Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
dmg111 wrote:Polubiłam przypadkowo. U Julki było wiele reakcji alergicznych na pokarm i też wyglądało całkiem inaczej - malutkie kropeczki ale dużo ich na ciałku.
Daj znać co powie lekarz! Oby szybko zeszło!
Takich małych pojedynczych kropeczek też ma właśnie dużo. Zrobiliśmy i tak jeszcze badania krwi i mocz bo to jednak w krótkim odstępie czasu dwa razy gorączka, więc pewnie i tak by lekarz zalecił.
Ale fakt, że wysypka przy uczuleniu na jajko była u niego inna. Taka bardzo drobna. A tu mu się robią jak by strupkiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2021, 07:50
-
A my zostałyśmy na tydzień bez tatusia! Wyjechał na delegacje wczoraj i wraca dopiero w piątek! Trzy kobietki zostały w domu i damy rade! Oczywiście na start się zorientowałam ze zabrał ze sobą do Wrocławia klucz od śmietnika 😂
Wik89 lubi tę wiadomość
-
emdar wrote:Zulu,książka jak sama piszesz klasyk. Ja jeszcze polecam jej książkę "Akcja adaptacja"👍
U nas bostonki nadal brak. Może go ominęło?
Ounai, jak się czujesz?BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
U mnie intensywny weekend. W sobotę byliśmy rano u mojej mamy, później u brata ciotecznego mojego męża. Tam były dzieci i Pola pierwszy raz się bawiła z dziećmi i nawet ukradła z ręki chrupka 🙈 A wieczorem byliśmy u szwagra na urodzinach, ale tylko na godzinę. Wczoraj była u nas moja koleżanka ze studiów z którą się nie widziałam 3 lata. Bardzo fajnie było 🙂
Pola ma dzisiaj 8 miesięcy! Jak co miesiąc jak to szybko minęło i kiedy 😀
Moja gwiazda
Lalia, Maminka89, Zulugula, ZielonaHerbata, KarolinaMaria, Ounai, Suszarka, Tajka, Ladyo, Ewa88 , asias86, calanthe, dmg111, kar_oliv, Clover lubią tę wiadomość
02.2021 Apolonia 🩷
11.2023 będzie synek 👣 -
U mnie okresu nadal brak jakies mini brązowe slady i to wszystko. Dzisiaj sobie pomyślam że jak na dniach się nie rozkręci to chyba zrobię test. Nie wiem jakim cudem mogłabym być w ciąży ale w razie w trzeba będzie sprawdzićDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️