Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnia wrote:
Edyciak, jak sprawa się potoczyła z tym twoim HCV? Wiadomo już czy tylko przechorowałaś i masz przeciwciała czy wykryto jednak wirusa? 🤨 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdyciak wrote:Doomi, to ty masz spódnice z selfieroom?
Przyszła mi dzisiaj i jakość jest ok. W brzuchu faktycznie mocno się rozciąga, ale na dole jest bardzo opięta, trzeba będzie drobić kroczki. 😁 -
Edyciak, zestaw z Kubusiem Puchatkiem rewelacja 😍
Dmg ma spódnice z selfueroom i to chyba w różnych kolorach 😁
Ja mam już pudło rzeczy dla bobo 🤭😁Edyciak, dmg111 lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:To tylko ja jestem wyrodna matka i nic jeszcze nie kupiłam bobasowi? 😂
Nie tylko Ty, ja też jeszcze nic nie kupuje 😄
Ale nie mam jakiegoś ciśnienia tak jak przy pierwszym dziecku czy też przy drugim. Myślę, że zacznę tak od połowy ciąży kompletować wyprawkę ☺️
Dla mnie to tak naprawdę jedna wizyta w sklepie z wózkami i fotelikami, a druga w sklepie z ciuszkami i innymi gadżetami i po zakupach 😂Lalia, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaggi110818 wrote:Jaki masz kolor? Też właśnie od tygodnia mam w koszyku
Lalia lubi tę wiadomość
-
Ja już jestem po prenatalnych ☺️
Dzidziutek zdrowy, duży 7 cm i wyglda na to ze będzie chłopak 🙈 doktor przesympatyczny wszystko dokldnie omawiał co bada i na co zwraca uwagę i powiedział ze podoba mu się ten człowiek w środku ❤️💪
Od pozytywnego testu czułam wewnętrznie ze będzie chłopak chcociaz zawsze marzyłam o córeczce 🙈 ale mąż tak się cieszy ze ciagle chodzi z bananem na twarzy i ja tez się cieszę w sumie ważne ze zdrowe ☺️
Nie mam jakiegoś ładnego zdjęcia żeby Wam pokazać ale za tydzień mam wizytę wiec może wtedy się uda ☺️😘Iryska, kar_oliv, KarolinaMaria, Edyciak, doomi03, Lalia, SzalonaOna, Ounai, Annia, Zulugula, dmg111, kic83, Anet.kaa, Fragaria, kkasia, Ewa88 , Koteczka82 lubią tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
SzalonaOna wrote:To tylko ja jestem wyrodna matka i nic jeszcze nie kupiłam bobasowi? 😂
Ja też jeszcze nic nie kupuję, dla mnie to trochę za wcześnie. Zostawiam sobie tę przyjemność na później. Tylko oglądam, m.in. śpiworki, podobnie jak Edyciak upoluję coś ma Vinted.Edyciak lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
nick nieaktualnypatrycja92 wrote:Ja już jestem po prenatalnych ☺️
Dzidziutek zdrowy, duży 7 cm i wyglda na to ze będzie chłopak 🙈 doktor przesympatyczny wszystko dokldnie omawiał co bada i na co zwraca uwagę i powiedział ze podoba mu się ten człowiek w środku ❤️💪
Od pozytywnego testu czułam wewnętrznie ze będzie chłopak chcociaz zawsze marzyłam o córeczce 🙈 ale mąż tak się cieszy ze ciagle chodzi z bananem na twarzy i ja tez się cieszę w sumie ważne ze zdrowe ☺️
Nie mam jakiegoś ładnego zdjęcia żeby Wam pokazać ale za tydzień mam wizytę wiec może wtedy się uda ☺️😘 -
nick nieaktualnyKarolinaMaria wrote:Ja też jeszcze nic nie kupuję, dla mnie to trochę za wcześnie. Zostawiam sobie tę przyjemność na później. Tylko oglądam, m.in. śpiworki, podobnie jak Edyciak upoluję coś ma Vinted.
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja się z ciuszkami wstrzymywalam do czasu az poznam płeć, a w między czasie kolezanka z pracy spytala czy nie chce ciuszków, bo kolezanka chce jej opchnąć po swoich ale ona nie ma gdzie tego trzymać tak na zaś więc pomyslala o mnie
a te ciuszki ponoc i dla chłopca i dla dziewczynki wymieszane, więc niezaleznie od plci bd miala z głowy 😁 tylko poprzebieram i zobacze czy coś ewemtualnie trzeba dokupić. A jak się okaże ze dziewczynka to jeszcze dwie inne osoby chętne do oddania ciuszkow, to już wtedy w ogole utonę w tych rzeczach.
SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypatrycja92 wrote:Ja już jestem po prenatalnych ☺️
Nie mam jakiegoś ładnego zdjęcia żeby Wam pokazać ale za tydzień mam wizytę wiec może wtedy się uda ☺️😘patrycja92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny