Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
DMG ważne też jest, czy Jula ma język na dole, czy jest przyklejony do górnego podniebienia?
Otwarta buzia nie musi wcale oznaczać wedzidelka do podciecia. Właśnie może to być coś laryngologicznego.
Ale mysle, że u Was pewnie wszytsko ok. Gdyby coś było nie tak, to na bank bys to szybciej zauważyła.dmg111 lubi tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Ewa, jeśli byłaś w sklepie na B, to oni właśnie proponują Cybexy... ale nie podważam, że to dobre foteliki
Uwaga, jutro mam Zanzibar. Mąż zostaje z 2 dzieci, sam kąpie (lub nie) i kładzie spać a ja ide z kolegami na imprezę integracyjną 😁KarolinaMaria, Suszarka, Lalia, Nowastaraczka, dmg111, Wik89 lubią tę wiadomość
-
dmg111 wrote:My mamy fotelik cybex sirona z i-size - ta wersja z opcją obrotu do przodu. U nas to był właściwie oczywisty wybór, bo łupinę też mieliśmy z cybexa z tą samą bazą, a mieliśmy już dwie bazy 😀 Póki co polecam, chociaż dziwnie mieć siedzące dziecko obok, a nie leżące 🤣 Mamy łupinę w jednym aucie, a w drugim fotelik.
Śmiałam się za to z poncza, a dostałam od siostry z tej strony co ma LadyO i je kocham! Jaka to wygoda bez ubierania w kurteczkę itp.! 😍dmg111 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy u któregoś z Waszych maluchów przebiła się najpierw trójka zanim wyszła któraś czwórka??
-
Lalia wrote:Dziewczyny, czy u któregoś z Waszych maluchów przebiła się najpierw trójka zanim wyszła któraś czwórka??Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Na styczniówkach jednemu dziecku trójka się wybiła nawet przez dwójkami, i to duuuużo przed. W tych zębach to chyba wszystko jest możliwe 🙈
Suszareczko, dobrze pamiętam że Iga łapie synchronizację zębową z Olkiem? 🤔
Niecały tydzień temu wyszła mu ostatnia dwójka, która naprawdę dała mu (i nam) w kość. Minęły dwa dni a tu gryzienie palca, szukanie i gryzienie twardych rzeczy, ślinienie, zasysanie warg do środka i mruczenie, trochę niechęć do jedzenia..no jak nic znowu zęby 😳 próbowałam mu zaglądnąć do buzi i wydaje mi się że idzie górna prawa trójka bo dziąsło wygląda jak pestka wiśni.. daliśmy Nurofen bo były mega płaczki, godzinę usypiania przy cycu i w końcu padł.. -
Lalia wrote:Suszareczko, dobrze pamiętam że Iga łapie synchronizację zębową z Olkiem? 🤔
Niecały tydzień temu wyszła mu ostatnia dwójka, która naprawdę dała mu (i nam) w kość. Minęły dwa dni a tu gryzienie palca, szukanie i gryzienie twardych rzeczy, ślinienie, zasysanie warg do środka i mruczenie, trochę niechęć do jedzenia..no jak nic znowu zęby 😳 próbowałam mu zaglądnąć do buzi i wydaje mi się że idzie górna prawa trójka bo dziąsło wygląda jak pestka wiśni.. daliśmy Nurofen bo były mega płaczki, godzinę usypiania przy cycu i w końcu padł..Idze brakuje tej ostatniej dwójki, ale nie wiem czy jej wcześniej nie wyjdą czwórki. Strasznie ma napuchnięte, i objawy identyczne jak Oluś - gryzienie palca, niechęć do jedzenia, niestety płaczki przez cały dzień też. Przed drzemką w południe dałam jej czopek bo była strasznie zmarnowana i przespała dwie godziny z zaledwie jedną pobudką. Wczoraj bez leków budziła mi się co 10-15min... 😭 Biedne te bobaski, że też zęby dają w kość przez całe życie 😭
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Jednak ja tez jestem Grażyna! Zamówiłam jeszcze polecana przez Was matę 4fizjo
w obu mam 30 dni na zwrot, przetestuje obie i zobaczę czy Pranamat jest warta swojej ceny czy płaci się tylko za markę, wtedy zostanę przy 4fizjo
dzięki dziewczyny!
KarolinaMaria, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Zrobili mi zabieg wczoraj dopiero wieczorem więc wciąż tu jestem ale dzisiaj już raczej na pewno wyjdę.
Powiem wam jaką mają tutaj logikę: od wtorku jak tu przyszłam słyszę że pęcherzyki jest, beta coś tam urosła więc mam brać leki na podtrzymanie i leżeć i grzecznie czekać wczoraj po zabiegu lekarz ro mnie przychodzi i informuje mnie że już to było było po wszystkim jakiś czas temu i stan tego co mi wyciągnął był srednio ciekawy więc dostanę antybiotyk osłonowo żeby coś się nie przyplątałoDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Inga28 wrote:Dziewczyny ubieracie tym roku choinkę? 😜🎄
Bo w sumie to nie wiem czy jest sens w ogóle kupować. My i tak na święta jedziemy do rodziców. Ale zawsze jednak cały grudzień stała u nas w mieszkaniu. Ale czy przy małym dziecku jest sens… 🤷🏻♀️
Właśnie myślimy cały czas gdzie postawić i jaką kupić. Zawsze była duża prawdziwa w roku pokoju... Ale teraz obawiam się że to zły pomysł.
Myślałam nawwt żeby ma balkonie zrobić 😅 mamy 3 duże witryny w salonie, prawie na całą ścianę, więc w sumie by wyglądało jakby prawie była w salonie i ozdoby by były w całości 😅Lalia lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Ja mam dzisiaj trochę zjazd psychiczny bo dotarło do mnie że nie jestem już w ciąży ale myślę że dzieci łatwo temu zaradzą i chyba jednak będę musiała dać upust uczuciom ale może wieczorem do poduszki.
Za chwilę mam badanie mam nadzieję na szybkie zielone światło do starań oczywiście w granicach rozsądkuDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas