Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Inaa89 wrote:A możesz powiedzieć jaki masz ten m parowy? I jak to jest z myciem podłóg takim mopem? Nigdy się nie orientowałam?
Ja kupiłam za radą mamy mop transa bo ma dlugi kabel. Jest z takiego raczej szajskiego plastiku, ale cena robi swoje.
Zobacz ofertę:
https://allegro.pl/oferta/mop-parowy-12-koncowek-2000w-transa-electronics-10220927160?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr&utm_campaign=85c3ddf9-42b3-45a2-9a34-356f298cbdd2
Dobrałam jeszcze dodatkowo wiecej tych nakładek materiałowy hahaha bo w zestawie była chyba jedna albo dwie.Iryska, Clover, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Kic, Wik, Gagatko, a spacer powiedzmy koło 12:30 ale nie jak wcześniej się umawiałyśmy w Łazienkach a np. w parku Żeromskiego przy Placu Wilsona? Ja bym wtedy odebrała małego chwilę po 12:00 i bym tam podeszła? On by mi akurat w wózku usnął. Dajcie znać co myślicie:)
U nas akcja adaptacja dalej średnio😒😒😒42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Witam się po wczasach.
3 pranie wstawione rosół się robi m, Staszko śpi wiec mam chwile na czytanie;)
Dzisiaj mieliśmy pierwszy dzień w żłobku, długo się wahałam czy nie przelozyc, bo Stanleyowi albo idą zęby albo przewiało go od klimy w samolocie i lecą mu od wczoraj świece z nosa 😭 Dzwoniłam do żłobka i mówili ze jak nie gorączkuje to mamy przyjść.
Pojechaliśmy na 9:30, już z okien słyszałam płacz dzieci 😢 miałam ochotę odwrócić się na pięcie i uciekać w druga stronę.l 😳
No ale nic weszliśmy, ciocia przejęła Stasia, zdążyłam tylko powiedzieć papa mama zaraz wróci…
Popełniłam życiowy błąd zostając pod drzwiami… maluszki tak płakały a ja tylko nasłuchiwałem płaczu Staszka i kminilam co ze mnie za matka ze go oddałam 🤦♀️😢 jedno tak się zanosiło byłam pewna ze to on… zaczęłam tez wyć i chodzić w kółko. Wyszedł po jakiś 10 minutach z Panią ciocią niewzruszony i mówiła, ze Stasiu był cały czas na rękach, dobrze zniósł jak na pierwszy raz i patrząc na mnie mówi: „ale mama chyba gorzej” i ze jutro w tym czasie mam iść na spacer 🙈
Nie spodziewałam się, ze będzie to takie ciężkie przeżycie 😞 Mam nadzieje, ze z dnia na dzień będzie łatwiej’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Dzięki Ouanai. Ja myślałam aby kupic mop parowy Vileda , tylko on nie ma żadnych końcówek dodatkowych. Też mi się wydaje że zwykłym
mopem też trzeba uważać żeby nie zalać paneli. Ogólnie panele to 1-2 razy w tygodniu powinno się myć, żeby nie zniszczyły się.
Kiniusia, może Stasio lepiej zniesie pójście do żłobka niż Ty😉
Ja wiem że Michałek nie nadaje się do żłobka póki co, widzę jak reaguje na inne dzieci i pewnie nie byłby szczęśliwy w gromadce.12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
emdar wrote:Kic, Wik, Gagatko, a spacer powiedzmy koło 12:30 ale nie jak wcześniej się umawiałyśmy w Łazienkach a np. w parku Żeromskiego przy Placu Wilsona? Ja bym wtedy odebrała małego chwilę po 12:00 i bym tam podeszła? On by mi akurat w wózku usnął. Dajcie znać co myślicie:)
U nas akcja adaptacja dalej średnio😒😒😒 -
Iryska wrote:Dzięki Ouanai. Ja myślałam aby kupic mop parowy Vileda , tylko on nie ma żadnych końcówek dodatkowych. Też mi się wydaje że zwykłym
mopem też trzeba uważać żeby nie zalać paneli. Ogólnie panele to 1-2 razy w tygodniu powinno się myć, żeby nie zniszczyły się.
Kiniusia, może Stasio lepiej zniesie pójście do żłobka niż Ty😉
Ja wiem że Michałek nie nadaje się do żłobka póki co, widzę jak reaguje na inne dzieci i pewnie nie byłby szczęśliwy w gromadce. -
kiniusia270 wrote:Witam się po wczasach.
3 pranie wstawione rosół się robi m, Staszko śpi wiec mam chwile na czytanie;)
Dzisiaj mieliśmy pierwszy dzień w żłobku, długo się wahałam czy nie przelozyc, bo Stanleyowi albo idą zęby albo przewiało go od klimy w samolocie i lecą mu od wczoraj świece z nosa 😭 Dzwoniłam do żłobka i mówili ze jak nie gorączkuje to mamy przyjść.
Pojechaliśmy na 9:30, już z okien słyszałam płacz dzieci 😢 miałam ochotę odwrócić się na pięcie i uciekać w druga stronę.l 😳
No ale nic weszliśmy, ciocia przejęła Stasia, zdążyłam tylko powiedzieć papa mama zaraz wróci…
Popełniłam życiowy błąd zostając pod drzwiami… maluszki tak płakały a ja tylko nasłuchiwałem płaczu Staszka i kminilam co ze mnie za matka ze go oddałam 🤦♀️😢 jedno tak się zanosiło byłam pewna ze to on… zaczęłam tez wyć i chodzić w kółko. Wyszedł po jakiś 10 minutach z Panią ciocią niewzruszony i mówiła, ze Stasiu był cały czas na rękach, dobrze zniósł jak na pierwszy raz i patrząc na mnie mówi: „ale mama chyba gorzej” i ze jutro w tym czasie mam iść na spacer 🙈
Nie spodziewałam się, ze będzie to takie ciężkie przeżycie 😞 Mam nadzieje, ze z dnia na dzień będzie łatwiej -
Ounai wrote:Średnio czyli jak?42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Nie cytujcie!
Zrobienie tego zdjęcia to była jakaś masakra!
DMG nie wiem jak to ogarniasz przy Waszej skomplikowanej scenografii 🤣 szacun!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2021, 07:08
Zulugula, Enigvaa, Lalia, Ewa88 , Maminka89, Suszarka, kiniusia270, Annia, Inaa89, SzalonaOna, Clover, Ania81, Gagatka, kic83, Ladyo, Nowastaraczka, Ounai, kar_oliv lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Zulugula, emdar, Maminka89, Enigvaa, Suszarka, kiniusia270, KarolinaMaria, Annia, Inaa89, Iryska, SzalonaOna, Tajka, Clover, Lalia, Ania81, Gagatka, kic83, Ewa88 , Ladyo, Nowastaraczka, Ounai, kar_oliv, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
Matylda jaką piękna modelka 😍i ten dopisek jadę na wieś 😅😅
Kciuki za wszystkie mamuśki dzielnych zlobkowiczow! 💪💪
Ja po macierzyńskim zostanę jeszcze trochę z Mała w domu.
Może to głupie ale chce jej wynagrodzić ten czas w szpitalu i to że urodziła się szybciej.
A i sytuacja nas nie nagli.
Ula super, że już jesteście wszyscy razem ☺☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2021, 13:33
KarolinaMaria, Iryska, Ulaa, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Irysko, ja ostatnio kupiłam ten mop parowy z Viledy duży. Na razie jeszcze bardzo krótko używam, ale jedno muszę przyznać - moje fugi już dawno nie były tak czyste 😂 No i ogólnie tak jak Ounai mówi, mycie trwa 3 razy krócej niż normalnym mopem. Ja jestem bardzo zadowolona
Btw., bo chyba nie pisałam. Od dwóch tygodni używamy suszarki do prania i dla mnie to jest totalny HIT 😁 Wreszcie wyszłam na prostą z praniem i kosz nie jest wiecznie zapełniony. Po suszeniu składam od razu kiedy ciuchy są jeszcze ciepłe i w ogóle nie są pogniecione kiedy je wyciągam z szafy. Dzięki dziewczyny za polecenie! 😁 Kupiliśmy Electrolux Perfect Care 800Suszarka, kiniusia270, Iryska, Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Julek! ❤️❤️❤️ Piękny mały bohater 🥰
Ounai ostatni raz stałam pod drzwiami, teraz od razu będę wiać na zewnątrz.
Pożegnania praktycznie nie było za szybko wszystko się działo… zdążyłam tylko powiedzieć „ooo jest ciocia i ze mama niedługo wroci papa”
Moja Matyldzia jak zwykle w pięknie! 😍 KarolinaMaria z każdym miesiącem wyzwanie jest coraz cięższe 😂
KarolinaMaria, Ulaa lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm