Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySuszarko zdrowka dla Igi,❤️ oby szybko jej przeszlo. Daj znac co lekarz powiedzial.
Dziekuje my ciocie. ❤️. Ostatnio porownywalismy z mezem zdjecia dzieci zaraz po urodzenia. Maz sie pytala, ktore to ktore, bo wszystkie wygladaly tak samo😂😂. Tylko nasza E. poznal, bo rozowa czapeczka. A chlopcy wygladali tak samo, tylko inne ubranka i kocyki -
Zastanawiamy się z mężem czy nie wysłać mojej matki do psychologa ona ewidentnie sobie nie radzi. Chodzi placze pod kątach wyzywa się na mnie i do tego prawie niej je. Jej wczorajszy jadłospis to dwie kanapki na śniadanie pięć klusek ze sliwami na obiad i zero kolacji ja jej nic powiedzieć nie mogę bo i tak nie posłucha a jeszcze mi się oberwie.
Do tego mam jakaś infekcje intymną jak sobie nie poradzę sama do muszę iść do ginaDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Cześć Mamusie ❤️ Melcia od 2 dni budzi się w nocy tylko raz (wcześniej było 2) około 3, jestem taaaaka wyspana! Dziś rano musiałam ja budzić o 7.40 bo na 8 miałyśmy fizjo. Teraz śpi
Suszarko dużo zdrówka dla Igusi, oby szybko jej przeszło! Zulu czyli udało się zorganizować żłobek, super! Ula bardzo się cieszę ze z Julkiem lepiej, trzymam nieustannie za Was kciuki! Aniu ale masz piękne dzieci! Jakie maja śliczne i mądre oczy ❤️ Uwielbiam te mundurki szkolne!
Ania81, Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Ojej ale mamy fajnych żłobniaków! Roztapiają serca.
My jesteśmy umowieni na jutro i na poniedziałek do 2 żłobkow na spotkanie. Oba wydają się super i mają bardzo dobre opinie, no ciekawe jakie wrażenia będą. Jeszcze do jednego będziemy się chcieli umówić.
Ja już się mega wzruszam a co dopiero jak pojdzie pierwszy raz😭🙈
U nas to koszt ok 1000-1200zl z wyżywieniem. W porównaniu do Warszawy to spoko, a któraś Was pisała o 500zl, to kosmos tak tanio02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLadyo wrote:Cześć Mamusie ❤️ Melcia od 2 dni budzi się w nocy tylko raz (wcześniej było 2) około 3, jestem taaaaka wyspana! Dziś rano musiałam ja budzić o 7.40 bo na 8 miałyśmy fizjo. Teraz śpi
Suszarko dużo zdrówka dla Igusi, oby szybko jej przeszło! Zulu czyli udało się zorganizować żłobek, super! Ula bardzo się cieszę ze z Julkiem lepiej, trzymam nieustannie za Was kciuki! Aniu ale masz piękne dzieci! Jakie maja śliczne i mądre oczy ❤️ Uwielbiam te mundurki szkolne!
Dziekuje❤️. Tez lubie te mundurki😊 -
Suszareczko, zdrówka dla Igusi ✊❤️
Ania, jakie macie piękne dzieci 😍i te oczy 🥰
Inaa, Szymek, Bartek, Kuba, Oluś, Tymek w domu..i mi brakło jednego chłopca😅💙
Jednorożec, koniecznie mama do psychologa a Ty do gina 👍Inaa89, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Ania
jakie oczy ma Haris!!!
Piękne masz dzieci!Ania81 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia wrote:Suszareczko, zdrówka dla Igusi ✊❤️
Ania, jakie macie piękne dzieci 😍i te oczy 🥰
Inaa, Szymek, Bartek, Kuba, Oluś, Tymek w domu..i mi brakło jednego chłopca😅💙
Jednorożec, koniecznie mama do psychologa a Ty do gina 👍
Wyżej pisałam o szkolnych dzieciach 😉Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Macie przykład z przed chwili. Mama wczoraj wieczorem mi powiedziała że ma ochotę na krupnik i mielone z kapustą. Wszystko dzisiaj ugotowałam. Na krupnik nawet nie spojrzała, zjadła malutki mielony, nie całe pół kromki chleba i troszeczkę kapusty.
Nie wiem co z nią jest myslemyślę czy do brata nie zadzwonić może on do niej dotrze jakośOna34 lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Inaa89 wrote:Ksawery jeszcze 😉 on chodzi do przedszkola i nie ma dnia żeby nie chciał iść, uwielbia dzieci i wszystkie Panie ☺
Wyżej pisałam o szkolnych dzieciach 😉
No właśnie, Ksawciu!! 💙
Inaa, masz takie ładne imiona dla chłopców że każde jedne wybrałabym dla drugiego syna 😁Ania81, Inaa89, KarolinaMaria, Nowastaraczka, Clover, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny