X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2021, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa88 wrote:
    Zulu a nasivin ile możesz stosować?
    My mamy nasivin baby i mówili max 5-7 dni

Ewa88 lubi tę wiadomość

• kic83 Autorytet

Wysłany: 13 września 2021, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wik89 wrote:
    Warszawianki, ktora chetna na spacer w tygodniu?😀 w weekendy nas nie ma :/

Ja mogę :)

Wik89, emdar lubią tę wiadomość

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 13 września 2021, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasivin max 5 dni

SzalonaOna lubi tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 13 września 2021, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie robiliśmy dużo przeróbek, ale te które robiliśmy to też sami podejmowaliśmy decyzję, z tym, że u nas to ja akurat decydowałam ile potrzebujemy jakich kontaktów, gdzie będą źródła światła, ile ich potrzebujemy i doglądała ekipy, bo mój mąż by im połowę odpuścił.

Wik89, Lalia, Suszarka, emdar, Clover lubią tę wiadomość

age.png

age.png
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 13 września 2021, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po pierwszym dniu adaptacji i po konsultacji z Panią podjęliśmy decyzję, że jutro już ją zostawię na godzinę. Marta mimo że płacze na widok obcych nawet pozwoliła na sekundę się przytulić. Tak, że Pani jest super. A dopiero jutro podejmiemy decyzję co dalej.

Wik89, Iryska, Annia, Lalia, Suszarka, Ewa88 , emdar, SzalonaOna, Ania81, Clover lubią tę wiadomość

age.png

age.png
  • Inaa89 Autorytet

Wysłany: 13 września 2021, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tajka wrote:
    Herbatko, bobatha też mamy kilka ćwiczeń, a jedno vojty ,no ale nie wiem właśnie co z tym vojty,mam mieszane uczucia ....Tylko tu czas chyba nie da, bo vojty mamy na obręcz barkową akurat , a nie na obroty
    Ale mam właśnie bardzo mieszane uczucia :( nie chce jej tak męczyć...
    Tajka my mieliśmy vojte i bobatha, z vojty zrezygnowaliśmy. Zostaliśmy przy samym bobath i pomógł na wzmożone napięcie, asymetrie, słaby brzuszek. Naprawdę Tymek jest wczesniakiem z 32tyg i to namw zupełności pomogło.

02.06 13 dpo II
    03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
    06.06 17 dpo beta 700
    28+6 1496g <3
    17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰

f2wlanliic1wg5qa.png
  • Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 13 września 2021, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZielonaHerbata wrote:
    Kocham dermapen 😍 robie od 3 lat. Najpierw cała seria 5 zabiegów A później jeden przypominający. I później znowu od nowa.
    Efekty mega!
    Polecasz jakiś salon we Wrocławiu gdzie warto zrobić?

8cs 👶💚
    Córeczka ur. 30.11.2020r 20:50
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 13 września 2021, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai, fajnie ze tak adaptacja dobrze dzis poszla!

Kicku, dzieki za odpowiedz!!! No tak, jeszcze negocjujemy warunki, ale najprawdopodobniej kupimy z mieszkanie z rynku wtornego. Bedzie duzy remont. Szukam dobrej ekipy 😀

Lalia, kic83, Suszarka, Inaa89, emdar, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Annia Autorytet

Wysłany: 13 września 2021, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tajka, ja też byłam dwa razy na Vojcie i od razu zmieniłam na Bobatha.

ZielonaHerbata mam nadzieje, ze bede tak samo zadowolona jak Ty! Bo ból był konkretny! To nie był Zanzibar ani Bali, tylko jak wyjazd na Kamczatkę. 🥺 Nastepny za miesiac i pozniej zaczniemy przeplatać z laserem. Czy któraś z Was dziewczyny robiła sobie depilację laserowa? Jakieś wrażenia?

Ounai, fajnie, ze Marta sie odnalazla.

Irysko a ty na razie zostajesz z Michalkiem w domu?

ZielonaHerbata lubi tę wiadomość

Mikołaj 💗 07.09.2020
    Adam 💗28.05.2023
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 13 września 2021, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annia, czy się odnajdzie to się okaże jutro. Ale powiedziałam Pani, że wiem doskonale, że będzie płakać, tylko wiadomo, najważniejsze, żeby ten płacz trwał 10 min a nie 4h. Myślę, że jutro jej będzie dużo trudniej, bo ona nie lubi hałasu. Ale też Pani mówi, że dobry czas wybraliśmy bo tylko ona jest nowa i dzieci zaczęły chorować więc jest ich mniej.

age.png

age.png
  • ZielonaHerbata Autorytet

Wysłany: 13 września 2021, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet.kaa wrote:
    Polecasz jakiś salon we Wrocławiu gdzie warto zrobić?

Ja robiłam na ul.Czystej obok renomy w salonie DermaCare u Pani Karoliny. Ona się później przeniosła do Beauty Derm na Zapolskiej ale już później tam nie chodziłam bo to dla mnie zdecydowanie za daleko a szkoda bo fajna babka z Niej i zawsze zrobiła dodatkowo coś ekstra za Free 😁😁
    Później robiłam w klinice Zlotiniki.
    W ciąży nie robiłam i w sumie muszę się dowiedzieć jak to jest przy KP. Bo z chęcią bym znowu zrobiła, tym bardziej , że jesień to idealny czas na takie zabiegi.

Anet.kaa lubi tę wiadomość

klz9df9hix7ly771.png

Wysłany: 13 września 2021, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annia wrote:
    Tajka, ja też byłam dwa razy na Vojcie i od razu zmieniłam na Bobatha.

ZielonaHerbata mam nadzieje, ze bede tak samo zadowolona jak Ty! Bo ból był konkretny! To nie był Zanzibar ani Bali, tylko jak wyjazd na Kamczatkę. 🥺 Nastepny za miesiac i pozniej zaczniemy przeplatać z laserem. Czy któraś z Was dziewczyny robiła sobie depilację laserowa? Jakieś wrażenia?

Ounai, fajnie, ze Marta sie odnalazla.

Irysko a ty na razie zostajesz z Michalkiem w domu?

Oj tak ból jest solidny 😁 ja to zawsze szłam z lekkim stresem na ten zabieg bo wiedziałam, że super relaks to to nie będzie 😅A najgorzej jak mialam robione chwilę przed okresem. Ooo to wtedy to był ogień 🔥🔥
    Myślę, że będziesz zadowolona. Ja taki mega efekt najbardziej widzialam jakos dwa miesiece po zakonczeniu całej serii i utrzymywał się bardzo długo.

klz9df9hix7ly771.png
  • kic83 Autorytet

Wysłany: 13 września 2021, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wik89 wrote:
    Ounai, fajnie ze tak adaptacja dobrze dzis poszla!

Kicku, dzieki za odpowiedz!!! No tak, jeszcze negocjujemy warunki, ale najprawdopodobniej kupimy z mieszkanie z rynku wtornego. Bedzie duzy remont. Szukam dobrej ekipy 😀

Aa super, zdradź coś więcej :)
    To tak jak my rynek wtórny.
    My mamy Zumax, wygooglaj ich sobie.
    Mój Mąż wziął wycenę od 10 firm i ta wyszła z materiałami najkorzystniej.

Wik89, Lalia, emdar lubią tę wiadomość

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
  • Ewa88 Autorytet

Wysłany: 13 września 2021, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wik89 wrote:
    Nasivin max 5 dni

Właśnie też nam tak pediatra mówił 🤔

Wik89, SzalonaOna lubią tę wiadomość

12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
    11.2024 staramy się o rodzeństwo
  • Annia Autorytet

Wysłany: 13 września 2021, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZielonaHerbata wrote:
    Oj tak ból jest solidny 😁 ja to zawsze szłam z lekkim stresem na ten zabieg bo wiedziałam, że super relaks to to nie będzie 😅A najgorzej jak mialam robione chwilę przed okresem. Ooo to wtedy to był ogień 🔥🔥
    Myślę, że będziesz zadowolona. Ja taki mega efekt najbardziej widzialam jakos dwa miesiece po zakonczeniu całej serii i utrzymywał się bardzo długo.
    A co ile robiłaś taki zabieg podtrzymujacy? Robiłaś cos jeszcze oprócz dermapen? Tam gdzie ja robię to kp mają podane jako przeciwwskazanie bezwzgledne. :(

Mikołaj 💗 07.09.2020
    Adam 💗28.05.2023
  • Ewa88 Autorytet

Wysłany: 13 września 2021, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zainteresowalyscie mnie tym dermapenem 🤔 sama chodzę na mezoterapię mikroiglową i przy takich zabiegach można brać sobie znieczulenie miejscowe, naprawdę pomaga 😉

Annia lubi tę wiadomość

12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
    11.2024 staramy się o rodzeństwo
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 13 września 2021, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicku, dziękuję za namiar! No to będziemy sprawdzać ich ofertę :) Jeszcze nie chce się rozpisywać i nastawiać, bo negocjujemy, także różnie może być. Ale nawet jeśli nie to, to pewnie wkrótce się na inne zdecydujemy. Budynek przedwojenny, także grubsza sprawa :P

kic83 lubi tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 13 września 2021, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to mój mąż i ja schudliśmy przez wakacje tak, że jakiś plus tego, że nie mieliśmy kiedy usiąść 😂

Mój mąż też schudł od początku współpracy z dietetykiem 5kg, czyli 1/5 drogi do celu osiągnął. Jestem z niego ogromnie dumna!

Lalia, Annia, emdar, SzalonaOna, Suszarka, Zulugula, Wik89, Ladyo, Clover lubią tę wiadomość

age.png

age.png

Wysłany: 13 września 2021, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annia wrote:
    A co ile robiłaś taki zabieg podtrzymujacy? Robiłaś cos jeszcze oprócz dermapen? Tam gdzie ja robię to kp mają podane jako przeciwwskazanie bezwzgledne. :(
    Ja robiłam serię 5 i za pół roku jeden przypominający. W między czasie robiłam oczyszczanie wodorowe, latem oksybrazje. I później znowu robiłam serię.
    Po dermapenie lepiej wchłaniaja się różne specyfiki więc fajnie ogarnąć sobie jakieś dobre serum ;)

I ogólnie dużo wcześniej z jakieś 6 lat temu mocno katowalam skórę kwasami i nie wiem czy moja skóra zle działa na kwasy, czy co ale nigdy nie byłam zadowolona z efektów. A miałam różne kombinacje. Dopiero wlasnie po dermapenie widziałam faktyczne efekty.

klz9df9hix7ly771.png
  • Annia Autorytet

Wysłany: 13 września 2021, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZielonaHerbata wrote:
    Ja robiłam serię 5 i za pół roku jeden przypominający. W między czasie robiłam oczyszczanie wodorowe, latem oksybrazje. I później znowu robiłam serię.
    Po dermapenie lepiej wchłaniaja się różne specyfiki więc fajnie ogarnąć sobie jakieś dobre serum ;)

I ogólnie dużo wcześniej z jakieś 6 lat temu mocno katowalam skórę kwasami i nie wiem czy moja skóra zle działa na kwasy, czy co ale nigdy nie byłam zadowolona z efektów. A miałam różne kombinacje. Dopiero wlasnie po dermapenie widziałam faktyczne efekty.
    A mogę zapytać ile masz lat? :) Tak, temat kremów i serum mam ogarniety, dzieki! Ja właściwie nigdy nic nie robiłam na twarz i szyję więc to mój debiut. :D

Ounai, gratki dla Was! :)

Ounai lubi tę wiadomość

Mikołaj 💗 07.09.2020
    Adam 💗28.05.2023
‹‹ 4125 4126 4127 4128 4129 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ