Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
SolAngelica wrote:Ja jeździłam do pracy hulajnoga elektryczną ci szczerze jak wyjeżdżałam na chodnik mniej równy to czułam trochę brzuch. Ale nie przy tym się człowiek nie męczy dodatkowo. W przyszłym tygodniu powinnam mieć już auto. Ale pojutrze na USG pewnie znów hulajnogą bo bardzo blisko.
Edyciak, żal mi ale mąż wsadził w torebkę papierową całe gniazdo i zniesiemy pod drzewo pod blok, bo siostra teraz miała gniazdo, małe się wykluły i miała obornik na balkonie. A tydzień później już zrobiły kolejne gniazdo i złożyły jaja -
Przyszło mi zmówienie z Sinsay. Nie mam zastrzeżeń co do jakości jak za taką cenę (spodenki wyszły za 11 zł za sztukę). Tylko wydaje mi się że spodenki dziecięce mają trochę za mocno trzymającą gumkę... Nie chcę, żeby brzuszek cisnęła. Muszę wymyślić jak je rozciągnąć. 🤔Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Przyszło mi zmówienie z Sinsay. Nie mam zastrzeżeń co do jakości jak za taką cenę (spodenki wyszły za 11 zł za sztukę). Tylko wydaje mi się że spodenki dziecięce mają trochę za mocno trzymającą gumkę... Nie chcę, żeby brzuszek cisnęła. Muszę wymyślić jak je rozciągnąć. 🤔
Ania, ja mam ze smyka, z cool Club i też mi się wydaje że mega mocna ta guma, a jest szeroka -
Lalia wrote:Ania, ja mam ze smyka, z cool Club i też mi się wydaje że mega mocna ta guma, a jest szerokaMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ależ dzisiaj padam na twarz.. Cały dzień na świeżym powietrzu. Działałam w ogrodzie trochę, a to pomidorki sadzilam, ogórki, cukinię, trochę popieliłam, kwiatki oskubałam, podlałam wszystko i jestem zadowolona 😄
A na obiad zrobiłam makaron z truskawkami 😍
Lalia, doomi03, dmg111, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Czyli wszędzie to samo... Jedne spodenki z 5 10 15 mam i też wydaje mi się za mocna ta guma. Masz jakiś pomysł jak to rozciągnąć? Bo wątpię czy po praniu coś się zmieni...
Aniu, to chyba zależy od firmy i od materiału. Te co mam ze Smyka ro rozmiar 56 i mają szeroką, ale mocną gumę. A mam jeszcze z Lidla z lupilu w rozmiarze 50/56 i guma mimo, że szeroka, to nie jest tak bardzo ściskająca.
Ja się zastanawiam, czy spodenek nie kupić po prostu od razu 62
Tych w rozmiarze 56 mam 5 par i nie wiem czy będę więcej kupować -
Ulaa wrote:
Ula
Ale za mną chodzi makaron z truskawkami 🍓Ulaa lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia wrote:Aniu, to chyba zależy od firmy i od materiału. Te co mam ze Smyka ro rozmiar 56 i mają szeroką, ale mocną gumę. A mam jeszcze z Lidla z lupilu w rozmiarze 50/56 i guma mimo, że szeroka, to nie jest tak bardzo ściskająca.
Ja się zastanawiam, czy spodenek nie kupić po prostu od razu 62
Tych w rozmiarze 56 mam 5 par i nie wiem czy będę więcej kupowaćMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyOunai wrote:Świetnie to ujęłaś. Jak ja się mojemu skarżę że jestem zmęczona to on powie "to po co sprzatalas? Trzeba było sobie siąść i odpocząć". Tylko że jak tak robiłam to zaczęliśmy dosłownie brudem zarastać. Naprawdę, odgruzowanie tego co się uzbierało zajęło mi miesiące
-
nick nieaktualnyEdyciak wrote:Krwawienie jest z szyjki macicy, jakby coś się minimalnie wysuwa - przerost kosmówki? Tak czasami bywa w okolicy 63 dnia i potrwa do tygodnia. Ostrożnie ze współżyciem. Zarodek żyje, serduszko bije.
Edyciak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnia wrote:Skąd ja to znam... Mój ma podobne przemyślenia. Na szczęście od ponad roku mamy Panią do sprzątania i to jest coś co ratuje nas od wiecznych kłótni.
-
nick nieaktualny
-
dmg111 wrote:Ounai, skąd taki nick? Zawsze muszę parę razy sprawdzić czy dobrze napisałam 🙈 I teraz mnie zaintrygowało co to znaczy 😁
Byłam na tym forum starając się o 1 dziecko, trochę nam zeszło, trochę osób poznałam i przestałam być anonimowa pod starym nickiem więc założyłam drugie konto.
Mój biedny dziś załamany, bo leżał sobie i facet od klimy zadzwonił że będzie za 30 min. Więc go zagonilam do sprzątania. Ogarnął po łebkach, mówi że skończone. Wchodzę do pokojów po kolei a tam dramat! Dostał zjebkę i poprawił. Śmieci wystawiłam, mówię "leje się z worka, trzeba wynieść" a on pyta czy bardzo. Więc mówię że nie bardzo ale wali niemiłosiernie. Wyniósł śmieci, gołębie jaja i robi sobie śniadanie na jutro. Ja powiedziałam że dzisiaj pasujędmg111, Wik89 lubią tę wiadomość
-
My jak z powrotem wrócimy do Sopotu to też będziemy mieli Panią, która będzie mi pomagała ogarnąć porządnie mieszkanie przynajmniej raz w tygodniu. Chociaż D wczoraj mówił coś, że rozgląda się dla nas za jakimś odkurzaczem samosprzątającym 😍
SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ulaa wrote:My jak z powrotem wrócimy do Sopotu to też będziemy mieli Panią, która będzie mi pomagała ogarnąć porządnie mieszkanie przynajmniej raz w tygodniu. Chociaż D wczoraj mówił coś, że rozgląda się dla nas za jakimś odkurzaczem samosprzątającym 😍
Ulaa lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Mam z Chin. Akurat ja mam ilife za 600zl ale polecam Xiaomi. Za 1500zl masz sprzęt klasy Roomby za 5tys. Super sprawa, bo codziennie masz pozamiatane. Ja teraz czaję się na Dysona, żeby mieć zamiast miotły
Liczyłam na Twoją opinię 😍
Mój D jest fanem firmy Xiaomi więc ucieszy się, że te odkurzacze są dobre 😄Ounai lubi tę wiadomość