Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Popatrz na to od tej strony, ciasto przyniesiesz, ale dostaniesz też prezent 😊.Ounai wrote:A w ogóle wystawiłam urlop. Mam wolne do 11.10, potem 12.10 idę na badania (moja hr business partner powiedziała że polityka firmy jest taka, że muszę to załatwić będąc w pracy i jesli pójdę w czasie urlopu to kadry i tak mi anulują urlop w tym dniu). A potem jeszcze mam urlop od 13.10 do 15.10. Czyli wracam do pracy 18.10. Niestety nie upiecze mi się i urodziny spędzę w pracy więc ciasto będzie trzeba przynieść 😂42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Nie wiem ile dni miała ten stan podgoraczkowy bo to było na wyjeździe i nawet myślałam że może jest przegrzana od słońca i stąd błędny pomiar. A no i zaraz po niej Tymek miał 3 dni wysokiej gorączki a potem zero objawówemdar wrote:Ounai, dzięki za odpowiedź. A po jakim czasie od wystąpienia gorączki Marta miała wysypkę?SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu -
Nie ma prezentu. Ewentualnie jak Twoj szef nie zapomni to weźmie Ci z działu hr toffifee. Ale mój zapomina 😂emdar wrote:Popatrz na to od tej strony, ciasto przyniesiesz, ale dostaniesz też prezent 😊.SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Moje ciało robi mnie w konia : we wtorek byłam u gin stwierdziła że nie dawno była owulacja bo jest jeszcze płyn za macicą a od wczoraj lekko plamie na brązowo jakby małpa miała za raz się rokręcić mimo że jest jeszcze trochę czasu do niej.
Nie ogarniam -
Niedawno moglo oznaczać kilka dni, a Ty jesteś krotko po porodzie więc może być krótsza faza lutealna. W moim pierwszym cyklu po porodzie faza lutealna trwała tydzieńJednorożec89 wrote:Moje ciało robi mnie w konia : we wtorek byłam u gin stwierdziła że nie dawno była owulacja bo jest jeszcze płyn za macicą a od wczoraj lekko plamie na brązowo jakby małpa miała za raz się rokręcić mimo że jest jeszcze trochę czasu do niej.
Nie ogarniamSYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Iryska wrote:Jak to zrobiłaś, że odzwyczaila się tak szybko ?Podziel się sposobem🙂
Tak jak polecaly dziewczyny, zaczelam odcinać koncowke. Po kilku dniach sama juz nie bardzo chciala, wtedy schowalam. Dzis go znalazla, wziela do buzi i od razu wypluła.
Iryska, Lalia, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
🔸28 lat

A widzisz i po co było się martwić na zapas☺️ Ja miałam na odstawienie 4 dni i na luzie się udało
Lalia lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Pozdrawiamy z wietrznej Krety.
Jak na razie nie mamy na co narzekać. Hotel rewelacja, widoki zapierają dech w piersiach, ale dużo trzeba nosić wózek po schodach (wiedzieliśmy na co się piszemy). Pola jest przekochana, pięknie śpi, czasami tylko robi awanturki podczas jedzenia jak już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2021, 14:33
Wik89, kic83, Clover, emdar, Ladyo, Ewa88 , KarolinaMaria, Suszarka, Enigvaa, Inaa89, Meggi110818, Tajka, Lalia, Ounai, edyciak., AgataAgatka, Annia, kiniusia270, asias86, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy u którejś z Was maluszkowi wyszła najpierw górna 2? Tymek ma 2 dolne jedynki i przebiła mu się teraz górna 2 🤔02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰

-
Tak, mojej córceInaa89 wrote:Dziewczyny czy u którejś z Was maluszkowi wyszła najpierw górna 2? Tymek ma 2 dolne jedynki i przebiła mu się teraz górna 2 🤔
potem w ciągu tygodnia wyszły górne jedynki i druga dwójka na górze.
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Enigvaa wrote:U mnie w rodzinie kazdy gadal ze odstawienie to hardcore 🙈
Ja jakoś ani nie czytałam, ani nie słuchałam. Trzeba było i już. Tak zadaniowo podeszłam. Tyle że Moja tak jak Twoja na potrzebowała tylko na kilka sekund do zaśnięcia.O ❤️
Z ❤️ -
U Nas nadal zatkany nos, bez poprawy. Byliśmy u pediatry, ale nie dała nic nowego, bo mówiła że objawów infekcji brak. Inhalacje i psikanie do nosa. A Mała się męczy, jak piję z butelki to aż bulgocze jej, buzia oddycha, w nocy jak traktor.
Macie jakieś "domowe" sposoby?
Pamiętam że ja na takie zatokowy katar przykładałam sobie woreczek z nagrzaną solą i katar spływał. Ale nie wiem czy u dziecka tak można...O ❤️
Z ❤️