Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kic83 wrote:Mamy 8-y ząb! 🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷🦷
Kto da więcej? 😂
Haha tak jak Lalia wspomniała... Kacper w zeszłym tygodniu dowalił w 4 dni 4 nowe zęby, także remisujemy z Maksiem i również mamy 8 ziombów. 🙈😘Lalia, Zulugula, Ladyo, Inaa89, Clover, asias86, kar_oliv, Wik89, kic83, emdar, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Witam się piątkowo
U nas wszystko dobrze, wróciłyąmy do domku od babci, w weekend idę z meżem na koncert a.Pola zostaje z babcią, poza tym to jest taki fajny wesolutki bobas że ja z niej nie mogę. Codziennie serce rozpada mi sie na milion kawałków z tej miłości.
Pola stoi już sama i baaaaaardzo miota nia aby przejść sama kilka kroków ale chyba jeszcze ske boi.
Dużo zdrówka dla Julcia, dzielnego bohatera! Ulcia jak tam sytuacja?
Dużo zdrówka również dla wwsystkich naszych chorowitków. Łącze się w bólu z mamusiami bo wiem jakie to wykańczające.
Odnośnie inhalacji to gdzieś kiedyś wyczytałam że warto dziecia przyzwyczajać do inhalowania nawet gdy nie jest chore, raz w tygodniu robić inhalacje aby później podczas choroby nie był to taki szok dla malucha. My staramy się od czasu do czasu robić Poli ze zwykłej soli.
Gratuluje wszystkim żłobiaczkom nowego etapu.
Jak tam dziś Julek i Matylda?
Ja zarekrutowałam w końcu do żłobka a dziś będę dzwonić do prywatnego w okolicy jak wygląda sytuacja.
Właśnie siedze w poczekalni do ortopedy ponieważ bardzo bolą mnie nadgarstwi, juz od daaaawna. Zrobiłam też przy okazje morfologie, tsh, glukoze, zapisałam się na teleprade do gina aby wziąć skierowanie na USG piersi, oraz na cytologie. Trzeba w końcu o siebie jakoś zadbać bo chyba ostatnio o sobie zapominam.
Miłego dnia wszystkim.
Trzymam kciuki za dobre wyniki!
Pokaz Polunie moja 💖 -
nick nieaktualny
-
Zdróweczka dla dzieciaczków ✊💙❤️
Olek wstał z 37,4 😩 ale nie ma ani kataru, ani nie kaszle, więc myślę że to wina zębów, bo dwa dni temu wyszła dwójka a kolejne chyba w drodze 🤔
Zulu, u nas to samo z tym spaniem. Dawniej Olek się przebudzal, dostawał cyca i szedł spać, czy to w łóżeczku czy z nami. A teraz prawie każda pobudka to płacz, wyrywanie z rąk, nie ma szans go ululać na rękach, cyca raz chce raz nie i śpi niespokojnie, nawet u nas w łóżku turla się i miota.
Anetka, Pola i Kacperek od Doomi są niesamowici 🙈❤️ wstają, próbują chodzić 🤩 a Olek na razie jak klęczy to próbuje coś jedną nóżka się podeprzeć i na tym koniec 😂doomi03 lubi tę wiadomość
-
Cześć Mamusie ❤️ My właśnie wstalysmy, Jaga już w szkole, tatuś w pracy
a w niedziele mamy chrzciny! Z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej trochę stresuje. Ina kiedyś pracowałam z takim chłopakiem, który miał 6 synów i jego zona była w 7mej ciazy właśnie z dziewczynka
może to jest Twoja szansa 😂 a tak poważnie to uważam ze jesteś super mama i jesteś idealna Mom of Boys ❤️
Lalia, Inaa89, Clover, LaBellePerle, Ania81, Suszarka, Wik89, emdar, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulu, Lalia Jasiu też ma słabe noce. Od kilku dni śpi z nami, gdzie przeważnie tak do 3-4 spał w łóżeczku. Zwalam na skok bo żeby żadne nie idą.
Też w poniedziałek byłam z Janem u lekarza bo kaszlał ale osłuchowo było czysto. Więc lekarka powiedziała, że organizm może się broni.
Ja za to miałam słaba noc. Strasznie mi było zimno, gdzie w pokoju było ponad 23 stopnie, do tego stopnia, że musiałam ubrać skarpetki. I na dodatek pierś mnie boli ale nie widzę zastoju czy zatkanego kanalika. Czuję się jak 💩 a taka ładna pogoda, że szkoda by nie skorzystać ze spaceru. -
Ladyo wrote:Cześć Mamusie ❤️ My właśnie wstalysmy, Jaga już w szkole, tatuś w pracy
a w niedziele mamy chrzciny! Z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej trochę stresuje. Ina kiedyś pracowałam z takim chłopakiem, który miał 6 synów i jego zona była w 7mej ciazy właśnie z dziewczynka
może to jest Twoja szansa 😂 a tak poważnie to uważam ze jesteś super mama i jesteś idealna Mom of Boys ❤️
Mój tata miał takiego znajomego co miał pięć córek. Bardzo chcieli mieć synka w szóstą ciążę jego żona zaszła z trojaczkami i urodziła trzy dziewczynki.
Ja miałam tragiczną noc i to nie przez dzieci tylko przez mamę. O 22 zawołała mnie że brzuch ją boli i źle się czuje chciała znowu karetkę ale ustaliliśmy z mężem że dopóki nie będzie gorzej nigdzie nie dzwonimy. Siedziałam przy niej do 1 potem P. Mnie zmienił po pół godziny stwierdziła że jest jej lepiej kazała mu iść spać.
Wykończe się psychicznieDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
cześć Dziewczyny
wiem, że parę z Was pytało co u mnie i Wikuni. Szczerze powiedziawszy, na co dzień w ogóle zapominam o Jej wcześniactwie a o pobycie na OION wcale już nie pamiętam. Wiki rozwija się zgodnie ze swoim wiekiem korygowanym, nie ma żadnych opóźnieńco prawda jeszcze nie siedzi, ale pełza, przymierza się do raczkowania. A przy tym jest bardzo radosna, ciekawska, taki z niej dosłownie mały czort
Ja w niedzielę kończę 32 tydzień. Szew mc donalda ostatecznie założono mi w 17 tygodniu, bo z racji infekcji trochę się to przedłużyło. Płci póki co wciąż nie znamNatomiast TAKI tydzień ciąży to jest dla mnie tak ogromne osiągnięcie, że aż parę razy dziennie patrzę na apki ciążowe. Tylko po to, by zobaczyć wiek ciązy, tak wciąz w to nie dowierzam! Brzuch mam gigantyczny, chodzę jak kaczka, Wiki zająć się ciężko, ale co tam, nigdy nie było u mnie jeszcze tak dobrze; )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2021, 10:50
Iryska, kiniusia270, Zulugula, Lalia, Ania81, Ounai, Suszarka, KarolinaMaria, Belie, Clover, Annia, kar_oliv, Wik89, Meggi110818, asias86, Inaa89, doomi03, Ladyo, kic83, SzalonaOna, emdar, Inga28, dmg111, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
Kic, Wiki też ma już osiem zębów
Wik89, doomi03, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
LaBelle jak super że jesteś 😍😍😍
Piękna jest Wikunia 🤩🤩🤩 była taka maleńka a tu już taki wariatuńcio pełza 💪❤️
Niesamowicie się cieszę że u Ciebie w porządku a szew trzyma ✊
Płci nie znacie! Ale szok 🤭 a macie typy imion? ❤️💙Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2021, 11:20
LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:LaBelle jak super że jesteś 😍😍😍
Piękna jest Wikunia 🤩🤩🤩 była taka maleńka a tu już taki wariatuńcio pełza 💪❤️
Niesamowicie się cieszę że u Ciebie w porządku a szew trzyma ✊
Płci nie znacie! Ale szok 🤭 a macie typy imion? ❤️💙
Lalia, dzięki za to ciepłe przywitaniechłopiec będzie Aleks a dziewczynka Weronika
a co u Twojego Olusia?Lalia, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LaBelle cudownie Cię widzieć. Życzę Ci porodu w terminie. Dla mnie i Ty i mąż jesteście najsilniejszymi ludźmi jakich znam. Wasze dzieci, wszystkie 4 mają najwspanialszych rodziców pod słońcem. Myślę, że Wasze dwie córeczki w niebie czuwają nad swoim rodzenstwem tu na ziemi.
A Wikusia jest taka śliczna 😍Lalia, LaBellePerle, Inaa89, kiniusia270, Ania81, emdar lubią tę wiadomość
-
Co do zębów to dziś właśnie przebila sie Marcie druga górna jedynka. Wczoraj jeszcze jej macała i czuł było tylko dziaslo a dziś już ostry ząb. Tak, że mamy 4 zęby
LaBellePerle, Lalia, Suszarka, kar_oliv, Wik89, Clover, asias86, Inaa89, Ania81, doomi03, emdar, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
LaBellePerle, dziewczyno, nie znam Cię osobiście, a łzy mi płyną jak patrzę na Wikę i myślę, jak silna to była i jest mała dziewczynka i jaki mamy niesamowity postęp medycyny. Jesteś wspaniała, silną kobietą i tak bardzo się cieszę, że u Was wszystko dobrze. Po tym wszystkim co Cię spotkało po prostu należy Ci się, żeby wszystko było już dobrze! A Wiki jest przeurocza. 🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2021, 12:02
Lalia, kiniusia270, Ania81 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
LaBellePerle wrote:Lalia, dzięki za to ciepłe przywitanie
chłopiec będzie Aleks a dziewczynka Weronika
a co u Twojego Olusia?
Piękne imiona ❤️💙
Ja mam na drugie Weronika 🤭
Ale przed imieniem dla chłopca muszę Cię ostrzec, Aleksander Wielki zobowiązuje do... wielkich psot 😂😂😂
Oluś ładnie sam siedzi, raczkuje jak szalony, ma trzy zęby i chyba trzy w drodze, jest niesamowicie pogodny i kochany 💙 ogólnie jest bardzo grzeczny, chyba że coś mu dolega. Noce są nienajgorsze, ale kiedyś było zdecydowanie lepiej 😅 jeszcze nie wstaje, ale to może i lepiej, bo już teraz trudno za nim nadążyć 🙈
Wrzucam specjalnie dla Ciebie na chwilkę, z ogromnymi kciukami ✊✊✊
Nie CYTUJCIE zdjęciaSuszarka, kar_oliv, Wik89, Iryska, Clover, LaBellePerle, asias86, Inaa89, kiniusia270, Ania81, Ladyo, emdar lubią tę wiadomość