Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Ounai pamietasz jak polecalas mop parowy za 200zl na allegro? No to wtedy dałam go sobie do "ulubionych ", a nóż się przyda. I teraz patrzę i kosztuje on 489zl i niby przecena z 500zl ...
Pewnie na bf będzie za 300 i to będzie super promocja 🤦♀️ -
Zulugula wrote:Ladyo uwielbiam nosalowy dwór, zwłaszcza ich jedzenie 🐷🐷 wybieramy się też w grudniu, a Wy kiedy planujecie?
jeszcze tam nas nie było, ale jestem pewna ze będzie super
jak to jest daleko od centrum? My z naszych stron polecamy za to Hotel Arlamow, mamy blisko, czasem wyskakujmy nawet na same baseny
Annia lubi tę wiadomość
-
Clover slodko wyglądacie tacy identyczni. 😍
Wszystkiego najlepszego dla Leosia z okazji urodzin.
Dziewczyny czy w HM pojawiają sie ubrania z powrotem, które już były wyprzedane?
Zulu, ja też nie rozumiem izolacji skoro jest dziecko w placówce. Natomiast ja jak KarolinaMaria aktualnie staram się izolować, bo wiem że jest makabryczny sezon infekcyjny, a nie chce siedzieć na opiece zamiast chodzić do pracy. No, ale u nas to ma sens bo nie ma rodzeństwa i Miki nie chodzi do żłobka. Z innymi dziećmi umawiamy się na spacery tylko.KarolinaMaria, Nowastaraczka, Clover lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Suszarka wrote:Zulu, przez chwilę się zastanawiałam czy moja siostra i Twoja bratowa to nie ta sama osoba 😂
Karolina, ja Ciebie rozumeim ale to zupełnie coś innego. Ty jakby masz możliwość odizolować Mati od dziecięcych zaraz i to jest ok pod kątem fizjoterapii itd. Ale jeśli tam u Zulu jest dwóch braci, a jeden chodzi do przedszkola, to drugi na bank łapie infekcje od niego. Myślę że jest dużo większe ryzyko że przywlecze covid albo rsv z przedszkola niż z urodzin na takiej sali, dlatego nie rozumiem co kieruje ich mamą 🤷
Wczoraj byliśmy na weselu, Iga dzielnie została z moimi rodzicami. Pierwszy raz podczas naszego wyjścia spala w nocy 🤩 jutro mam wizytę wieczorem, ciekawe czy się dowiem kto mieszka w brzuchu.Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:Belie to już ostatnia prosta 😱😉
Jednorożec kciuki za wizytę
Czekamy na Wasze wieści po:)
Z tymi nebudose to tak jak Calanthe pisze:)
Szczerze to mi się nie chce być już w ciąży 😅 ale jeszcze muszę się dzielnie trzymać co najmniej do sylwestra. Potem można rodzić, oby szyjka jakoś trzymała do tej pory. -
Meggi110818 wrote:Herbatko ja miałam z colorstories i super był, teraz mam z jakiejś innej firmy i nie jest taki fajny. Teraz znowu bym kupiła z colorstories, ale chyba nie robią większych. Chciałabym taki do 1. 5 albo nawet do 2 lat.
Pola śpi cały czas pod rożkiem swoim z colorstories bo go tak lubię.
Fajny jest jeszcze ze.sleepee grow up, on rośnie razem z dzieckiem.
Ja szukam czegoś z nogawkami -
Anet.kaa wrote:Herbatko, jak.idą masaże?
Lalia, Clover lubią tę wiadomość
-
Dziękujemy za życzenia to na prawde przemiłe że ciocie z forum pamietają 🥺🥺🥺
Bardzo wzruszający dzień dla mamy, to niesamowite że minął już rok, ja dalej pamietam zapach i ciepło jego policzka przyłożonego do mojego zaraz po narodzinach.
Największe spełnienie marzeń i największe szczeście to ten maly bobasWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2021, 14:39
Wik89, kar_oliv, Lalia, calanthe, Ladyo, KarolinaMaria, Angie1985, kiniusia270, Inaa89, Suszarka, MoTyLeK🦋, Enigvaa, Clover, Zulugula, Annia, dmg111, emdar lubią tę wiadomość