Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Dziewczyny, jaja. Właśnie rozmawiałam z szefem. Sytuacja w naszej firmie jest trudna, góra ciśnie, żeby wybierać urlopy i tym samym nie wracam jest do pracy.
Ounai lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:No to rewelacja! Do kiedy jesteś w domu?BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai zazdro!
Ja zaczynam jutro i jestem zielona na sama myśl… wczoraj byliśmy na kolejnej kontroli u pediatry, w poniedziałek było czysto a wczoraj wydzielina na oskrzelach 😭🤦♀️ Wjechał antybiotyk, jutro mąż bierze wolne i odzie na kolejna wizytę a w niedzielę przyjedzie moja mama. Dzięki Bogu, że wzięła roczny urlop zdrowotny ❤️ Pewnie pół roku pomieszka u Nas 🙈Wik89, kic83 lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
kiniusia270 wrote:Ounai zazdro!
Ja zaczynam jutro i jestem zielona na sama myśl… wczoraj byliśmy na kolejnej kontroli u pediatry, w poniedziałek było czysto a wczoraj wydzielina na oskrzelach 😭🤦♀️ Wjechał antybiotyk, jutro mąż bierze wolne i odzie na kolejna wizytę a w niedzielę przyjedzie moja mama. Dzięki Bogu, że wzięła roczny urlop zdrowotny ❤️ Pewnie pół roku pomieszka u Nas 🙈
Zmiana antybiotyku pomogła. Triderm też już nie płacze jak dotykam jej pupę a kupa była już bardziej zbita. A to tylko jedna dawka. Żałuję że od razu nie dzwoniłam do pediatry tylko tak ja umęczyłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2021, 09:57
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ewa88 wrote:Ouina super że zostajesz jeszcze w domu, tym bardziej że Martusia chora 😊
Ty kupowałaś Marcie narazie tylko sandałki czy już też inne buciki? Sprawdziły się Emele?Ewa88 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Właśnie odebrałam Julka ze żłobka z temperaturą 38 i gilem po pas. Rano był zdrowiutki 🤦♀️. Oszaleć idzie.
Kic, Wik, nie dam rady jutro, przepraszam! Mąż ma zaplanowane spotkania z pracy,nie da rady przełożyć, a nie będę małego w takim stanie ciągnąć ( chociaż znając Julka to jutro będzie ok). Ale do trzech razy sztuka, w końcu nam się uda:) Przepraszam raz jeszcze( ech, planować coś z małymi dziećmi...)42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
O kurcze, emdar, szkooooda! Ehhh biedny Julek. Te choroby żłobkowe są okropne.
No to pewnie, niech się kuruje. To spróbujmy w przyszłym tygodniu? Nie ukrywam, ze dla mniej chanie z Prace po tym lekarzu też trochę ryzykowne, bo to długa droga, a u lekarza - wiadomo, moze być jakaś obsuwa. W przyszłym tygodniu już musi się udać!
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Kiniusia, Annia, kciuki za jutrzejszy pierwszy dzień w pracy!
Emdar, co do waszego umawiania się, to Matyldzia ma kolegę 2 piętra wyżej (ma 11 miesięcy) i jeszcze nigdy nie udało się nam razem iść na spacer. Czasem przypadkowo spotykamy się w parku. Albo inne pory drzemek, albo jedna z nas już po spacerze, albo inne plany, albo choroba. Udaje się nam wpadać do siebie na szybkie, spontaniczne kawy raz w miesiącu, ale łatwiej wziąć dziecko pod pachę i iść 2 piętra wyżej do sąsiadki, niż wyprawić się na spacer. Będąc w ciąży miałyśmy mnóstwo planów spacerowych 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2021, 12:11
Annia, kiniusia270, kic83, emdar lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
KarolinaMaria dzięki! Byłam rano na sniadaniu z przyjaciółką w kawiarni (ona wraca w poniedziałek po 3.5 roku do pracy) i jeszcze nie czułam stresu, a terqz zaczynam się czuć jak przed egzaminem na studiach. Wyprasowałam już sobie wszystko na jutro, przygotowałam kosmetyki do makijażu, jeszcze tylko muszę zdecydować czy iść w rozpuszczonych czy w kucyku czy w soczewkach czy okularach. Aaaaaa.... mam stres! 😬
Ounai, zazdro! Ja teraz myślę, że mogłabym jeszcze może do listopada posiedzieć w domu... ale to nie miało sensu, bo niania chciała zacząć pracę od połowy września...
Emdar, to niesamowite jak te dzieci łapią w żłobku wszystko!Gagatka lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Kiniusia, Ania - wielki szacun dla Was! Wyobrażam sobie jak musicie się stresować. To w końcu wielkie wydarzenie w życiu Waszym i Waszych dzieci. Jesteście wielkie! Dacie rade, bo kto jak nie Wy?
Annia, kiniusia270 lubią tę wiadomość
-
Zulu byłam dzisiaj u pediatry i powiedział że przy zabkowaniu może być mokry kaszel, bo ślina spływa po gardle i dziecko próbuje ją odkrztusić i przy intensywnym zabkowaniu żeby układać dziecku głowę do spania trochę wyżej, tak jak przy katarze
Zulugula lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Zulugula wrote:Annia powodzenia jutro w pierwszy dzien! Jak czytam co piszesz to też się stresuje juz😂 mimo że do pracy wracam dopiero (juz!) od stycznia.
My po lekarzu. Nasza pediatra kazala nie robic żadnego rtg tylko usg płuc. Zrobiliśmy badania z krwi, morfo, crp, żelazo, ferrytyna, wit D3 i IG calkowite.. dała fenistil bo a nóż alergiczne. Jak cos wyjdzie na usg to antybiotyk a jak nie to znowu jestesmy z niczym.
Pytałam czy to może byc od zębów, powiedziala że tak, bo wzmożone slinienie spływa i tym może kaszlec.
Ounai spoko, nie wiedzialam że panie dobierają buciki.
Nieustannie zdrowka dla Marty i reszty chorowitkowBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai wrote:Emdar biedactwo
czuję, że będziemy się tak bujać od choroby do choroby.
No to teraz przyznać się, które to tak ostatnio zachwalali że wcale aż tak dzieci nie chorują w żłobku 😂Wiem,że to norma i że tak przeważnie wygląda początek żłobka, ale jednak się łudziłam. Julek spał 3 h,wstał bez temperatury, gile jakby mniejsze,ale brzydko kaszle. Idziemy na 15:40 do lekarza.
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Też tak czuję
Wiem,że to norma i że tak przeważnie wygląda początek żłobka, ale jednak się łudziłam. Julek spał 3 h,wstał bez temperatury, gile jakby mniejsze,ale brzydko kaszle. Idziemy na 15:40 do lekarza.
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai wrote:Tak, w większości sklepów z dobrymi butami dzieciexymi panie się na tym znają i dobiorą odpowiedni bucik do stópki. W naszym sklepie raz jak przyjechaliśmy zmienić Tymkowi buty to usłyszeliśmy że nie ma co zmieniać bo rozmiar jest dobry i zapraszająca w zimie:D
A gdzie taki fajny sklep??? 😉😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2021, 15:17
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo