Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2020, 07:53
Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To się dzieje naprawdę 🤭
Tatuś już wie, obudziłam go 😁💚 łzy w oczach 💚
A teraz czekam na betę i proga pod labo ale wierzę, że będzie dobrze ✊🙏Nowastaraczka, Anet.kaa, kar_oliv, kic83, kiniusia270, Koteczka82, patrycja92, SzalonaOna, Annia, kkasia, Sylwucha, dmg111, Ounai, Fragaria, madziulix3, doomi03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:Lalia jaka data porodu z OM ? 😀
OF podaje 25 grudnia 🤭 ale licząc 40 tyg. od 23 marca to wychodzi 28 grudnia 😁Zulugula, ruda, Anet.kaa, Koteczka82, SzalonaOna, dmg111, Julik, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:ruda jak tam u Ciebie? mało piszesz ostatnio
ehhh mdłości jednak mnie przezwyciężają :o najgorsze ze czasem wydaje mi się ze mam je za sobą, spokój na godzinę lub dwie a potem znowu wracają i tak do końca dnia na kminek mnie nie namówicie bo to chyba podziałałoby w druga stronę póki co najbardziej pomaga mi coś słodkiego zaraz po przebudzeniu, zazwyczaj jem odrobinę miodu i jest lepiej, na dwie godzinki ale zawsze to coś polecamJulik lubi tę wiadomość
Holandia 🇳🇱
13cs 🤰🏼
niedoczynność tarczycy
Euthyrox 88, wit. C1000, wit D3 1000 I.U., wit B12 500 ug, kwas foliowy 500 ug, -
Hej kochane przepraszam ze sie nie odzywalam. Wrama do zywych ostatnie dni byly straszne... Modlitwa przy porcelanie i mdlosci nie dajace funkcjonowac ale juz jest dobrze.
Laila gratulacje 😍😍😍
Koktaljlowa trzymam kciuki bedzie dobrze musi. ❤️😍😍
Ja szykuje sie do pracy w koncu obudzilam sie bez biegu do porcelanykoktajlowa, Koteczka82, Lalia, Julik lubią tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
Zulugula wrote:hahah mnie też to rozwaliło 😂
U mnie to samo 😂😂😂Zulugula lubi tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
ruda wrote:ehhh mdłości jednak mnie przezwyciężają :o najgorsze ze czasem wydaje mi się ze mam je za sobą, spokój na godzinę lub dwie a potem znowu wracają i tak do końca dnia na kminek mnie nie namówicie bo to chyba podziałałoby w druga stronę póki co najbardziej pomaga mi coś słodkiego zaraz po przebudzeniu, zazwyczaj jem odrobinę miodu i jest lepiej, na dwie godzinki ale zawsze to coś polecam
Ruda ja kupilam sobie lodowe cukierki i powiwm ci ze o niebo lepiejdoomi03 lubi tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują....