X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2020, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsze ciuszki dla dzidziusia. 😊 Najlepszy interes - w stanie idealnym na vinted kupiłam ten zestaw za 50 zł

f19f0b8ea069.jpg

KarolinaMaria, Ounai, Lalia, doomi03, Adna, Zulugula, dmg111, kkasia, Ewa88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2020, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doomi, to ty masz spódnice z selfieroom?
    Przyszła mi dzisiaj i jakość jest ok. W brzuchu faktycznie mocno się rozciąga, ale na dole jest bardzo opięta, trzeba będzie drobić kroczki. 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2020, 18:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2020, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annia wrote:

Edyciak, jak sprawa się potoczyła z tym twoim HCV? Wiadomo już czy tylko przechorowałaś i masz przeciwciała czy wykryto jednak wirusa? 🤨
    Dzwoniłam dzisiaj do KOCu, jeszcze nie ma moich wyników. Miały być do dwóch tygodni, minęło w sumie 6 dni roboczych dopiero.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2020, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tylko ja jestem wyrodna matka i nic jeszcze nie kupiłam bobasowi? 😂

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2020, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    Bo ty pewnie masz coś po starszych dzieciach. 😂 Mój mąż mówił, żeby już coś kupić. 😄

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2020, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyciak wrote:
    Doomi, to ty masz spódnice z selfieroom?
    Przyszła mi dzisiaj i jakość jest ok. W brzuchu faktycznie mocno się rozciąga, ale na dole jest bardzo opięta, trzeba będzie drobić kroczki. 😁
    Jaki masz kolor? Też właśnie od tygodnia mam w koszyku

• Lalia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2020, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyciak, zestaw z Kubusiem Puchatkiem rewelacja 😍
    Dmg ma spódnice z selfueroom i to chyba w różnych kolorach 😁
    Ja mam już pudło rzeczy dla bobo 🤭😁

Edyciak, dmg111 lubią tę wiadomość

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • Ulaa Autorytet

Wysłany: 28 maja 2020, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:

Nie tylko Ty, ja też jeszcze nic nie kupuje 😄
    Ale nie mam jakiegoś ciśnienia tak jak przy pierwszym dziecku czy też przy drugim. Myślę, że zacznę tak od połowy ciąży kompletować wyprawkę ☺️
    Dla mnie to tak naprawdę jedna wizyta w sklepie z wózkami i fotelikami, a druga w sklepie z ciuszkami i innymi gadżetami i po zakupach 😂

Lalia, SzalonaOna lubią tę wiadomość

15.10.2013 syn 💙
    21.10.2015 syn 💙
    06.2020 💔
    28.08.2021 syn 💙
    21.02.2023 córeczka 💗

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2020, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maggi110818 wrote:
    Jaki masz kolor? Też właśnie od tygodnia mam w koszyku
    Chyba nude. Materiał cienki prążkowany, nada się na lato. Trochę mi przeszkadza, że w kolanach jest taka wąska. Ale w promocji zapłaciłam 45 zł z przesyłką, więc nie będę odsyłać.

Lalia lubi tę wiadomość

• Iryska Autorytet

Wysłany: 28 maja 2020, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2021, 20:14

SzalonaOna lubi tę wiadomość

12.10.2020 ❤️
    14.05.2024 ❤️
  • patrycja92 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2020, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już jestem po prenatalnych ☺️
    Dzidziutek zdrowy, duży 7 cm i wyglda na to ze będzie chłopak 🙈 doktor przesympatyczny wszystko dokldnie omawiał co bada i na co zwraca uwagę i powiedział ze podoba mu się ten człowiek w środku ❤️💪
    Od pozytywnego testu czułam wewnętrznie ze będzie chłopak chcociaz zawsze marzyłam o córeczce 🙈 ale mąż tak się cieszy ze ciagle chodzi z bananem na twarzy i ja tez się cieszę w sumie ważne ze zdrowe ☺️
    Nie mam jakiegoś ładnego zdjęcia żeby Wam pokazać ale za tydzień mam wizytę wiec może wtedy się uda ☺️😘

Iryska, kar_oliv, KarolinaMaria, Edyciak, doomi03, Lalia, SzalonaOna, Ounai, Annia, Zulugula, dmg111, kic83, Anet.kaa, Fragaria, kkasia, Ewa88 , Koteczka82 lubią tę wiadomość

starania od 07.2019
    diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
    wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
    8 cs
    28.03 ⏸️ beta 146 <3
    01.04 beta 867

Baby nr 2 😍
    30.01 ⏸️
    02.02 beta 123
    04.02 beta 379
  • KarolinaMaria Autorytet

Wysłany: 28 maja 2020, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:

Ja też jeszcze nic nie kupuję, dla mnie to trochę za wcześnie. Zostawiam sobie tę przyjemność na później. Tylko oglądam, m.in. śpiworki, podobnie jak Edyciak upoluję coś ma Vinted.

Edyciak lubi tę wiadomość

'90

06.05.2020 r. II 🦄
    13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2020, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrycja92 wrote:
    Dzidziutek zdrowy, duży 7 cm i wyglda na to ze będzie chłopak 🙈 doktor przesympatyczny wszystko dokldnie omawiał co bada i na co zwraca uwagę i powiedział ze podoba mu się ten człowiek w środku ❤️💪
    Od pozytywnego testu czułam wewnętrznie ze będzie chłopak chcociaz zawsze marzyłam o córeczce 🙈 ale mąż tak się cieszy ze ciagle chodzi z bananem na twarzy i ja tez się cieszę w sumie ważne ze zdrowe ☺️
    Nie mam jakiegoś ładnego zdjęcia żeby Wam pokazać ale za tydzień mam wizytę wiec może wtedy się uda ☺️😘
    To faktycznie spory jak na ten tydzień ciąży. 😊

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2020, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaMaria wrote:
    Ja też jeszcze nic nie kupuję, dla mnie to trochę za wcześnie. Zostawiam sobie tę przyjemność na później. Tylko oglądam, m.in. śpiworki, podobnie jak Edyciak upoluję coś ma Vinted.
    Też właśnie szukam takich okazji. 😊

KarolinaMaria lubi tę wiadomość

• KarolinaMaria Autorytet

Wysłany: 28 maja 2020, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyciak wrote:
    Też właśnie szukam takich okazji. 😊

Dla zimowego malucha śpiworek obowiązkowy! Ten granatowy nadaje się też do fotelika? Ma dziurki na plecach na pasy?

'90

06.05.2020 r. II 🦄
    13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2020, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyciak wrote:
    Chyba nude. Materiał cienki prążkowany, nada się na lato. Trochę mi przeszkadza, że w kolanach jest taka wąska. Ale w promocji zapłaciłam 45 zł z przesyłką, więc nie będę odsyłać.

A nie prześwituje?

• doomi03 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2020, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się z ciuszkami wstrzymywalam do czasu az poznam płeć, a w między czasie kolezanka z pracy spytala czy nie chce ciuszków, bo kolezanka chce jej opchnąć po swoich ale ona nie ma gdzie tego trzymać tak na zaś więc pomyslala o mnie :) a te ciuszki ponoc i dla chłopca i dla dziewczynki wymieszane, więc niezaleznie od plci bd miala z głowy 😁 tylko poprzebieram i zobacze czy coś ewemtualnie trzeba dokupić. A jak się okaże ze dziewczynka to jeszcze dwie inne osoby chętne do oddania ciuszkow, to już wtedy w ogole utonę w tych rzeczach.

SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość

3jvzcbxmqcuirhnp.png

12cs 💚⏸️

Mój syn, moje szczęście: 💙 Kacper - ur. 22.11.2020
    godz 21:48
    Waga 2980g
    Dlugosc 51 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2020, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyciak wrote:
    Bo ty pewnie masz coś po starszych dzieciach. 😂 Mój mąż mówił, żeby już coś kupić. 😄
    Nie mam nic! Mam po synku i córci zostawione na pamiątkę body i dresik i to koniec 😂

Lalia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2020, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrycja92 wrote:
    Ale Cudnie 😍 gratuluję wstępnie synka ❤️❤️❤️

patrycja92 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2020, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulaa miałaś dziś wizytę? :)

‹‹ 424 425 426 427 428 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ