Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Emdar, Wik, dużo zdrowia dla Waszych chorowitków. Wik pocieszę Cię, że inhalacje to bardzo polska moda. Mam koleżanki w UK i rodzinę w Niemczech i jeszcze nie zdarzyło sie, zeby lekarz tam zalecił inhalację.
Tajka... Trzymam kciuki za powodzenie terapii. Bo tu chyba nie tylko o kp chodzi.
Dziewczyny, czy każda owulacja będzie taka jakby mnie ktoś nożem przebijał? 😒 z jednej strony libido wróciło na poziom 1000 i najchętniej bym z chłopa mojego nie złaziła, a z drugiej strony boli mnie każdy ruch (Ounai porównanie, że jak na wyrostek było bardzo trafne...), więc mam konflikt iście tragiczny. 😳Wik89 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Hej!
Niestety nie nadrobię, od wczoraj mam dopiero dostęp do internetu bo nie miałam roamingu 🙈
Pozdrawiamy ze słonecznej Krety! Pogoda super, jedzenie dobre, nie ma dużo ludzi i są głównie Polacy;)
Lot minął szybko, Stanley zasnął przed startem a jak się obudził to wszyscy wokół go zaczepiali także nie było nudy i marudzenia
Staszko nie chce wychodzić z brodzika także głównie korzystamy z uroków basenowych 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2021, 06:27
Maminka89, Zulugula, KarolinaMaria, Inaa89, Clover, Annia, Lalia, kic83, Suszarka, Ladyo, Ania81, Ounai, Wik89, asias86, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
nick nieaktualnyUlaa wrote:Ania sto lat dla Mikołaja! 🎂🥳
Dopiero co był małym bobaskiem, a tu już roczny chłopczyk 🥰 dużo zdrówka!
Początek roku szkolnego, dzieci w żłobkach, przedszkolach no i się zaczęły choróbska 😔
Ale trzymam kciuki za wszystkie nasze forumowe chorowitki żeby szybko zdrowiały 🙏
Motylku dobra decyzja z psychoterapią, życzę Ci aby Wam pomogła, rozjaśniła wszystkim obecną sytuację i przyniosła rozwiązania 😘
U nas każdy dzień to postęp Juliana, dzisiaj karmiłam go pierwszy raz piersią 🥰❤️ wspaniałe uczucie! I malutki też pięknie ssał, najadl się i słodko zasnął 🥰😍
Kolejna baza zdobyta!
Antybiotyk odstawiony, usg płuc nie pokazało już żadnych zmian, dostaje teraz tylko wit D i probiotyk doustnie 🙏 czekamy na dobre przybieranie na wadze i możemy już powoli nastawiać się na wypis ze szpitala 🥰
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2021, 14:03
Lalia, KarolinaMaria, kiniusia270, Suszarka, kic83, Inaa89, Ladyo, emdar, Ania81, Clover, Ounai, Ewa88 , SzalonaOna, Wik89, Pcosik_2, asias86, kar_oliv, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Zulugula wrote:Annia nie strasz.. w tym miesiącu mialam taką bolesną owulacje, to chyba pierwsza po ciąży byla, jak tak dalej ma być tooo😳02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Tajka wrote:Hej dziewczyny, znowu mało zaglądałam, nie ogarniam życia
Trochę podczytywałam, ale nie daje rady wszystkiego
Dużo zdrówka dla waszych dzieciaczków ✊✊ Emdar i DLA Ciebie.
Wszystkiego najlepszego DLA Mikołaja 🎂🎂😘
Suszarko, śliczna Igusia, gratuluję kropeczka, na pewno będzie wszystko dobrze ✊ zazdroszczę Ci trochę tego stanu ciąży, było fajnie ehh 😊😊
Kar, super Majeczka, gratulacje siadu 🎉👍
U nas też postępy, bo zaczęła się obracać na brzuszek 😊 I teraz jeszcze bardziej potrzebuje nas, bo jak się przekreci, to zaraz się wkurza bo nie lubi na brzuszku , a jak tylko damy ją na plecki to znowu na brzuszek 😊
Ula, dużo zdrówka dla Julka 😍 w jakim szpitalu jest ?uck?
Na Zaspie, tam gdzie rodziłam 😊
Ale nie mogę narzekać na opiekę, mały jest zadbany, zaopiekowany -
Zulugula wrote:Annia nie strasz.. w tym miesiącu mialam taką bolesną owulacje, to chyba pierwsza po ciąży byla, jak tak dalej ma być tooo😳
Stanley to od małego wie co dobre! ⛱🌞
Lalia, kiniusia270 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ulaa wrote:Na Zaspie, tam gdzie rodziłam 😊
Ale nie mogę narzekać na opiekę, mały jest zadbany, zaopiekowany -
Annia wrote:Ja mam na pewno drugą, jesli nie 3cia i jest równie masakrycznie. 🤨 Aż się zastanawiałam czy nie umówić się do gina, żeby powiedział czy to normalne. W ogóle śluz się ze mnie LEJE, jestem przekonana, ze jakbyśmy poszli na żywioł to Miki za 9 miesięcy miałby rodzeństwo.
Stanley to od małego wie co dobre! ⛱🌞
Jak miałam pierwsza owulacje to myślałam że umieram, na IP miałam już jechać. Kolejne lepsze, ale nadal bolesneO ❤️
Z ❤️ -
Ja już nie pamiętam co to owulacja czy okres 🤣🤣🤣
Anniu, Tobie wróciło jak odstawiłaś całkiem Mikiego czy jak już w dzień nie karmiłaś? -
Czizys a ja karmie tak mało a ani owulacji ani miesiączki nie widać na horyzoncie- nie żebym narzekała ale dziwi mnie to, że ja karmie przecież już bardzo mało.
Herbata, ja myślę że to zęby. Dałabym jej coś przeciwbólowego i sprawdziła. -
Anet.kaa wrote:Czizys a ja karmie tak mało a ani owulacji ani miesiączki nie widać na horyzoncie- nie żebym narzekała ale dziwi mnie to, że ja karmie przecież już bardzo mało.
Herbata, ja myślę że to zęby. Dałabym jej coś przeciwbólowego i sprawdziła.
Jeśli tak mają wyglądać zęby, to dziękuję bardzo 😁chyba przy bólach brzucha się mniej biedulka męczyła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2021, 19:28
-
Herbata, a mierzyłas jej temperaturę? Próbowałaś posmarować dziąsła albo dać zimny gryzak??