Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulaa wrote:Liczyłam na Twoją opinię 😍
Mój D jest fanem firmy Xiaomi więc ucieszy się, że te odkurzacze są dobre 😄Ulaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, dokładnie 1 dnia 30 tc będę mieć wesele w rodzinie. Do końca miesiąca muszę potwierdzić obecność. Poszlybyscie? Miało być w kwietniu, cieszyłam się jak wariatka ale przez koronę musieli przenieść. Mam mieszane uczucia. Nie chce mi się a z drugiej strony mi żal.
-
U nas wszystko okej 😊
Pani doktor sprawdziła szyjkę, podejrzala malucha na usg i wszystko jest dobrze.
Nie dawałam od razu znać, bo umówiłam się z przyjaciółka na pogaduchy i tak mi zeszło.
Dzień bardzo przyjemny 😄Ounai, kic83, kar_oliv, Annia, Lalia, dmg111, Wik89, Sylwucha, Zulugula, Ewa88 , SzalonaOna, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Ounai wrote:Dziewczyny, dokładnie 1 dnia 30 tc będę mieć wesele w rodzinie. Do końca miesiąca muszę potwierdzić obecność. Poszlybyscie? Miało być w kwietniu, cieszyłam się jak wariatka ale przez koronę musieli przenieść. Mam mieszane uczucia. Nie chce mi się a z drugiej strony mi żal.
Jeśli nie przeszkadza Ci zabawa w maseczce i nie boisz się korony, to idź.
Ja bym nie szła, około 100 ludzi, którzy nie wiadomo z kim mieli styczność, w zamkniętym pomieszczeniu (jak mniemam, a nie w ogrodzie).
Ja bym się bala i panikowała.
30tc to który to czerwiec będzie? Połowa/koniec?Annia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai wrote:Dziewczyny, dokładnie 1 dnia 30 tc będę mieć wesele w rodzinie. Do końca miesiąca muszę potwierdzić obecność. Poszlybyscie? Miało być w kwietniu, cieszyłam się jak wariatka ale przez koronę musieli przenieść. Mam mieszane uczucia. Nie chce mi się a z drugiej strony mi żal.
Hmm.. . Zależy czy to ślub bliskiej osoby, ja bym chyba na ślub poszła a na wesele nie.Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Ale synek szaleje dziś!
Tak mnie dwa razy pod wieczór skopał, że aż podskoczyłam 👣Fragaria, Annia, Lalia, dmg111, Wik89, Sylwucha, Ounai, doomi03, Ewa88 , SzalonaOna, Koteczka82 lubią tę wiadomość
[/url]
kic83 wrote:Ale synek szaleje dziś!
Tak mnie dwa razy pod wieczór skopał, że aż podskoczyłam 👣dmg111 lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Dziewczyny, dokładnie 1 dnia 30 tc będę mieć wesele w rodzinie. Do końca miesiąca muszę potwierdzić obecność. Poszlybyscie? Miało być w kwietniu, cieszyłam się jak wariatka ale przez koronę musieli przenieść. Mam mieszane uczucia. Nie chce mi się a z drugiej strony mi żal.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Sylwucha wrote:Moje dziewczynki są za to ekstra grzeczne 😉
Poczekaj jeszcze chwilę
Ja w 1 nic nie czułam prawie do samego końca 🙈
Wszystko zależy od umiejscowienia łożyska.Sylwucha lubi tę wiadomość
[/url]
Annia wrote:Ja bym nie szła... Ale ja jestem bardzo ostrożna w kwestii korony... Pewnie bardziej niż większość ludzi. To będzie początek poluzowania i nie wiadomo jaki efekt będzie finalny jeśli chodzi o ilość nowych przypadków. A na takim weselu siedzisz kilkanaście godzin ze 100 osób...
Mam identyczne zdanie. Ja też jestem mega ostrożna.Annia lubi tę wiadomość
[/url]
SzalonaOna wrote:Ej, na to nie wpadłam 🤔 na jakiej zasadzie ta Pani pracuje? W sensie wy agrodzenie i obowiązki? Jeśli mogę zapytać.
Ulaaa my mamy Roombe, ale jednak Roomba wszędzie ci nie dojedzie ani podłogi nie umyje.jest fajna, ale jednak odkurzać trzeba.
SzalonaOna lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
kic83 wrote:Poczekaj jeszcze chwilę
Ja w 1 nic nie czułam prawie do samego końca 🙈
Wszystko zależy od umiejscowienia łożyska.dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Ale Ci tego zazdroszczę ❤️
Mi lekarz powiedział, że tak w 21 mogę zacząć dopiero czuć, już nie mogę się doczekać! ❤️
Łożysko mam sprzyjające kopniakom, bo tylna ściana nisko, więc czekam aż mała pokaże na co ja stać ❤️dmg111 lubi tę wiadomość
-
Przegadalam z mężem że chyba jednak pójdziemy tylko na ślub staniemy sobie pod kościołem, damy najważniejsze, czyli kopertę i wrócimy do domu. Ślub jest kuzynki, bardzo ją lubię, ale za dużo rzeczy jest na nie. U jej brata byłam w 7 miesiącu ciąży i umeczylam się paskudnie. Przynajmniej parę złotych zostanie w kieszeni.
kic83 lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Przegadalam z mężem że chyba jednak pójdziemy tylko na ślub staniemy sobie pod kościołem, damy najważniejsze, czyli kopertę i wrócimy do domu. Ślub jest kuzynki, bardzo ją lubię, ale za dużo rzeczy jest na nie. U jej brata byłam w 7 miesiącu ciąży i umeczylam się paskudnie. Przynajmniej parę złotych zostanie w kieszeni.
Chyba też bym nie poszła na wesele. Ciąża Was usprawiedliwi'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
kic83 wrote:Jeśli nie przeszkadza Ci zabawa w maseczce i nie boisz się korony, to idź.
Ja bym nie szła, około 100 ludzi, którzy nie wiadomo z kim mieli styczność, w zamkniętym pomieszczeniu (jak mniemam, a nie w ogrodzie).
Ja bym się bala i panikowała.
30tc to który to czerwiec będzie? Połowa/koniec?tylko w Kościele 😉
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1