Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, mamaginekolog właśnie w relacji mówi, że poczęcie dziecka w okresie laktacji sprzyja ciążom bliźniaczym 🤣
Ladyo, ZielonaHerbata, Zulugula, Suszarka, kic83, Clover, KarolinaMaria, Ewa88 , Inaa89, Nowastaraczka, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Lalia w takim razie działaj, może akurat będą dwa maluchy
Motylku współczuje bostonki, u nas tez kiedyś była, to jest strasznie zaraźliwa choroba wiec pewnie za chwile rodzeństwo tez będzie miało
Zulu super ze macie żłobek, gratuluje ❤️ Anetko kurczę po Poli na zdjęciach nie widać ze jest taka kruszynka ❤️ Stanley, Iga nasze piękne maluchy! I te chochliki w oczach ❤️ A jakie włosy ma nasza Majeczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2021, 19:48
Zulugula, Suszarka, Lalia, SzalonaOna, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Ja już nie pamiętam co to owulacja czy okres 🤣🤣🤣
Anniu, Tobie wróciło jak odstawiłaś całkiem Mikiego czy jak już w dzień nie karmiłaś?
Anetko, to Pola rzeczywiście jest drobniutka. Ale może taka jej uroda?Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyUlaa wrote:Na Zaspie, tam gdzie rodziłam 😊
Ale nie mogę narzekać na opiekę, mały jest zadbany, zaopiekowany
Ja bym chciała na zaspę, mimo że ode mnie to dosyć daleko.Ulaa lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Herbata, a mierzyłas jej temperaturę? Próbowałaś posmarować dziąsła albo dać zimny gryzak??
Jednak dałam pedicetamol, mąż położył ja spać w miarę szybko Ale zobaczymy o której wstanie .
Muszę się rozejrzeć za jakimś żelem do dziąseł bo nie mam nic na stanie.Lalia lubi tę wiadomość
-
Anetko- po zdjęciach zupełnie nie widać, że z Poli taka kruszynka. Ale skoro badania są ok i Polcia tak dobrze sie rozwija , to widać taka jej uroda:)
Ale wiem, że się martwisz. Ja też się martwię,a jak słyszę od ludzi " oo ale ona malutka " i jak widze, ze duzo mlodsze dzieci sa wieksze od niej, to znowu zaczynam się nakręcac. Ale też jesteśmy pod opieką lekarza, robimy badania i kontrolujemy.
-
Moja teściowa dziś spotkała z Polą babeczke w parku która była z 2,5 miesięczną córeczką i była cięższa od.Poli
Pola jest mała ale proporcjonalnie cała, więc nie jest chuda wcale.
Ja już się przestałam stresować, hipcie mają czas do 2 r.ż aby nadrobić i wskoczyć na siatki. Ona rośnie cały czas minimalnie ale rośnie, a tuczyć mi jej nie wolno bo to może przynieść odwrotny skutek.
Mi bardzo dużo daje grupa na fb rodziców hipotrofików, dzięki temu nie stresuje się jej wagą. -
Annia wrote:Anetko, ja kompletnie zapomniałam, że Pola miała hipotrofię. W sumie mówi sie, ze dziecko powinno podwoić wagę na pół roku a potroić na rok, to akurat wydaje sie, że Pola się z tym wyrobi.
Tak, Polka to hipoteofik i ona od początku jest taka malutka - dzięki temu mam dłużej małego bobaskachoć ona nam wydaje się taka duuuuuża.
Lalia lubi tę wiadomość
-
Podczytuję Was dziś, ale miałam zabiegany dzień i praktycznie się nie odzywałam
Annia, wszystkiego najlepszego dla Mikołaja! Dużo zdrówka i uśmiechu 😊🎈🎉
Kar_oliv, gratulacje dla Majeczki. Jest śliczna 😍
Suszarko, Iga jest taka słodka i wesolutka 🤩 Wszystkiego najlepszego dla niej z okazji ukończenia ośmiu miesięcy! 😊 A dla Ciebie jeszcze raz gratulacje, dobrze, że na wizycie OK.
Kiniusia, widać, że Staś zadowolony z wakacji. Super chłopak z niego 🤩
Ulaa, Juluś jest ślicznym noworodziem 😍Cudownie że robi postępy, wierzę, że już niebawem wyjdziecie do domku.kiniusia270, Ulaa, kar_oliv, Suszarka, Annia lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Ja mam na pewno drugą, jesli nie 3cia i jest równie masakrycznie. 🤨 Aż się zastanawiałam czy nie umówić się do gina, żeby powiedział czy to normalne. W ogóle śluz się ze mnie LEJE, jestem przekonana, ze jakbyśmy poszli na żywioł to Miki za 9 miesięcy miałby rodzeństwo.
Stanley to od małego wie co dobre! ⛱🌞
Tajka, Majeczce nic nie dolega. Jest w okresie kiedy dzieci mają regres snu. Moja w wieku Maji budziła się 8-10 razy w nocy. Od ok 8 miesiąca życia budzi się 2-3 razy. Czasami ale bardzo rzadko zdarzy sie jej 1 pobudka albo wcale. Moj syn ma 6 lat i też czasem się budzi i przychodzi. Tak to już jest z dziećmi
Herbatko, pedicetamol i ibuprom to nie antybiotyk, nie musisz każdego podania konsultować z lekarzemWik89, ZielonaHerbata lubią tę wiadomość
-
My z mężem świętujemy dziś drugą rocznicę ślubu 😊 Była kolacja i winko, trochę mi w głowie szumi bo dawno nie piłam już alkoholu 🤭😆 Wstawiam na chwilę zdjęcie z naszej poślubnej sesji plenerowej, nie cytujcie.
(...)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2021, 14:13
kic83, Wik89, SzalonaOna, KarolinaMaria, Lalia, Ulaa, Ania81, asias86, kiniusia270, Inaa89, Nowastaraczka, Belie, kar_oliv, Zulugula, Suszarka, Annia, emdar, Ladyo lubią tę wiadomość
-
Ula super wieści 😘
Anetka, Pola naprawdę nie wygląda na zdjęciach na 7 kg.Ale widocznie taka jej uroda 😊
U nas też zapowiada się szpital😐 ja chora na antybiotyku, a u młodej zaczyna się katar 🙁 przykleiłam aromactiv ale już widzę że nocka będzie kiepska...
Aniu wszystkiego najlepszego dla Mikołaja 🎂Ulaa, Annia lubią tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Zulugula wrote:Wik Emdar Inaa zdrówka!
Wik i jak Guciowe inhalacje?
Dziewczyny co Wy mówicie o tych sesjach🙉 znowu się spóźnię jak ze zlobkiem🙈
Skoro Wy robicie w listopadzie świąteczna to ja tym bardziej zrobię roczkowa i świąteczna za jednym zamachem 😁
Czy Was dzieci tez gryzą? Tomson podchodzi i zawsze cap cap mnie w uda🤓
Tak, tez jestem regularnie gryziona od jakiegos czasuII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ooo, Annia, to ciekawe z tymi inhalacjami. Pocieszylas mnie, dzieki! 😀👍
Co do owulacji, to tez mam bardziej bolesne (poki co 3 od porodu), a miesiaczki tak jak Clover
Ja jeszcze naiwnie licze, ze sie to wszystko troche wyciszy i wroci do normy… a jak nie to druga ciaza i po klopocie 😂Lalia lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyWidze, ze sezon chorobowy w pelni! No niv, zdrowka Wam zycze. Mnie zaczyna gardlo drapac
szlag by to... Ale nic dziwneho, jak wczoraj 17 stopni a dzis 25! Boze co sie dzieje z ta pogoda... 🤦♀️
Moja Matylda, jak to dziecko z Intensywnej Terapii leki i inhalacje przyjmuje bez zadnego jekniecia. Syropy dostaje na lyzeczce, pije bez proboemu. Inhalujeny sie u mnie na kolanach, dzielnie siedzi te kilka min i oglada bajke! No mega jest 🤩 teraz juz od 20 spi, caly czas taka niemrawa, niby do spania caly dzien, ale jednak miala turbo drzemki. Zobaczymy czy pospi do rana. Nakleilam jej plasterek i lepiej oddycha. Caly pokoj tym wali 🤣 ale moze walic, byle jej pomoglo...
Reszta dzieciakow jeszvze sie trzyma. Filipowi katar w sumie przeszedl, wiec moze uda sie uniknac tego u nich. Zobaczymy.
Jutro ja zawoze ich do prEedszkola. P zawozi Zuzke do szkoly, bo ma dopiero na 12. O 11 mam jeszcze meeting w pracy. A o 16 zebranie w przedszkolu 🙊 na 17 jeszcze mamy rozmowe z USA sluzbowa 🤩
Takze jutro sie troszke bedzie dzialo!
Spokojnego wieczoru, lece ogladac dom z papieru. 2,5 odcinka nam zostalo. A pozniej kierunek noc, sezon 2 😎
Dobra kawka z rana i wcale nie musze spać 🤣