Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Suszarko, hahahaha 🤣 Ja jeszcze widziałam to:
Mój mąż ma teraz taką fryzurę, że boki ma krótkie, a górę może sobie nawet gumką związać. Wczoraj ma imprezę sobie je ułożył do tyłu, ale jak poszedł spać to wszystko mu się na boki posypało. No i wyszła z tego fryzura Marka Mostowiaka 😂
Herbatko, właśnie nic się nie działo przez tą niestrawność 🤣 Ale dzisiaj chyba mu powiem, żeby znowu się tak uczesał 🤣😈Suszarka, ZielonaHerbata, dmg111, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Ounai naprawdę wyglądasz jak nastolatka 😯 a Martusia prześliczna 😊 jaki teraz nosi rozmiar ubranek?
A tak z ciekawości... Co podawałaś jej w Turcji do jedzenia? Normalnie ich jedzenie?12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ewa88 wrote:Ounai naprawdę wyglądasz jak nastolatka 😯 a Martusia prześliczna 😊 jaki teraz nosi rozmiar ubranek?
A tak z ciekawości... Co podawałaś jej w Turcji do jedzenia? Normalnie ich jedzenie?
Nosi rozmiar 80 -
Ounai wrote:Tak, Marta jadła to co my. Najczęściej gotowane jajko, pancakes, pomidory, zielone ogórki, frytki, pizzę, omleta, puree ziemniaczane, arbuza, gruszkę, pieczywo.
Nosi rozmiar 80
I nic jej nie było?? Pytam, bo wiele osób ze względu na inną florę bakteryjną odradza podróże z małymi dziećmi do Egiptu, Turcji itp. Podobno niektórzy nawet biorą swoje jedzenie i słoiki dla dziecka na cały wyjazd 🤔🤔12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ewa88 wrote:I nic jej nie było?? Pytam, bo wiele osób ze względu na inną florę bakteryjną odradza podróże z małymi dziećmi do Egiptu, Turcji itp. Podobno niektórzy nawet biorą swoje jedzenie i słoiki dla dziecka na cały wyjazd 🤔🤔
Ewa88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jaki u Was jest czas między kolacją a karmieniem na noc (niezależnie czy kp czy mm)?
-
Lalia wrote:Dziewczyny, jaki u Was jest czas między kolacją a karmieniem na noc (niezależnie czy kp czy mm)?
U nas kolacja ok 19, kąpiel przed 20, o 20:15 kp i śpi 20:30.Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai
wszystkiego dobrego dla Martusi, ślicznie wyglądałyście! 🎈🎉Ounai lubi tę wiadomość
[/url]
Motylku
zdrowia dla Twoich dzieci i dużo sił dla Ciebie na ten tydzień!😚SzalonaOna lubi tę wiadomość
[/url]
Lalia, u nas kolację je ok 19:30-20, potem 20:45 kąpiel i po 21 kp i idzie spać.
My wczoraj wróciliśmy z urlopu. Dzisiaj noc straszna, nie chciał spać w łóżeczku od 2, strasznie chciał się przytulić do mnie, co się odsunęłam to płacz. A na wyjeździe tak dobrze spał, przesypiał całe noce 😳
Kic, jak wam idzie remont mieszkania? Zbliża się ku końcowi?🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2021, 08:02
Lalia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Zulugula wrote:Pamiętacie moje żale poporodowe, że nie znam przyczyny cc? No to właśnie doczytałam w bazgrołach w książeczce zdrowia ułożenie potylicowe tylne..
Jadę z Tomkiem do lekarza, ten kaszel caly czas jest, pewnie dostaniemy antybiotykMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Hej 😊
U nas z choróbska został tylko lekki katar. Po temp ani śladu, ale niestety w wyniku osłabienia organizmu in tego antybiotyki Tymek dostał w całej jamie ustnej plesniawek 😒 widzę że go to boli, niechxe za dużo jeść ani pić. Ale już dzwoniłam do przychodni i wystawili receptę na nystatyne wiec zaraz pędzę do apteki i będziemy smarować. Oby szybko znikły bo to nic fajnego...
Jedynym plusem całej choroby ale naprawdę mega plus to zasypianie Tymka. Kiedy widzę że jest zmęczony i chce spać kładę go sobie ja albo mąż na cycach na Brzuszku i 2 min Tymek śpi 😁 odkładamy po 5min do łóżeczka I już pięknie śpi 😊 jak miał temp to tak się nauczył bo musieliśmy tulic w twn sposób cały czas i tak mu zostało. To jest ekspresowe usypianie i mam nadziehe że tak pozostanie narazie 😁Lalia, Ounai, Ania81 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰