Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:196 zł, tyle ile najtaniej w otchłani internetu. Wzięłam dla Mikołaja na Święta. 🤣 Będzie stało i czekało obok Scoot and Ride...
Lalia, te puzzle z czuczu są fajne, ale Mikołaj używa ich tylko do rzucania.
Tajka, wow, gratuluję, mój egzemplarz nie zasypia sam w ten "pierwszy" sen. Jak się w nocy rozbudzi to zaśnie sam, ale na nocne spanie musimy go nadal wozić w wózku...
Mikołaj dzisiaj na obiad zjadł pół dorosłej porcji pierogów ruskich. 😬 -
Oliwka zaczęła chodzić, na razie po 3 - 4 kroki 🙈. Tydzień temu zaczęła wstawać sama z misia albo kucaka a dzisiaj z takiedo stania ruszyła. Chyba też nad butami na grudzień muszę się zacząć rozglądać ☺️
KarolinaMaria, Lalia, Iryska, Maminka89, Suszarka, dmg111, Koteczka82, ZielonaHerbata, Annia, Ladyo, Wik89, Tajka, Ewa88 , AgataAgatka, Clover, asias86 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Meggi, gratulacje dla Oliwki, szykuj kasę na buty! Tak z ciekawości, nie żebym chciała porównywać, czy coś 😅🤥, ale kiedy mała samodzielnie usiadła i ruszyła na czworakach?'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Suszarka wrote:To na bank zęby, u Igi to jest żelazny zestaw objawów 🙈
Jeszcze jak bierze zabawki do buzi to dosłownie tak szarpie jakby chciała wyrwać. I do tego kilka razy zaczęła ssac kciuka i palce Ale to tak na chwilę i zaraz przestaje. -
ZielonaHerbata wrote:Czy Wasze dzieci tak jakby zasysaly dolną warge ?
U nas to byl objaw wedzidelkatlumaczyla mi to logopeda ze to od tylozuchwia, ktore normalnie przy ssaniu sie wyciaga, a jej trzymalo to wedzidelko.
juz tak nie robi
Edit robila tak od urodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2021, 21:36
🔸28 lat
Aaaa kiedys wspominałam, że ma niskie napięcie. Ostanio dowiedziałam się, że nie ma. Ma przetrwały odruch TOB (toniczny odruch blednikowy), który powoduje pozorny obraz obniżonego napięcia. Ogólnie ostani osteopata był bez porównania niż Ci co byłam wcześniej. Od razu o tym powiedział, tak samo o napiętym nerwie który odpowiedzialny jest za język i jelita.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2021, 21:36
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Taa, zmiana czasu 🤣 Olek od 5 urzęduje, nie chciał już spać po jedzeniu. Ale słyszałam, jak mój chrześniak na dole o 5 to już sobie urządzał koncert trzaskania drzwiami, więc tak sobie myślę, że nie mam jeszcze najgorzej 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2021, 07:02
emdar, ZielonaHerbata, Lalia, Suszarka, KarolinaMaria, Annia, Tajka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
U nas też podudka godzinę wcześniej 😒😒
Herbatko, raczej to zęby idą 🤔 tylko iść mogą bardzo długo 😁😁 nam wyszły właśnie 2 górne jedynki (mamy komplet) ale szły bardzo długo...Lalia lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Clover, ten mem ma parę lat, a prawdziwie zrozumiałam go dopiero 20 miesięcy temu 😉 Julek też "zapomniał",że zmiana czasu😂. W dodatku "przypomniał" sobie w nocy,że w sumie to taka nocna 2godzinna przerwa jest całkiem spoko,i czemu by jej nie wykorzystać na tarmoszenie matki w łóżku 😣😖. Kawa dziś dożylnie wchodzi ☕
Clover lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Annia wrote:Tak, też był taki okres.
Jednorożec89, a jak się czujesz?
Na razie zupełnie normalnie ale z Jasiem mdłości przyszły w 7 tc więc jeszcze wszystko przede mną test powtorzęcl jeszcze jutro albo we wtorek i mam nadzieję że wyjdzie mi już fajny wyraźny taki do schowania na pamiątkęDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas