Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kic, czy nasza DMG jest jakimś projektantem? 😁 Nasz czeka remont łazienki w przyszłym roku!
Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
-
O tak! Kurze łapki to też moja zmora 🐔
Ja mam dziś wizytę u ortopedy z bolącym kolanem 😂 czekałam na NFZ 2 miesiące, kolano już przestało boleć, ale mam wynik USG z luxmedu, że coś się tam dzieje ;/ może zabrzmi to dziwnie, ale dla mnie to wyjście to też jak Zanzibar'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Zulugula wrote:Dobry Tymek😂
A ja akurat będę rozumiec, bo uczę się od 2lat z przerwą na poród😁 i wychowanie synka. Ale wracam od października -
Annia wrote:Anetko, dzisiaj będę robić Dermapen, początek serii. Też doradziła mi doktor zrobić laser na naczynka na policzkach póki są drobne. Na razie tyle wystarczy.
Ja już fantazjowałam o tej wizycie pod koniec kp. 🤣
Zulu, przegapiłam coś i Tomuś znowu ma infekcje? -
Ja ostatnio byłam w szoku jak młody bawił się na podlodze i policzył do 10 po angielsku przy czym ja go nie uczyłam jeszcze ale ogląda czasem angielskie bajki więc pewnie stąd załapałDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
nick nieaktualnyOunai wrote:My z mężem pracujemy w języku angielskim a nie zaczailismy. Te pierwsze słowa są bardzo niewyraźne. Tymek np mówił "janioł". To bylo po angielsku. Stawiam piwo zero tej która mi powie co to za angielskie słowa
Może oglądał Monikę z przyjaciół przy okazjiOna często tam wręczy wykrzykiwała I know
Podobne fonetycznie do janioł :d
Zulugula, Iryska, Suszarka, dmg111, Lalia, kar_oliv, Clover lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:W sumie to i po polsku pierwsze słowa ciężko zrozumieć 😄
Lalia, Clover, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnia wrote:Cieszę się, że Ci ulżyło. :* To najważniejsze.
Miłego dnia dziewczyny!
Dużo zdrowia dla chorujących maluchów. Inaa jak Tymek? Motylku jak twój szpitalik - Kornelka i Matyldzia? Emdar a jak Ty się czujesz? Mam nadzieję, że nie pominęłam żadnego chorego malucha.
Suszarko jak twoje samopoczucie? Nudności bardzo męczą?
U nas atak zębów, noce są KOSZMARNE. A najgorsze jest to, że jak te 2 wyjdą co teraz idą to pewnie zaczną iść kolejne zęby.
Ja mam dzisiaj Zanzibar w gabinecie medecyny estetycznej.
Dziś lepiej im zdecydowanie. Ale pediatra dzis Matyldy nie przyjmie, dopiero jutro o 15... Takze trzymajcie kciuki.
Kornelka kaszel ma tylko okropny, ale dajemy rade 👏 -
nick nieaktualnyOunai - kciuki za początek zlobka! Będzie dobrze
Zulu - dobrze ze się cieszysz ze zlobka, to już połowa sukcesui dawaj z tymi kroplami, u mnie od razu widzę poprawę u Matyldy ✌️
Kic - czekamy na fotki pięknego wnętrza 🤩
Dmg - Ty projektujesz?! Ja nic nie wiem o tym?! 🤣
Annia - udanego zanzi! Ja dopiero w piątek na pazury lecę
KarolinaMaria - spokojnie, dla mnie wyjście do Zabki to zanzi 🏖️🤣
Martt - co u was?
Ulcia - jak Julianek? Wychodzicie?
Anetka - trzymam kciuki, żeby Nasza Polcia dobrze się czuła 💖dmg111, KarolinaMaria, Annia lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:To się robi jednokrotnie czy zabieg się powtarza? Dasz znać jak efekty?
Sama jestem bardzo ciekawa efektów.
Ounai ja też obstawiałam, ze to bylo "I know".Ounai lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anniu, dziękuję że pytasz. Czuję się całkiem nieźle, mdłości mam głównie po kiepskich nocach. Staram się też nie wychodzić sama, bo często robi mi się słabo. Cieszę się że jest lepiej niż w ciąży z Igą, nie dałabym rady ogarniać jej i domu w takim stanie. Tym razem hormony bardziej dojeżdżają moją psychikę, płaczę bardzo często o jakieś bzdury. Ale to w sumie niewielki problem
miłego Zanzi!
Zulu, jakie kropelki Wam zapisał lekarz? Coś na receptę? Idze już przechodzi zdecydowanie, tylko katar został i to taka końcówka, ale nadal jest to upierdliwe 🙈
Pcosik, kocham Przyjaciół, a w Monice widzę niebezpiecznie dużo swoich cech 😂 dawno nie oglądałam wszystkich odcinków po kolei, będę musiała sobie odświeżyć 😁
Ladyo, gratulacje dla Amelki! Wcześnie opanowała obroty, sprytna z niej dziewczynka 💓
Robiłam dzisiaj Idze pierwszy raz te placuszki z kaszy manny. Nie dawałam daktyli, bo nie miałam, a rodzynek nie lubię. W każdym razie smakowały nam obu, zostało mi trochę ciasta to schowałam do lodówki i będzie na jutro. Dzięki za polecajkę 😁 ku mojemu zdziwieniu ona chyba woli jeść kawałki niż papki.Lalia, Ladyo lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Zulugula wrote:Suszarko mamy krople dicortineff, na receptę one są . Te drugie to po prostu nasivin. Oby Idze i katar szybko przeszedł.
Widzisz, Iga to dziewczyna blw 😁 -
Zeszły tydzień wg nie wychodziliśmy z domu przez temp, no oprócz lekarza. Wiec dziś piękna pogoda i 3 godz spędziliśmy na spacerku. Teraz tymek od godz ma drzemke.
Obiad częściowo został mi od wczoraj, mąż robił zraziki ale więcej sztuk więc mam na dziś. Dorobię kluski śląskie i gotuje do tego kapustkę kiszona.
Na 16.30 na zebranie do przedszkola a na 19 na spotkanie do kościoła że starszym synem bo zaczynają przygotowania do bierzmowania.Lalia, Ounai, Suszarka, SzalonaOna, emdar, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Annia wrote:Anetko, dzisiaj będę robić Dermapen, początek serii. Też doradziła mi doktor zrobić laser na naczynka na policzkach póki są drobne. Na razie tyle wystarczy.
Ja już fantazjowałam o tej wizycie pod koniec kp. 🤣
Zulu, przegapiłam coś i Tomuś znowu ma infekcje?
Efekty mega!Annia lubi tę wiadomość