Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Maminka, pisałaś o zmęczeniu, ja też od kilku dni czuję się jakby ktoś spuścił ze mnie powietrze. Może to przesilenie jesienne?
Co do 'bałaganu' to chyba u każdej z nas tak to wygląda. Jak mam zbierać zabawki przed włączeniem odkurzacza to mnie coś bierze 🤣Nowastaraczka, Wik89 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Gagatka wrote:Dla mnie pl Wilsona to drugi koniec swiata, ale moge podjechac
taka godzina 12.30 dla mnie bardzo spoko
Dla mnie drugi koniec świata i nie dam rady,bo zanim do Was dojadę to zamkną mnie w wariatkowie, on przez 40 minut będzie mi się darł w aucieCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ula
super, że już jesteście wszyscy razem!
Julek witaj w domku, dużo zdrówka!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Inaa, ale Tymek to już poważny chłopiec 💙 cudny ma uśmiech 💙
Emdar, tak myślałam, że pod pościelą to co najmniej 2-2,5 latek 👍
Enigva, widziałam Wasze DIY i moim zdaniem wygląda super 😁 -
Piękna Matylda 😍
Fajna stylówa!KarolinaMaria lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Malwi i Matyldzia to nasze misski na forum! W ogóle wszystkie nasze OFendowe dziewczynki sa urocze! KarolinaMaria jak ta rehabilitacja na NFZ? Dobrzy terapeuci?
Ulaaa bardzo się cieszę, ze Julianek jest już z Wami.
Tymek co za uśmiech!
Dziewczyny wiadomo o co chodzi, właściciel chciał opóźnić termin przekazania mieszkania o dodatkowe pół roku na co my się nie zgodzilismy, bo i tak ustaliliśmy niemal roczny czas oczekiwania. Biuro nieruchomości też jest wściekłe.Chyba po takich akcjach zaczniemy rozgladać się za czymś od dewelopera...
Ewa88 co do kosmetykow: lubie serum z witamina C Neauvia albo z PhDoctor, cala serie PhysioLift z Avene (ale uwaga krem na noc zawiera retonoidy!), krem z witamina C z Neauvia bodajże C routine sie nazywa, demakijaz plyn micelarny z Biodermy i do mycia piankakrem z Cerave albo taki olejek z Medik8. Ale powiem szczerze, że nie mam złotego Graala kosmetykowego...KarolinaMaria, Ewa88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
kic83 wrote:O nieeeee!
A nie wplaciliśie zadatku?
Edit nas tak załatwił właściciel poprzedniego mieszkania, które chcieliśmy kupić w Wilanowie, poprostu ktoś przyszedł, wyjął gotówkę,nie targował się i mu je sprzedał, podpisali jakiś świstek i po jabłkach.
Z perspektywy czasu bardzo się cieszymy, że jednak nie kupiliśmy tamtego mieszkania, bo to nowe na Mokotowie jest o wiele lepsze.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, fizjo na NFZ jest fajna, pracuje bobathem, ale tam zajęcia trwają tylko 20 minut w tygodniu. Nadal chodzimy prywatnie, a od października ruszamy z zajęciami z wczesnego wspomagania rozwoju. Ciężko było znaleźć placówkę realizującą WWR dla takich małych dzieci. Udało się w Gliwicach, patrzyłam na ich stronie, że mają całkiem przystojnego terapeutę od bobatha 😌Chyba zaczynają mi pracować jajniki 😂 i dobrze, bo to niskie libido przy kp to drama...
Jeśli chodzi o mieszkanie, to po co się tak wcześnie ogłaszali? 🙄Annia, Zulugula lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Annia, fizjo na NFZ jest fajna, pracuje bobathem, ale tam zajęcia trwają tylko 20 minut w tygodniu. Nadal chodzimy prywatnie, a od października ruszamy z zajęciami z wczesnego wspomagania rozwoju. Ciężko było znaleźć placówkę realizującą WWR dla takich małych dzieci. Udało się w Gliwicach, patrzyłam na ich stronie, że mają całkiem przystojnego terapeutę od bobatha 😌Chyba zaczynają mi pracować jajniki 😂 i dobrze, bo to niskie libido przy kp to drama...
Jeśli chodzi o mieszkanie, to po co się tak wcześnie ogłaszali? 🙄
Wlaśnie nikt nie wie po co tak wcześnie wystawiali, ani biuro, ani my.
Wik89, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Lalia wrote:
Enigva, widziałam Wasze DIY i moim zdaniem wygląda super 😁
Zaden ochraniacz tak wysoko by nie dal rady a jak zainwestowałbym wysoko to by zerwała 😅 dziadyga przez sen w wysokim podporze staje i sie przewala na bok 🙈🔸28 lat
A mialam wlasnie pytać czy to jeczenie w aucie i wozku przechodzi z czasem... 😖Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2021, 16:12
-
Suszarka wrote:Lalia, jeśli się boisz o bezpieczeństwo Olka, to możesz założyć ochraniacz troszeczkę nad materacem. Wtedy nawet jak się do niego "przytuli" to nosek będzie miał uwolniony
Pola i tak w łóżeczku nie śpiale Lalia nie martw się myślę że nasze dzieci juz są na tyle duze że się nie uduszą od ochraniacza
Lalia lubi tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Maminka, pisałaś o zmęczeniu, ja też od kilku dni czuję się jakby ktoś spuścił ze mnie powietrze. Może to przesilenie jesienne?
Co do 'bałaganu' to chyba u każdej z nas tak to wygląda. Jak mam zbierać zabawki przed włączeniem odkurzacza to mnie coś bierze 🤣śpie po 8 h a po południu czuje się wypompowana.
Matylda cudo! Śliczna dziewczynka! I nie wygląda jak Polka na swoją wagę. Ile ma cm? -
Ula super że Julianek już w domu 😘
Aniu dzięki za listę kosmetyków, lubię poczytać o kosmetykach których ktoś używa, a ja w ogóle nie znam😉
Lalia, ja jestem nawet lepsza bo zamówiłam 2 takie ochraniacze 😄 i mam je rozłożone dookoła łóżeczka. U nas też młoda wali głową o szczebelki, wkłada ręce i nogi pomiędzy nie, przez co, co chwilę się wybudzała... Musiałam kupić aż 2, bo ona w nocy przybiera różne pozycje i nawet zmienia strony. Też trochę się martwilam, ale widzę już od jakiegoś czasu że nawet jak leży na brzuchu to przekręca tak głowę, żeby mogła oddychać, tak samo jak przybliża się do ochraniacza, też się tak układa żeby mogła oddychać..
Lalia, Annia lubią tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Nowastaraczka wrote:A mialam wlasnie pytać czy to jeczenie w aucie i wozku przechodzi z czasem... 😖
Przechodzi, bo Wiki teraz jak wsiada do auta to z marszu w nim zasypia
Tak samo jak zasypianie samodzielne w łóżeczku, też z czasem samo przychodzi.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność