Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik, Emdar
właśnie odczytałam, wielka szkoda
Przełóżmy oczywiście, w piątki mogę bez Maksa, więc jeśli za tydzień w piątek o 12:00 jest dla Was ok to wstępnie zarezerwujmy.
Emdar
Zdrówka dla Julka.emdar lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai wrote:Emdar biedactwo
czuję, że będziemy się tak bujać od choroby do choroby.
No to teraz przyznać się, które to tak ostatnio zachwalali że wcale aż tak dzieci nie chorują w żłobku 😂
Ale w mojej grupie, gdzie byłam opiekunka dzieci na starcie naprawdę mało chorowaly, były pojedyncze przypadki które ciągle chorowaly , połowa dzieci to ani razu nie była chora 🤷♀️ także nie wiem od czego to zależy..Ounai lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Dziewczyny, zdrówka dla Was i Waszych maluchów ❤️
Kiniusia, Annia szok, jak to minęło 🤭 czujecie się trochę jakby to był Wasz pierwszy dzień w "nowej" pracy? 😅
Czy u Was też taka pogoda do d**y 😑 u nas leje, leje i leje i 13 stopni 😑 żeby nie popaść w depresję to byliśmy z Olkiem u dziadków, więc miło nam minął dzień ostatecznie 👍 -
Lalia w moim przypadku to będzie dosłownie pierwszy dzień w nowej pracy bo idę do nowej firmy 🙊🙈😂
Co do pierwszych bucików my byliśmy tydzień temu w sklepie z obuwiem atestowanym dla dzieci i pani dobrała dla Stasia trzewiki firmy MazurekByłam bardzo zadowolona z obslugi i wiedzy Pań
Lalia, Ladyo lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Lalia, jednak nie jest aż tak źle bo idę do pracy gdzie znam jakby wszystko od podszewki, znam ludzi, tylko wyszłam z rytmu i wprawy. Jednak idąc tam pierwszy raz stresowałam się bardziej.
Inaa, ja wśród bliskich mi osób mam 4 rodziny z dziećmi w żłobku: dziecko nr 1 prawie w ogóle nie choruje, dziecko nr 2 choruje, że tak powiem od czasu do czasu, dziecko nr 3 choruje często, rodzice są rozdrażnieni i tak już od roku żłobka, dziecko nr 4 choruje BEZ PRZERWY, do tego stopnia, że pediatra sugeruje zabranie dziecka ze żłobka. Nie ma żadnej reguły i naprawdę nie wiadomo jak się trafi... Swoją drogą naprawdę ciekawe od czego to zależy.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Olek pierwszy raz wstał w łóżeczku! 💙💙💙💙
kiniusia270, Annia, AgataAgatka, Iryska, Inaa89, emdar, Suszarka, calanthe, Enigvaa, Ewa88 , Ladyo, KarolinaMaria, Ulaa, Zulugula, Tajka, kar_oliv, Ounai, Clover, kic83, Nowastaraczka, Wik89, Gagatka, asias86, edyciak. lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Wik, Emdar
właśnie odczytałam, wielka szkoda
Przełóżmy oczywiście, w piątki mogę bez Maksa, więc jeśli za tydzień w piątek o 12:00 jest dla Was ok to wstępnie zarezerwujmy.
Emdar
Zdrówka dla Julka.42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Dziękujemy za życzenia zdrowia.
Lalia, gratki dla synusia 🥰
Annia, Kiniusia, powodzenia jutro ✊✊.
Annia, nawet pytałam naszej pediatry czy wie może od czego zależy ta ilość infekcji u maluchów; powiedziała że nie wiadomo. Po prostu niektóre dzieci chorują, a inne nie,i tyle.Lalia, kiniusia270, Annia lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Emdar zdrówka dla Julka 🙏
Mój najstarszy synek też złapał zapalenie krtani 🥺 od wtorku nie chodzi do szkoły, ale już jest dużo, dużo lepiej i jutro już go puszcze, zresztą on sam już chce iść do szkoły, bo mu się nudzi w domu 😊 więc to najlepszy znak na to, że już jest zdrowy 🤣Lalia lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Dziś w przychodni jeden facet mówił, że w weekend na sorze w prokocimiu ( szpital dziecięcy krk) było 300 dzieci 😳😳
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2021, 19:27
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Zdrówka dla Was i dzieciaczków 😘
Brawo dla Olka 💪👍😊😊
Czy nosidło takie jak lennylamb upgrade nadaje się dla niesiedzącego bobaska czy lepiej chusta ?
Lalia lubi tę wiadomość
-
Ja dzis mialam maly zanzi. Bylam u okulisty, mocno pogorszyl mi sie wzrok, nam skierowanie na badania w kierunku jaskry bo moja lewa tarcza oka wyglada podejrzanie.
Potem skoczyłam z Malwi na szmateksy, upolowalam sobie golfik 100% kaszmir za 7zl, a dla niej takie workowe buciki do chusty, bluzeczkę 100%merino i sweterek newbie za 1,50zł! 😅 moje cebulowe serduszko jest uradowane! 😁emdar, kiniusia270, Zulugula, KarolinaMaria, Tajka, kar_oliv, Ounai, Clover, calanthe, Ewa88 , Inaa89, Nowastaraczka, Lalia, Gagatka, AgataAgatka, Lulu83 lubią tę wiadomość
🔸28 lat