Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wik89 wrote:Warszawianki, ktora chetna na spacer w tygodniu?😀 w weekendy nas nie ma
Ja mogęWik89, emdar lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
My nie robiliśmy dużo przeróbek, ale te które robiliśmy to też sami podejmowaliśmy decyzję, z tym, że u nas to ja akurat decydowałam ile potrzebujemy jakich kontaktów, gdzie będą źródła światła, ile ich potrzebujemy i doglądała ekipy, bo mój mąż by im połowę odpuścił.
Wik89, Lalia, Suszarka, emdar, Clover lubią tę wiadomość
-
My po pierwszym dniu adaptacji i po konsultacji z Panią podjęliśmy decyzję, że jutro już ją zostawię na godzinę. Marta mimo że płacze na widok obcych nawet pozwoliła na sekundę się przytulić. Tak, że Pani jest super. A dopiero jutro podejmiemy decyzję co dalej.
Wik89, Iryska, Annia, Lalia, Suszarka, Ewa88 , emdar, SzalonaOna, Ania81, Clover lubią tę wiadomość
-
Tajka wrote:Herbatko, bobatha też mamy kilka ćwiczeń, a jedno vojty ,no ale nie wiem właśnie co z tym vojty,mam mieszane uczucia ....Tylko tu czas chyba nie da, bo vojty mamy na obręcz barkową akurat , a nie na obroty
Ale mam właśnie bardzo mieszane uczucianie chce jej tak męczyć...
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
ZielonaHerbata wrote:Kocham dermapen 😍 robie od 3 lat. Najpierw cała seria 5 zabiegów A później jeden przypominający. I później znowu od nowa.
Efekty mega! -
Ounai, fajnie ze tak adaptacja dobrze dzis poszla!
Kicku, dzieki za odpowiedz!!! No tak, jeszcze negocjujemy warunki, ale najprawdopodobniej kupimy z mieszkanie z rynku wtornego. Bedzie duzy remont. Szukam dobrej ekipy 😀Lalia, kic83, Suszarka, Inaa89, emdar, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Tajka, ja też byłam dwa razy na Vojcie i od razu zmieniłam na Bobatha.
ZielonaHerbata mam nadzieje, ze bede tak samo zadowolona jak Ty! Bo ból był konkretny! To nie był Zanzibar ani Bali, tylko jak wyjazd na Kamczatkę. 🥺 Nastepny za miesiac i pozniej zaczniemy przeplatać z laserem. Czy któraś z Was dziewczyny robiła sobie depilację laserowa? Jakieś wrażenia?
Ounai, fajnie, ze Marta sie odnalazla.
Irysko a ty na razie zostajesz z Michalkiem w domu?ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, czy się odnajdzie to się okaże jutro. Ale powiedziałam Pani, że wiem doskonale, że będzie płakać, tylko wiadomo, najważniejsze, żeby ten płacz trwał 10 min a nie 4h. Myślę, że jutro jej będzie dużo trudniej, bo ona nie lubi hałasu. Ale też Pani mówi, że dobry czas wybraliśmy bo tylko ona jest nowa i dzieci zaczęły chorować więc jest ich mniej.
-
Anet.kaa wrote:Polecasz jakiś salon we Wrocławiu gdzie warto zrobić?
Ja robiłam na ul.Czystej obok renomy w salonie DermaCare u Pani Karoliny. Ona się później przeniosła do Beauty Derm na Zapolskiej ale już później tam nie chodziłam bo to dla mnie zdecydowanie za daleko a szkoda bo fajna babka z Niej i zawsze zrobiła dodatkowo coś ekstra za Free 😁😁
Później robiłam w klinice Zlotiniki.
W ciąży nie robiłam i w sumie muszę się dowiedzieć jak to jest przy KP. Bo z chęcią bym znowu zrobiła, tym bardziej , że jesień to idealny czas na takie zabiegi.Anet.kaa lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Tajka, ja też byłam dwa razy na Vojcie i od razu zmieniłam na Bobatha.
ZielonaHerbata mam nadzieje, ze bede tak samo zadowolona jak Ty! Bo ból był konkretny! To nie był Zanzibar ani Bali, tylko jak wyjazd na Kamczatkę. 🥺 Nastepny za miesiac i pozniej zaczniemy przeplatać z laserem. Czy któraś z Was dziewczyny robiła sobie depilację laserowa? Jakieś wrażenia?
Ounai, fajnie, ze Marta sie odnalazla.
Irysko a ty na razie zostajesz z Michalkiem w domu?
Oj tak ból jest solidny 😁 ja to zawsze szłam z lekkim stresem na ten zabieg bo wiedziałam, że super relaks to to nie będzie 😅A najgorzej jak mialam robione chwilę przed okresem. Ooo to wtedy to był ogień 🔥🔥
Myślę, że będziesz zadowolona. Ja taki mega efekt najbardziej widzialam jakos dwa miesiece po zakonczeniu całej serii i utrzymywał się bardzo długo. -
Wik89 wrote:Ounai, fajnie ze tak adaptacja dobrze dzis poszla!
Kicku, dzieki za odpowiedz!!! No tak, jeszcze negocjujemy warunki, ale najprawdopodobniej kupimy z mieszkanie z rynku wtornego. Bedzie duzy remont. Szukam dobrej ekipy 😀
Aa super, zdradź coś więcej
To tak jak my rynek wtórny.
My mamy Zumax, wygooglaj ich sobie.
Mój Mąż wziął wycenę od 10 firm i ta wyszła z materiałami najkorzystniej.Wik89, Lalia, emdar lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
ZielonaHerbata wrote:Oj tak ból jest solidny 😁 ja to zawsze szłam z lekkim stresem na ten zabieg bo wiedziałam, że super relaks to to nie będzie 😅A najgorzej jak mialam robione chwilę przed okresem. Ooo to wtedy to był ogień 🔥🔥
Myślę, że będziesz zadowolona. Ja taki mega efekt najbardziej widzialam jakos dwa miesiece po zakonczeniu całej serii i utrzymywał się bardzo długo.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zainteresowalyscie mnie tym dermapenem 🤔 sama chodzę na mezoterapię mikroiglową i przy takich zabiegach można brać sobie znieczulenie miejscowe, naprawdę pomaga 😉
Annia lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Kicku, dziękuję za namiar! No to będziemy sprawdzać ich ofertę
Jeszcze nie chce się rozpisywać i nastawiać, bo negocjujemy, także różnie może być. Ale nawet jeśli nie to, to pewnie wkrótce się na inne zdecydujemy. Budynek przedwojenny, także grubsza sprawa
kic83 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
A w ogóle to mój mąż i ja schudliśmy przez wakacje tak, że jakiś plus tego, że nie mieliśmy kiedy usiąść 😂
Mój mąż też schudł od początku współpracy z dietetykiem 5kg, czyli 1/5 drogi do celu osiągnął. Jestem z niego ogromnie dumna!Lalia, Annia, emdar, SzalonaOna, Suszarka, Zulugula, Wik89, Ladyo, Clover lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:A co ile robiłaś taki zabieg podtrzymujacy? Robiłaś cos jeszcze oprócz dermapen? Tam gdzie ja robię to kp mają podane jako przeciwwskazanie bezwzgledne.
Po dermapenie lepiej wchłaniaja się różne specyfiki więc fajnie ogarnąć sobie jakieś dobre serum
I ogólnie dużo wcześniej z jakieś 6 lat temu mocno katowalam skórę kwasami i nie wiem czy moja skóra zle działa na kwasy, czy co ale nigdy nie byłam zadowolona z efektów. A miałam różne kombinacje. Dopiero wlasnie po dermapenie widziałam faktyczne efekty. -
ZielonaHerbata wrote:Ja robiłam serię 5 i za pół roku jeden przypominający. W między czasie robiłam oczyszczanie wodorowe, latem oksybrazje. I później znowu robiłam serię.
Po dermapenie lepiej wchłaniaja się różne specyfiki więc fajnie ogarnąć sobie jakieś dobre serum
I ogólnie dużo wcześniej z jakieś 6 lat temu mocno katowalam skórę kwasami i nie wiem czy moja skóra zle działa na kwasy, czy co ale nigdy nie byłam zadowolona z efektów. A miałam różne kombinacje. Dopiero wlasnie po dermapenie widziałam faktyczne efekty.Tak, temat kremów i serum mam ogarniety, dzieki! Ja właściwie nigdy nic nie robiłam na twarz i szyję więc to mój debiut.
Ounai, gratki dla Was!Ounai lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023