Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik, Emdar
właśnie odczytałam, wielka szkoda
Przełóżmy oczywiście, w piątki mogę bez Maksa, więc jeśli za tydzień w piątek o 12:00 jest dla Was ok to wstępnie zarezerwujmy.
Emdar
Zdrówka dla Julka.
emdar lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]

Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ja tak mówiłam, bo naprawdę mój Ksawery i Olek nie chorowali chodząc do żłobka. Ogólnie moi chłopcy bardzo mało chorują. Raz maks dwa razy w roku.Ounai wrote:Emdar biedactwo
czuję, że będziemy się tak bujać od choroby do choroby.
No to teraz przyznać się, które to tak ostatnio zachwalali że wcale aż tak dzieci nie chorują w żłobku 😂
Ale w mojej grupie, gdzie byłam opiekunka dzieci na starcie naprawdę mało chorowaly, były pojedyncze przypadki które ciągle chorowaly , połowa dzieci to ani razu nie była chora 🤷♀️ także nie wiem od czego to zależy..
Ounai lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰

-
Dziewczyny, zdrówka dla Was i Waszych maluchów ❤️
Kiniusia, Annia szok, jak to minęło 🤭 czujecie się trochę jakby to był Wasz pierwszy dzień w "nowej" pracy? 😅
Czy u Was też taka pogoda do d**y 😑 u nas leje, leje i leje i 13 stopni 😑 żeby nie popaść w depresję to byliśmy z Olkiem u dziadków, więc miło nam minął dzień ostatecznie 👍 -
Lalia w moim przypadku to będzie dosłownie pierwszy dzień w nowej pracy bo idę do nowej firmy 🙊🙈😂
Co do pierwszych bucików my byliśmy tydzień temu w sklepie z obuwiem atestowanym dla dzieci i pani dobrała dla Stasia trzewiki firmy Mazurek
Byłam bardzo zadowolona z obslugi i wiedzy Pań
Lalia, Ladyo lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Lalia, jednak nie jest aż tak źle bo idę do pracy gdzie znam jakby wszystko od podszewki, znam ludzi, tylko wyszłam z rytmu i wprawy. Jednak idąc tam pierwszy raz stresowałam się bardziej.
Inaa, ja wśród bliskich mi osób mam 4 rodziny z dziećmi w żłobku: dziecko nr 1 prawie w ogóle nie choruje, dziecko nr 2 choruje, że tak powiem od czasu do czasu, dziecko nr 3 choruje często, rodzice są rozdrażnieni i tak już od roku żłobka, dziecko nr 4 choruje BEZ PRZERWY, do tego stopnia, że pediatra sugeruje zabranie dziecka ze żłobka. Nie ma żadnej reguły i naprawdę nie wiadomo jak się trafi... Swoją drogą naprawdę ciekawe od czego to zależy.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Olek pierwszy raz wstał w łóżeczku! 💙💙💙💙
kiniusia270, Annia, AgataAgatka, Iryska, Inaa89, emdar, Suszarka, calanthe, Enigvaa, Ewa88 , Ladyo, KarolinaMaria, Ulaa, Zulugula, Tajka, kar_oliv, Ounai, Clover, kic83, Nowastaraczka, Wik89, Gagatka, asias86, edyciak. lubią tę wiadomość
-
Dla mnie piątek za tydzień o 12:00 ok. O ile oczywiście stan Julka mi na to pozwoli:/ Wróciliśmy od lekarza ( wielbię po raz kolejny moją przychodnię, pediatra przyjęła nas po wszystkich już po swoich godzinach pracy; a dostać się gdziekolwiek w Wawie podobno graniczy z cudem); Julek osłuchowo czyściutko, ma zapalenie krtani ( złapał od ojca). Dostaliśmy Nebudd ( 0,5 mg, czyli mocniejsza dawka) i lekarka mówi że powinno za parę dni być ok. Uszy "widać że dochodzą do siebie". Ounai, mnie też pediatra pocieszyła że po 6 mscach przeważnie jest lepiej. Czyli masz rację, jeszcze tylko 5💪.kic83 wrote:Wik, Emdar
właśnie odczytałam, wielka szkoda
Przełóżmy oczywiście, w piątki mogę bez Maksa, więc jeśli za tydzień w piątek o 12:00 jest dla Was ok to wstępnie zarezerwujmy.
Emdar
Zdrówka dla Julka.42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Dziękujemy za życzenia zdrowia.
Lalia, gratki dla synusia 🥰
Annia, Kiniusia, powodzenia jutro ✊✊.
Annia, nawet pytałam naszej pediatry czy wie może od czego zależy ta ilość infekcji u maluchów; powiedziała że nie wiadomo. Po prostu niektóre dzieci chorują, a inne nie,i tyle.
Lalia, kiniusia270, Annia lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Emdar zdrówka dla Julka 🙏
Mój najstarszy synek też złapał zapalenie krtani 🥺 od wtorku nie chodzi do szkoły, ale już jest dużo, dużo lepiej i jutro już go puszcze, zresztą on sam już chce iść do szkoły, bo mu się nudzi w domu 😊 więc to najlepszy znak na to, że już jest zdrowy 🤣
Lalia lubi tę wiadomość
-
Dlatego m.in.bardzo nie chciałam jechać na nocną pomoc,bo podejrzewałam że tam dzieją się dantejskie sceny. Jak Julek dziś spał, to obdzwoniłam wszystkie znane mi prywatne przychodnie (plus Luxmed,Enelmed, Medicover),i nie było absolutnie nigdzie miejsca ani na dziś ani na jutro 😳😲. Masakra...Zulugula wrote:Dziś w przychodni jeden facet mówił, że w weekend na sorze w prokocimiu ( szpital dziecięcy krk) było 300 dzieci 😳😳
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2021, 19:27
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Zdrówka dla Was i dzieciaczków 😘
Brawo dla Olka 💪👍😊😊
Czy nosidło takie jak lennylamb upgrade nadaje się dla niesiedzącego bobaska czy lepiej chusta ?
Lalia lubi tę wiadomość
-
Ja dzis mialam maly zanzi. Bylam u okulisty, mocno pogorszyl mi sie wzrok, nam skierowanie na badania w kierunku jaskry bo moja lewa tarcza oka wyglada podejrzanie.
Potem skoczyłam z Malwi na szmateksy, upolowalam sobie golfik 100% kaszmir za 7zl, a dla niej takie workowe buciki do chusty, bluzeczkę 100%merino i sweterek newbie za 1,50zł! 😅 moje cebulowe serduszko jest uradowane! 😁
emdar, kiniusia270, Zulugula, KarolinaMaria, Tajka, kar_oliv, Ounai, Clover, calanthe, Ewa88 , Inaa89, Nowastaraczka, Lalia, Gagatka, AgataAgatka, Lulu83 lubią tę wiadomość
🔸28 lat