Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa.
Jednak to prawda, że jak się widzi taki uśmiech to się zapomina o nieprzespanych nocach i innych problemach 🙂
Ja się zaszczepiłam j&j i czułam się tak jakbym była przeziębiona02.2021 Apolonia 🩷
11.2023 będzie synek 👣 -
Moje pseudoplaminie chyba,się skończyło kompletnie nie wiem co jest grane wiem że organizm szaleje po ciąży ale że aż tak ?!
Ps dzisiaj miał przyjść okres do mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2021, 17:26
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
22,38 zł 32%OFF | 3 par/partia skarpetki dla niemowląt Cute Cartoon skarpetki dla noworodków dozowania klej antypoślizgowe chłopcy dziewczęta skarpetki skarpetki podłogowe skarpetki dla dzieci
https://a.aliexpress.com/_uwrQec
16,43 zł 52%OFF | 3 par/partia skarpetki dziecięce stałe paski cztery pory roku chłopiec antypoślizgowe skarpetki dla noworodków bawełniane skarpety niemowlęce dla dziewczynek 0-36 miesięcy
https://a.aliexpress.com/_vrfZa0
19,59 zł 35%OFF | 3 par/partia skarpetki dziecięce stałe paski letnia wiosna chłopiec antypoślizgowe skarpetki dla noworodków bawełniane skarpety niemowlęce dla dziewczynek
https://a.aliexpress.com/_vlSPbS
16,43 zł 35%OFF | 3 par/partia 0 do 24M wiosna lato skarpety dziecięce jednokolorowe skarpetki podłogowe dla niemowląt miękkie bawełniane antypoślizgowe skarpetki dla dziewczynek
https://a.aliexpress.com/_vprDoy
Ja z tych zamawiałam. Ale tego jest bardzo dużo, tylko siedzieć i zamawiać 😅. W 10 dni teraz przyszły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2021, 17:42
Suszarka lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
U nas zawsze pod wieczór jest czas marudy i małego płaczka.
Myślicie, że to po prostu zmęczenie całym dniem ?Bo zaczynam się martwić co moze być tego powodem.
Już tak od 17;30 się zaczyna i cały czas na rękach.
I praktycznie dzień w dzień to samo.
Kąpiel jest o 18;30 a śpi o 19. Czasami jak dłużej zejdzie z usypianiem, to 19:15.
Widzę, że Wasze dzieci chodzą dużo później spać A u nas przez ten wieczorny placzliwy nastrój nie ma szans aby położyć ja później spać. -
ZielonaHerbata wrote:U nas zawsze pod wieczór jest czas marudy i małego płaczka.
Myślicie, że to po prostu zmęczenie całym dniem ?Bo zaczynam się martwić co moze być tego powodem.
Już tak od 17;30 się zaczyna i cały czas na rękach.
I praktycznie dzień w dzień to samo.
Kąpiel jest o 18;30 a śpi o 19. Czasami jak dłużej zejdzie z usypianiem, to 19:15.
Widzę, że Wasze dzieci chodzą dużo później spać A u nas przez ten wieczorny placzliwy nastrój nie ma szans aby położyć ja później spać.
Tak , podobno normalne, że dzieci są ok 18 bardziej marudne.
Moja też marudzi, nie da się jej przeciągnąć, też kąpiel mamy 18.30-19 zazwyczaj, czasem nawet wcześniej. Dzisiaj np wstała o 17.30 A kąpiel 18.30,bo już marudaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2021, 19:30
-
Wik89 wrote:A jak wygladaja teraz drzemki w ciagu dnia?
Spacery za to wróciły do łask więc zazwyczaj ma drzemkę godzinną koło 10, później zazwyczaj koło 13 ale to jest Max 40 minut i później koło 16- 16:30 drzemka 30 minut. -
My po tygodniu wróciliśmy do żłobka. Całe szczęście że była ulubiona ciocia bo nawet się nie obejrzal za mną😭. A swoją drogą chyba ma koleżankę, zawsze razem są z rana. Jak dziś zadzwoniliśmy dzwonkiem to było słychać Kuba, Kuba. Dziewczynka ma prawie 2lata
Lalia, Wik89, Suszarka, emdar, Ounai, Ladyo, dmg111, kar_oliv, Clover lubią tę wiadomość
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Tajka wrote:Tak , podobno normalne, że dzieci są ok 18 bardziej marudne.
Moja też marudzi, nie da się jej przeciągnąć, też kąpiel mamy 18.30-19 zazwyczaj, czasem nawet wcześniej. Dzisiaj np wstała o 17.30 A kąpiel 18.30,bo już maruda
Ale jeszcze wcześniej nie chce jej klasc spać bo pewnie o 6 rano zrobi pobudke 🙈