z tego co czytam również dla Was! ✊
Ja właśnie piekę Olusiowi (i sobie 🤭) owoce pod cynamonowa kruszonką 😍 śliweczka, jabłuszko, takie jesienne klimaty 😁❤️Ania81, KarolinaMaria, dmg111, Inaa89, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Zulu, u mojego Gucia to samo, tez dziś u pediatry maz z nim był (bo ja tez chora
) i takie leki dostał. Czy Tomcio pozwala sie inhalować? Jak Gucio był malutki, to nie było problemów, a teraz wywija się/ucieka, wyrywa te maseczkę. Masakra
Zdrowia dla wszystkich maluchów!
Kicku, no mam jakaś nikłą nadzieje na ten państwowy, ale podpisałam juz umowę i wpłaciłam wpisowe w prywatnym, bo balam sie, ze zostaniemy na lodzie. Jak sie coś zmieni, to bede szczęśliwa
Wik, Leo tez kiepsko do inhalacji, daje tylko po kilka sekund jak robię sobie i udaje ze to zajebiscie pachnie robiac "aaaah" 😁 albo jak mu daje probowac wcisnac swiecacy wlacznik. Ale juz jest sukces bo daje psikać do nosa i odciagac💪
Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGdybym miala jeszcze jedna dziewczynke chyba nazwalabym ja Nadia albo Sara.
Ale juz mi sie nie zdazy wybierac imienia.
Czasami mnie mamniezja na chodzi, i przez sekunde mysle by jeszcze raz sprobowac, naszczescie szybko wracaja wspomnienia i mi przechodzi😂😂😂😂.
Laila jak mi sia zachcialo takich jesiennych klimatow😊. U nas byla jesien, a jak dzieci wrocily do szkoly to znowu troszke lato wrocilo🤦♀️🤦♀️😂😂. -
nick nieaktualnyKarolinaMaria wrote:Dziewczyny, jesteśmy po komisji ws. WWR. Matylda dostała opinię o potrzebie wczesnego wspomagania rozwoju. Oznacza to dodatkową rehabilitację do czerwca 2022 r. Cieszę się, a równocześnie mi przykro, że mój maluch musi chodzić po fizjoterapeutach ;( wiem, że zaburzenia rozkładu napięcia mięśniowego to pikuś przy innych chorobach, ale jakoś mi dziś smutno 😐
-
Jednorożec89 wrote:Macie przykład z przed chwili. Mama wczoraj wieczorem mi powiedziała że ma ochotę na krupnik i mielone z kapustą. Wszystko dzisiaj ugotowałam. Na krupnik nawet nie spojrzała, zjadła malutki mielony, nie całe pół kromki chleba i troszeczkę kapusty.
Nie wiem co z nią jest myslemyślę czy do brata nie zadzwonić może on do niej dotrze jakoś -
Jednorożec89 wrote:Macie przykład z przed chwili. Mama wczoraj wieczorem mi powiedziała że ma ochotę na krupnik i mielone z kapustą. Wszystko dzisiaj ugotowałam. Na krupnik nawet nie spojrzała, zjadła malutki mielony, nie całe pół kromki chleba i troszeczkę kapusty.
Nie wiem co z nią jest myslemyślę czy do brata nie zadzwonić może on do niej dotrze jakoś -
Ounai wrote:Ona bierze chemię, prawda? Więc myślę, że może przez to nie mieć apetytu
Rozmawiałam z bratem to stwierdził że on nic na to nie poradzi, czyli on jest daleko i ma w dupie a ja mam się martwić, ale do tego się przyzwyczaiłam.Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
nick nieaktualnyKarolina powinnas myslec pozytywnie, lepiej ze twoja corcia dostala teraz opinie i bedzie miala cala potrzeba rehabilitacje. Pomysl, ze Gdyby to sie odwleklo w czasie to Matylda mialaby duzo wieksze problemy, a tak rehabilitacja pojdzie szybko i nawet sie nie obejzysz i zapomnicie o wszystkim.
Jestes super mamuska, ktora dba o swoje malenstwo jak lwica.Lalia lubi tę wiadomość