Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa88 wrote:U nas też podudka godzinę wcześniej 😒😒
Herbatko, raczej to zęby idą 🤔 tylko iść mogą bardzo długo 😁😁 nam wyszły właśnie 2 górne jedynki (mamy komplet) ale szły bardzo długo...
Trochę się tego właśnie obawiam, że będzie to długi proces. Chociaż dziewczyny pisały, że czasem po tygodniu był już ząb. Może los nas oszczędzi 🙈🙈
U nas też pobudka szybciej. Tzn. O 7 tak jak zawsze ale na nowy czas 6😫jak to teraz zmienić? 😁Ewa88 lubi tę wiadomość
-
To u nas super nocka i dopiero właśnie się obudziliśmy 💪 tzn były 2 pobudki na zmianę pieluszki i karmienie, ale Julek od razu zasypiał, a nie męczybulił jak zawsze 😄
dmg111, Lalia, Clover lubią tę wiadomość
-
Madzia, dzisiaj TEN dzień? Samego szczęścia na nowej drodze życia! 😘😘😘
Emdar, współczuję nocnej przymusowej "zabawy".
Ja zaraz się umyję, Miki zje drugie śniadanie i ruszamy na cmentarz, żeby uniknąć jutrzejszych tłumów.madziulix3 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
U nas pobudka o 6.30… nie powiem ze jest to moja wymarzona godzina do spania, ale czemu się dziwić, jak zawsze wstawała koło 7.30
mam nadzieje ze szybko sie przestawi. Nie wiem w ogóle po co ta zmiana czasu! Madziu życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze na nowej drodze życia! Na pewno wyglądałaś przepięknie!
madziulix3 lubi tę wiadomość
-
Pobudka godzinę wcześniej, ale za to pranie już poskładane, śniadanie zjedzone, kawa wypita 😁
Dziś motylkowa Matyldzia kończy roczek. DMG, Ty masz kontakt z Motylkiem, prawda? Przekaż życzenia dla naszego forumowego okruszka. Dużo zdrowia, zabaw i uśmiechu 🍰🥳 Motylku, liczę, że wrócisz!MoTyLeK🦋, Suszarka, Annia lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
ZielonaHerbata wrote:Dzięki dziewczyny. Może faktycznie teraz to w końcu zęby 😅🙈
Ahh ta zmiana czasu 😫😩😠
U Nas niby zęby miały iść od 4 miesięcy i nic nie było, w 8 miesiącu wyszły 4 na raz, w tym samie czasie. I oprócz dużej ilości śliny nic nie było innego.O ❤️
Z ❤️ -
U nas dzisiaj mimo zmany czasu pobudka była normalnie czyli o 7.30 a ja teraz korzystam z nic nie robieniaDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Czesc dziewczyny! Malutki detoks dobrze mi zrobił, wpadam na szybko pokazać moja roczna już księżniczkę! ❤️ Od rana mam wzrusz i płacz, że jak to już rok... Ale tak, czas przeleciał nam między palcami! Odezwę się później, postaram się też nadrobić
P. S. Dziękujemy za pamięć i życzenia! Jesteście wspaniałe!
Belie, Zulugula, Lalia, kiniusia270, KarolinaMaria, Iryska, Meggi110818, Maminka89, dmg111, emdar, Suszarka, Annia, Tajka, Ewa88 , Inaa89, kar_oliv, Wik89, Nowastaraczka, Clover, calanthe, AgataAgatka, asias86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Motylku 100 lat dla Matyldzi ❤️❤️ Dużo zdrówka i radości ❤️ Mam nadzieje, ze wracasz na forum bardzo tu Ciebie brakuje 🥰
dmg111, MoTyLeK🦋, Meggi110818 lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Matylda! 🌸Dużo, dużo zdrówka i wspaniałych przygód🦄🌈🍭
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
kiniusia270 wrote:Motylku 100 lat dla Matyldzi ❤️❤️ Dużo zdrówka i radości ❤️ Mam nadzieje, ze wracasz na forum bardzo tu Ciebie brakuje 🥰
Annia, dmg111, emdar, kiniusia270, Clover lubią tę wiadomość