Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:A w ogóle wystawiłam urlop. Mam wolne do 11.10, potem 12.10 idę na badania (moja hr business partner powiedziała że polityka firmy jest taka, że muszę to załatwić będąc w pracy i jesli pójdę w czasie urlopu to kadry i tak mi anulują urlop w tym dniu). A potem jeszcze mam urlop od 13.10 do 15.10. Czyli wracam do pracy 18.10. Niestety nie upiecze mi się i urodziny spędzę w pracy więc ciasto będzie trzeba przynieść 😂42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Ounai, dzięki za odpowiedź. A po jakim czasie od wystąpienia gorączki Marta miała wysypkę?BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Moje ciało robi mnie w konia : we wtorek byłam u gin stwierdziła że nie dawno była owulacja bo jest jeszcze płyn za macicą a od wczoraj lekko plamie na brązowo jakby małpa miała za raz się rokręcić mimo że jest jeszcze trochę czasu do niej.
Nie ogarniamDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
Jednorożec89 wrote:Moje ciało robi mnie w konia : we wtorek byłam u gin stwierdziła że nie dawno była owulacja bo jest jeszcze płyn za macicą a od wczoraj lekko plamie na brązowo jakby małpa miała za raz się rokręcić mimo że jest jeszcze trochę czasu do niej.
Nie ogarniamBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Iryska wrote:Jak to zrobiłaś, że odzwyczaila się tak szybko ?Podziel się sposobem🙂
Tak jak polecaly dziewczyny, zaczelam odcinać koncowke. Po kilku dniach sama juz nie bardzo chciala, wtedy schowalam. Dzis go znalazla, wziela do buzi i od razu wypluła.Iryska, Lalia, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
O ❤️
Z ❤️ -
Pozdrawiamy z wietrznej Krety.
Jak na razie nie mamy na co narzekać. Hotel rewelacja, widoki zapierają dech w piersiach, ale dużo trzeba nosić wózek po schodach (wiedzieliśmy na co się piszemy). Pola jest przekochana, pięknie śpi, czasami tylko robi awanturki podczas jedzenia jak już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2021, 14:33
Wik89, kic83, Clover, emdar, Ladyo, Ewa88 , KarolinaMaria, Suszarka, Enigvaa, Inaa89, Meggi110818, Tajka, Lalia, Ounai, edyciak., AgataAgatka, Annia, kiniusia270, asias86, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy u którejś z Was maluszkowi wyszła najpierw górna 2? Tymek ma 2 dolne jedynki i przebiła mu się teraz górna 2 🤔02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Inaa89 wrote:Dziewczyny czy u którejś z Was maluszkowi wyszła najpierw górna 2? Tymek ma 2 dolne jedynki i przebiła mu się teraz górna 2 🤔
potem w ciągu tygodnia wyszły górne jedynki i druga dwójka na górze.
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Enigvaa wrote:U mnie w rodzinie kazdy gadal ze odstawienie to hardcore 🙈
Ja jakoś ani nie czytałam, ani nie słuchałam. Trzeba było i już. Tak zadaniowo podeszłam. Tyle że Moja tak jak Twoja na potrzebowała tylko na kilka sekund do zaśnięcia.O ❤️
Z ❤️ -
U Nas nadal zatkany nos, bez poprawy. Byliśmy u pediatry, ale nie dała nic nowego, bo mówiła że objawów infekcji brak. Inhalacje i psikanie do nosa. A Mała się męczy, jak piję z butelki to aż bulgocze jej, buzia oddycha, w nocy jak traktor.
Macie jakieś "domowe" sposoby?
Pamiętam że ja na takie zatokowy katar przykładałam sobie woreczek z nagrzaną solą i katar spływał. Ale nie wiem czy u dziecka tak można...O ❤️
Z ❤️