Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulaa wrote:Dziewczyny czy sprawdzała Wam się wydra do usypiania z fisher price?
Chciałabym kupić ją Juliankowi jako prezent od starszych braci i zastanawiam się czy faktycznie pomaga wyciszyć się takiemu maluszkowi?Ulaa lubi tę wiadomość
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Aneta, te nianie są wysyłane z magazynu w PL kurierem, ja miałam u siebie dzień po zamówieniu.
251,81 zł 22%OFF | Bezprzewodowa elektroniczna niania 3,2'', z kolorowym wyświetlaczem o wysokiej rozdzielczości, monitoring, z noktowizorem, do obserwacji dziecka
https://a.aliexpress.com/_uiLqLMAnnia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
SzalonaOna wrote:Ulcia jak Julianek? Kiedy wychodzi?
Ma lekką nietolerancję laktozy, przez to brzydkie kupki miał i stał z wagą. Ale teraz dostaje przed karmieniem moim mlekiem krople delicol i dodatkowo mm bez laktozy i jest o niebo lepiej.
Lekarze mówią, że to chwilowy problem spowodowany lekami sedacyjnymi i antybiotykiem i że powinno mu samo przejść za kilka tygodni.
Wychodzi najprawdopodobniej w poniedziałek, tzn tak, jeśli sami lekarze będą dalej zwlekali z wypisem, to my sami jako rodzice go wypiszemy. Leczenie już dawno się zakończyło, a trzymanie noworodka z powodu brzydkiej kupy (i znany nam jest powód tej brzydkiej kupy) nie jest dobre ani dla niego ani dla mnie.
Konsultowaliśmy się z dwoma lekarzami niezależnymi od szpitala i dwiema położnymi i podjęliśmy taką decyzję. Lekarza prowadzącego też już wczoraj poinformowałam więc powiedział, że ok, zerknie w dokumentację czy zostały wykonane wszystkie badania potrzebne do wypisu i jeśli nie, to wykonają je w weekend. Także na 99% w poniedziałek będziemy już razem w domkuSzalonaOna, Ounai, Lalia, Suszarka, Clover, Wik89, Belie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUla to wspaniale wiadomosci!
Nie wiedzialam, że tak mozna z oitn wypisac dziecko 🤔 ale dobrze, ze macie opinie niezaleznych osob. Taka rozłąka dla nikogo nie kest dobra! Trzymam kciuki żebyście w poniedzialek tulili się juz w domkuUlaa lubi tę wiadomość
-
Suszarka wrote:Aneta, te nianie są wysyłane z magazynu w PL kurierem, ja miałam u siebie dzień po zamówieniu.
251,81 zł 22%OFF | Bezprzewodowa elektroniczna niania 3,2'', z kolorowym wyświetlaczem o wysokiej rozdzielczości, monitoring, z noktowizorem, do obserwacji dziecka
https://a.aliexpress.com/_uiLqLM -
Motylku też nie byłam pewna, ale można jeśli nie ma zagrożenia życia i zdrowia dziecka to można. On teraz leży na neonatologii, nawet pulsoksymetr mu ściągnęli 🤦♀️
W tej sytuacji uważam, że już czas opuścić ten lokal i zainstalować małego w domku 😉SzalonaOna, KarolinaMaria, Lalia, Suszarka, Clover lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlaa wrote:Motylku też nie byłam pewna, ale można jeśli nie ma zagrożenia życia i zdrowia dziecka to można. On teraz leży na neonatologii, nawet pulsoksymetr mu ściągnęli 🤦♀️
W tej sytuacji uważam, że już czas opuścić ten lokal i zainstalować małego w domku 😉 -
SzalonaOna wrote:A no to pewnie! A nie mogli juz w weekend go wypisac? Czy to musi byc prowadzacy?
Musi być prowadzący niestety 😔
Tutaj ten dyżurny jest o kant dupy rozbić dosłownie, taki gbur, że nawet nie chce się do niego podchodzić i zapytać o cokolwiek -
nick nieaktualnyUlaa wrote:Musi być prowadzący niestety 😔
Tutaj ten dyżurny jest o kant dupy rozbić dosłownie, taki gbur, że nawet nie chce się do niego podchodzić i zapytać o cokolwiek
Natomiaat prowadzaca - kobieta do rany przyloz 💖 nilt noe wprowadzal takiego spokoju jak ona. Ona wierzyla od poczatku w moja niunie... Dlatego w piatek rano schodzila z dyzuru i zostawila juz wypelniona ksiazeczke do wypisu. Takze na obchodzie nie mieli nic do powiedzenia 🤣
Trzymam mocne kciuki za poniedzialek!Ulaa lubi tę wiadomość