Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Suszarka wrote:Dla Leosia wszystkiego co najlepsze, rośnij zdrowo Zuchu! Nowastaraczka, jak tam się czujesz jako mama roczniaka? 😁
Ja chyba jestem w szoku jak po narodzinach 🥺😁 jak to się stało nie wiemWik89, Lalia, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ulalala, widzę, że mamy kolejnego przystojnego tatuśka w grupie 🤭🤪
Piękni wy, piękny tort! Leon jaki elegancki 😍Nowastaraczka, Lalia, Ladyo, Ewa88 , Suszarka, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Ulalala, widzę, że mamy kolejnego przystojnego tatuśka w grupie 🤭🤪
Piękni wy, piękny tort! Leon jaki elegancki 😍
Heheh po kimś te dzieci takie ładne musza być 🤣🤣🤣Leo dziś pobalował, cisnąl na jednej drzemie i w końcu padł, ale oczywiscie protesty przy zasypianiu musiały być 😁 juz nie tak prosto z takim roczniakiem!Lalia, Wik89, Suszarka, Ounai, Clover, Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
-
MoTyLeK🦋 wrote:My już po kościele, zaraz biorę się za obiadek i odpoczynek.
Jutro już zaczynam pracę normalnie, cieszę się w sumie, bo się stęskniłam. Ale cały tydzień mam kiepska zmianę 11.30-20:00. No nic, poradzimy sobie.
Jutro rano jedziemy też podpisać umowę w restauracji na Komunie. Takze juz czesc rzeczy będzie załatwiona...
Słuchajcie szybkie pytanko, może któraś z Was ma na zbyciu:
- czarna ala skórzana spódniczkę w rozmiarze M
-koszule damska w kratę czarno-czerwona rozm M
- koszule męska w kratę czarno-czerwona rozm. M
- koszule chłopięca w kratę czarno-czerwona w rozm. M
Mam na Vinted zapisanych kilka rzeczy, ale boję się, że do piątku mi nie dojdą 😪
Paczkomatem na lajcie dojdą, jak ktoś rano wysle to jest następnego dnia :d hehe Ty się martwisz a ludzie u nas zamawiaja kartki i pudelka w czwartki na imprezy w sobotę ;pMoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
Nowastaraczka, widać taką miłość i wzruszenie w Twoich oczach, że i mi się łezka zakręciła 🥺💙
Przepiękna z Was rodzina 🥰🥰🥰Nowastaraczka, Suszarka, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulu, jak się czujesz z faktem, że Tomson jest kolejnym w kolejce roczniakiem? 🤭
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fiu fiu fiu Nowastaraczka jaka z Ciebie seksi mamasita!!!! Tatuś tez niczego sobie! Po takich starych Leoś nie miał wyjścia- same dobre geny!
KarolinaMaria, Lalia, Nowastaraczka, Suszarka, Clover, Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:Paczkomatem na lajcie dojdą, jak ktoś rano wysle to jest następnego dnia :d hehe Ty się martwisz a ludzie u nas zamawiaja kartki i pudelka w czwartki na imprezy w sobotę ;p
-
Anet.kaa wrote:Też polecam colorstories, wszystko mają fajne bo ta bawełna jest taka inna, miękka, delikatna.
Pola śpi cały czas pod rożkiem swoim z colorstories bo go tak lubię.
Fajny jest jeszcze ze.sleepee grow up, on rośnie razem z dzieckiem.
Ja szukam czegoś z nogawkami
I taka "mięsista". Daj znać jak coś znajdziesz fajnego.O ❤️
Z ❤️ -
Ja już się relaksuje w wannie, dzieci usypiaja.
Od rana powrót do obowiązków...
Zamówiłam na Vinted wszystko co chciałam, zobaczymy jak to przyjdzie, bo przecież w czwartek święto 🤦♀️
Takze ooo....
Milego ieczorku dla wszystkich!Nowastaraczka, Clover, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
-
Wybieramy się na basen z Michałkiem. Jaki strój najlepiej kupić? Same kąpielówki? Czy taki jednoczęściowy, zakrywający całe ciało? Pomocy! Nie znam się 😶😶
Edit. Chodzi o strój dla Michałka, nie dla mnie 🙃Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2021, 22:09
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Irysko, Olek ma taką koszulkę i spodenki z hm, ale używaliśmy tego głównie na basenie na zewnątrz. Chociaż myślę że na kryty basen też się fajnie sprawdzi 😉
Iryska lubi tę wiadomość
-
Iryska wrote:Wybieramy się na basen z Michałkiem. Jaki strój najlepiej kupić? Same kąpielówki? Czy taki jednoczęściowy, zakrywający całe ciało? Pomocy! Nie znam się 😶😶
Edit. Chodzi o strój dla Michałka, nie dla mnie 🙃
Nie widziałam na basenie krytym dzieci ubranych w te całe stroje uv.Iryska lubi tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Clover - możesz napisać co powiedziała Wam ta fizjo od Sożyńskiej ? Tzn. Czy według niej jest potrzeba aby ćwiczyła coś z Olkiem i jeśli tak, to co?
Jak dobrze kojarzę, to ona pracuje Vojta ?