Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dużo rzeczy zamawiałam z Ali , niektóre fakt, że przychodziły po 2 miesiącach, ale przyszły:)
Też kupowałam te owijacze co Suszarka, opaski dla Mai, zawieszka na smoczek, pudełka na smoczek, suszarkę na butelki 😁 dużo pieluszek muślinowych, ulewajki, no i kocyki.
Może też powinnam zastanowić się nad tą wydra....mam misia szumisia tego zwykłego i chmurka z fisher prica ale póki co jej nie używam...A może powinnam , to może ułatwi nam zasypianieLalia, chyba Olek ma chmurke?
-
Ounai, kurcze nie załapałam się. Udanej imprezki 😊
U nas dzisiaj burzowo I deszczowo. Ale zdążyłam jeszcze wykorzystać słoneczko od 11 do 13 spacerek, w tym 2x drzemka po pół godziny 💪
A nocka....od 2 do 4 bez spania, oczy jak piec złotych....próby odkładania nieudane....pozniej do 6.30 spała ale bardzo niespokojnie, co chwilę pobudka, to już ze mną w łóżku...Ja nie umiem spać z Mają, ciągle czuwam i boję się że coś jej zrobięwięc ja nie spałam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2021, 15:55
-
Jakie akcesoria polecacie do rd? Słyszałam o twistshake, że talerzyki się trzymają maty, bo w ezpz niekoniecznie i zamówiłam cały zestaw mata, 2miseczki, kubek, sztućce, śliniaki
mam już też doidy cup i łyżeczki z Rossmann
A ma któraś śliniak fartuszek z merlove z przyssawkami ? Myślę jeszcze o macie na podłogę? Któraś używa i może polecić?
A krzesełko kupię antilopa i jakoś udekoruje tymi bajerami -
U nas wydra sprawdza sie super. Polecam! Choc czasem nie wiem, czy to bardziej przydaje sie Guciowi, czy nam rodzicom 🤣
Lubie te melodyjki 🤣
Ounai, udanego swietowania!!!Zulugula lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Tajka, mysle, ze masz juz wszystko, co potrzebne! a nawet wiecej!
A do picia wody planujesz cos jeszcze? Moj synek pije z bidona, z doidy jakos nie kuma
Z doidy no nie wiem ,zobaczymy, ale będę próbować, bo neurlogopedka zalecala dla Mai na jej problemy z buźką pić z niego zupki czy kremy -
Jak do tego doszło nie wiem 🙈 ale u nas od rana "mama mama tata tata" z przewagą na "baba baba" 😂 normalnie buzia mu się nie zamyka i mówi językami, haha 😁
Wik89, Ounai, Ladyo, Tajka, emdar, KarolinaMaria, kar_oliv, Clover, Enigvaa, Annia, Ewa88 , Gagatka, Nowastaraczka, Suszarka, Mlodamezatka, dmg111, Ania81 lubią tę wiadomość
-
asias86 wrote:My mamy coś takiego
TIDY TOT ZESTAW DO NAUKI KARMIENIA JEDZENIA BLW -
ZielonaHerbata wrote:Ja to chyba podziekuje za zakupy na alli , znalazłam dwie rzeczy i jest napisane, że planowana dostawa listopad 😅😅
-
Tajka wrote:Jakie akcesoria polecacie do rd? Słyszałam o twistshake, że talerzyki się trzymają maty, bo w ezpz niekoniecznie i zamówiłam cały zestaw mata, 2miseczki, kubek, sztućce, śliniaki
mam już też doidy cup i łyżeczki z Rossmann
A ma któraś śliniak fartuszek z merlove z przyssawkami ? Myślę jeszcze o macie na podłogę? Któraś używa i może polecić?
A krzesełko kupię antilopa i jakoś udekoruje tymi bajeramiTajka lubi tę wiadomość
-
My mamy twishake. Polecam matę, tylko zwróćcie uwagę czy kupujecie duża czy mini, bo ja kupiłam najpierw duża i ona jest przeznaczona na stół 🙈 później dokupiłam mini dedykowaną do krzesełek 👍 do niej mamy talerzyk, talerzyk trójdzielny i miseczkę i te też polecam 👍 wielorazowe tubki też są spoko, można do nich przelać jogurt, własny mus lub po prostu słoik 😅 natomiast nie bardzo polecam sztućce plastikowe (są bardzo szerokie) i kubek niekapek: Olek go gryzł zamiast pić 🤦 bboxa bardzo polecamy, mamy dwa 👍 doidy na początek nauki picia też mega wygodny 👌
Tajka lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:My mamy twishake. Polecam matę, tylko zwróćcie uwagę czy kupujecie duża czy mini, bo ja kupiłam najpierw duża i ona jest przeznaczona na stół 🙈 później dokupiłam mini dedykowaną do krzesełek 👍 do niej mamy talerzyk, talerzyk trójdzielny i miseczkę i te też polecam 👍 wielorazowe tubki też są spoko, można do nich przelać jogurt, własny mus lub po prostu słoik 😅 natomiast nie bardzo polecam sztućce plastikowe (są bardzo szerokie) i kubek niekapek: Olek go gryzł zamiast pić 🤦 bboxa bardzo polecamy, mamy dwa 👍 doidy na początek nauki picia też mega wygodny 👌
O kurde A ja kupiłam dużą....Ale sprawdzałam wymiary i pasuje na antilopa....
Sztućce wzięłam metalowe A kubek ze słomka:)Lalia lubi tę wiadomość
-
Tajka, ja podobnie jak Zulu uważam,że łyżeczki i kubek/ bidon do rd są wystarczające. Tylko,że ja,jak już kilka razy pisałam naprawdę jestem minimalistką, i nie cierpię wręcz nagromadzenia przedmiotow wokół mnie których użyteczność jest bardzo krótkotrwała. Serio myślałam że dziecko spowoduje u mnie odpał w stylu "muszę koniecznie kupić jeszcze to i tamto i siamto", ale nic takiego nie nastąpiło.
Ounai, udanej imprezy:) pięknie wyglądacie z Martą!
Inaa89, super że Was wypuścili. A jak dziś mały?KarolinaMaria, Ounai lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualny